Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

OPREZ! Prevarantica Marija Maršić, Beli Manastir

EDIT: Kupila sam majicu od jedne korisnice, korisnica odbija povrat. Govori da neka joj ostavim negativnu, da će i ona meni. Prije slanja i uplate pitala sam ju postoje li kakva oštećenja u vidu mucica, mrlja, rupica ili izvučenih končića. Odgovoreno mi je da je nošeno na sat vremena. Pregledom majice ustanovljeno je da na jednom dijelu ima izvučene končiće. Kupujem isključivo stvari bez greške da se kasnije ne moram brinuti hoće li se to razvući i proširiti. Stanje majice bilo je oglašeno kao nošeno sat vremena/odlično. Biste li Vi tražili povrat za ovo? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6784ff8a243bd5b47c124a1ed309735b.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c256c01c4d4e4ee7bd776880625807d6.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8d69a2c226e51d4fe52339e43a7a67ed.jpg)
2023 05 24
Da, naravno, trazila bih povrat. I 300% ste u pravu ako ga trazite. Majica je zavucena, nit je “otisla”, dakle ostecena je sve i da je nosena samo 5 min. Vidim da ste jos i pitali za izvucene koncice… Tim vise. Mozda nije namjerno, mozda cura nije pregledala majicu prije slanja, ali to je njezin problem.
2023 05 24
Smatram da slobodno možete tražiti povrat, jer ste pitali za oštećenja i htjeli kupiti majicu bez greške. Prodavačica je trebala prije slanja još detaljnije pregledati sve. Ne možemo biti sigurni da je nešto nošeno jednom ili na par sati u savršenom stanju, treba uvijek sve pregledati. Iako je ovo stranica gdje se prodaje uglavnom rabljena odjeća, ako želimo kupiti nešto da izgleda kao novo, onda imamo na to pravo.
2023 05 24
Hvala puno na odgovorima. Osobno svaki artikl provjerim prije slanja i meni se jednom potkrala greška, svima se može dogoditi. Poslikala sam korisnici i ispalo je da to njoj nije bilo relevantno. Poslala sam joj poruku. Evo nadam se da ćemo sve riješiti u dobroj volji.
2023 05 24
Moglo se dogoditi da prodavačica nije dobro pregledala majicu, ali ne može zaključiti da taj končić nije toliko značajan. Ipak ste pitali za stanje i vama je bilo bitno da majica bude bez greške. I treba to tako prihvatiti. Uostalom, koliko vidim, ona je vama odgovorila samo koliko je majica nošena, a nije dala odgovor na to kad ste ju pitali ima li oštećenja... Nadam se da ćete uspjeti dogovoriti povrat. To bi bilo pošteno i da se ne rastežete puno oko tog povrata.
2023 05 24
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6325d41d541968703f2d75a41c2c713c.jpg)
2023 05 24
draga gospodjo vidim da vec ste imali problema sa koncicima u negativnim. Kupili ste majicu jako povoljno i jos se cjenkali. Ovo tko zna kakvi ste vjv ste i sami izvukli da bi dobili neki povrat. Ako 81 stvar je prodana bez greske nije ni ova pogotovo nosena na sat vremena. A vama je toliko dosadno da tu otvarate teme kao da ste bacili 500 kn 😂 ugodan dan
2023 05 24
Uvalili ste oštećen artikl. Na upit ima li oštećenja poput izvučenih niti odgovorili ste da nema. Cijena tu ne igra ulogu, kao ni ostale tvrdnje koje navodite jer nemate argumentiranih dokaza i znate da ste u krivu. Korisnica na koju se pozivate je opravdano blokirana jer je ustanovljeno da je imala tri profila s kojih je prodavala oštećenu odjeću i fejk parfeme. I ponavljam, ovo uopće nije relevantno za temu. Za nekog tko je pohađao Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, ovakav način komunikacije je sramota.
2023 05 24
Nitko nije uvalio prekinite srat sad ste vec stvarno pretjerali. Majica je oprana i nosena jednom na 2 sata. Taj KONCIC nisam vidjela niti ga je bilo. A vi ocekujete da ce vama povrati sjedat kak vama se prohtje. Nemojte kupovat na krpicama nego u trgovinama novu robu :)
2023 05 24
Ne tako davno sam imala sličnu kupnju ,od prodavačice jakne od svih nemarnosti u suradnji sam dobila sličan odgovor za dugmad i konce koja su visila. Napisala je da kad se kupuje u dućanu kod kuće je potrebno učvrstiti, ,tako da nažalost na sve imaju odgovor 🤮 a ja kad prodajem više odbijam kupce koliko opisujem sitnice🤣 ali bar mirno spavam.
2023 05 24
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/93987f80cac5bc81cd18ea72f6381f94.jpg) Javni profil dotične na društvenim mrežama, svima dostupan.
2023 05 24
Ovo je stvarno bolesno sto vi radite. Proucavanje necijeg profila trazenje na mrezama i slicno. Moj profil je zakljucan i jedino sto mozete vidjet je ovo sto ste skrinali a ne JAVNO DOSTUPAN vi onda ocito ne znate sta znaci biti javno dostupan. To je kad vam svi vide slike i sve sto dijelite a ne netko tko ima sve zakljucano. Vas sam upravo prijavila adminu i stvarno vam preporucujem da nadjete zivot a ne ovakve stvari radit kao da imate 15. Zaista zalosno od vas.
2023 05 24
Pod javno dostupan smatram da ste svojevoljno objavili informacije o sebi, ne kao javna osoba. A što se tiče Vaših prijetnji, ostvarili ste obilježja kaznenog djela iznošenje neistine jer navodite da sam artikl sama potrgala što nisam (oštećenje je utvrđeno odmah nakon pregleda artikla) te prodavanjem artikla koji nije došao u stanju kakvim se predstavljao ostvarili ste obilježje kaznenog djela prevare. Vaša komunikacija bi se također mogla svrstati pod ostvarenje obilježja kaznenog djela uvrede. Možete me slobodno prijaviti, ali isto tako mogu i ja Vas. Predlažem da proučite kazneni zakon. Tema ostaje do kraja.
2023 05 24
Mozete ostavit temu koliko god vama srce zeli. Vama je danas glavna tema proucavanje mojih profila podataka i slicno :) drago mi je barem da sam vam dan zaokupirala. Proucite i vi kazneni zakon kojim se toliko bavite i sigurno je tuzba tko je kome izvukao konac na majici HAHHAHAH. Ja sam mislila na tužbu adminu bože sveti😂😂Ponasate se kao da vas je netko ostetio za minimalno 500 eura i k tome jos jadni niste dobili proizvod a ne ovo. A sad kulturno vas molim da ne spominjete moje ime podatke i slicno i nabavite si novu zanimaciju. Lp
2023 05 24
I tak se agrotehnološka buduća teta blamira zbog 14 eura. Koja sramota! Pa daj vrati novce i šivaj si to doma. Retoriku koju koristiš smo više puta vidjele. Osim što je karakterističnija za, kako bih rekla, snižene osobe, nitko ju ne doživljava, ne drži ti vodu. "Kupuj u dućanu, nađi život" i slično... Nevjerojatno kako "ne vraćam novce, piše mi na profilu" korisnice imaju jednake odgovore kad uvale sranje...
2023 05 24
1 2 3