Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Događa li se i vama ovo?

Ne znam jesam li samo ja takav pehist, ali kad god šaljem poštom neki problemi s njima. Zagubljene pošiljke, slupane boce za koje ne žele prihvatiti žalbu, a sad (po treći put, ne prvi) pošiljka poslana obično koja je iz Zagreba u Zagreb putovala ravno 2 mjeseca! I sad čujem da opet poskupljuju...?
2023 07 11
Ne saljem postom obicno nista A pogotovo nesto lomljivo,jer znam da nebi doslo citavo Sad su jos poskupili,tako da ne znam vise sta reci Dosta njih nema tisak,pa je posta jedina opcija Za lomljive stvari morate platiti posebnu uslugu,pa u vecini slucajeva bude skuplja postarina od same stvari
2023 07 11
> kozmetika88: > Ne saljem postom obicno nista > A pogotovo nesto lomljivo,jer znam da nebi doslo citavo > Sad su jos poskupili,tako da ne znam vise sta reci > Dosta njih nema tisak,pa je posta jedina opcija > Za lomljive stvari morate platiti posebnu uslugu,pa u vecini slucajeva bude skuplja postarina od same stvari Lomljivo je išlo u paketu. Da, naravno, a ta posebna usluga bude tri puta skuplja od cijene poslanog. Užas!
2023 07 11
> Vicky1: > još jedna loša vijest - već su poskupili s 01.07.2023 ... > napravite praćenje pošiljke pa vidite gdje je Nažalost poslano je obično pa nema šifre. Ovaj je evo stigao što sam rekla, ali putovao je iz Zagreba u Zagreb dva mjeseca. Mislim da bih brže ja donijela pješke. :')
2023 07 11
Pozdrav Napomenite da ne želite obično slanje. Mislim,kakav je to nač8n?A ako već žele obično,neka pošalju kao praćenu pošiljku. Već se pisalo o praćenim pošiljkama. Ista cijena kao obično,a dobije se vroj za praćenje. I kakve slupane boce?
2023 07 11
Ako je poslano kao lomljivo,pišite žalbu
2023 07 11
Nastojim izbjegavati poštu što više. Nekako mi je tisak sigurniji, brže dođe pošiljka i što se tiče pakiranja mi je sigurnije, a u pošti imam dojam da me uvijek nekako oderu, nikad ne ispadne cijena koju otprilike izračunaš prema njihovoj stranici, uvijek skuplje.
2023 07 12
> zanaZG: > > Vicky1: > > još jedna loša vijest - već su poskupili s 01.07.2023 ... > > napravite praćenje pošiljke pa vidite gdje je > Nažalost poslano je obično pa nema šifre. Ovaj je evo stigao što sam rekla, ali putovao je iz Zagreba u Zagreb dva mjeseca. Mislim da bih brže ja donijela pješke. :') Posaljite obicnom pracenom posiljkom pa cete dobit sifru
2023 07 12
Da! Posta je uzas! Ja sam toliki pehist s njima, a vidim nisam jedina. Nemam volje nabrajati koliko losih iskustava imam, a svaki put zagubljen paket, kasnjenja iako se plati dodatna usluga...itd. Zakljucak: kad platite najskuplje usluge, paket ce vam brutalno kasniti, a kad saljete na jeftiniji nacin - paket vidjeti necete! Tragikomicno 😅
2023 08 09
Da, svaki puta neki problem s njima! Još nisam niti jednom otišla, a da nije bilo nešto. Samo sjećanje na sve to ni izaziva iritaciju i svaki puta imam grč u stomaku kad moram po paket... Užas, užas
2023 08 11