Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

ONLINE studiranje

Pozdrav, ima li netko da studira online, ako da gdje i što? Naišla sam na informaciju da ZVU nudi mogućnost online studiranja, ima li netko možda kakvu informaciju o tome?
2023 12 17
Za potpuno online studij još nisam čula. Svi su većinom kombinacija fizički radni sati plus određeni postotak u online nastavi.
2023 12 19
Cini mi se da Baltazar to ima ili neki tam u Zapresicu, znam da mi je jedna poznanica rekla da ide online na jedan od ta dva i da su joj i ispiti online. Stvarno ne znam kako to funkcionira, ali po onom sto mi je ona u kratkim crtama ispricala nema tu nekog truda ni muke, lako se zavrsi doslovno poklanjaju ocjene.
2023 12 19
Ja studiram polu-online jer su mi kad sam to upisala rekli da u Hrvatskoj još službeno ne postoje isključivo online studiji. Vani je to normalno. Ovaj moj polu-online je zapravo bio uglavnom online, ali se radi o ozbiljnom fakultetu, državnom, ne privatnom. Predavanja su bila i uživo i online i snimana te ako nisam bila u mogućnosti biti na nastavi, odslušala sam ih kasnije. Ispiti su bili ili usmeni ili složeni tako da ne možete varati ili se radilo o zadacima koje je trebalo izvršiti za ocjenu. Nije bilo lagano, štoviše vrlo zahtjevno. Ali velim, radi se o ozbiljnom faksu, a ne o Baltazaru. Ako ZVU ima online studij, to bi trebalo biti ok. Trebalo.
2023 12 21
> matea_matea: > Ja studiram polu-online jer su mi kad sam to upisala rekli da u Hrvatskoj još službeno ne postoje isključivo online studiji. Vani je to normalno. Ovaj moj polu-online je zapravo bio uglavnom online, ali se radi o ozbiljnom fakultetu, državnom, ne privatnom. Predavanja su bila i uživo i online i snimana te ako nisam bila u mogućnosti biti na nastavi, odslušala sam ih kasnije. Ispiti su bili ili usmeni ili složeni tako da ne možete varati ili se radilo o zadacima koje je trebalo izvršiti za ocjenu. Nije bilo lagano, štoviše vrlo zahtjevno. Ali velim, radi se o ozbiljnom faksu, a ne o Baltazaru. Ako ZVU ima online studij, to bi trebalo biti ok. Trebalo. Da da vani su normalni online fakulteti, nama koji radimo uz posao cesto ni ne preostaje previse opcija..Možete li mi molim vas reći malo više o vašem fakultetu? Ako ne tu onda privatnom porukom. Već neko vrijeme trazim sto bi upisala, do sad sam naletila na samo privatna online veleučilišta raznih ekonomskih smjerova...
2023 12 21
> kkorina: > Cini mi se da Baltazar to ima ili neki tam u Zapresicu, znam da mi je jedna poznanica rekla da ide online na jedan od ta dva i da su joj i ispiti online. Stvarno ne znam kako to funkcionira, ali po onom sto mi je ona u kratkim crtama ispricala nema tu nekog truda ni muke, lako se zavrsi doslovno poklanjaju ocjene. Ima Baltazar sa, za to znam! Svejedno vam hvala na info
2023 12 21
DOBA. Moj brat nedavno diplomirao. Pitajte ako Vas bilo sto zanima. doba.hr/
2023 12 28