Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Fotkanje u odjeci ili je lutka dovoljna?

To mi je najgore kad samo nestanu🤦🏼‍♀️pa nije teško napisati- ništa, ipak ne bi…i to je to, neš ti muke.
2024 02 21
Draga Dorinaa pa kod Vas je sve ama bas sve tako dobro uslikano, na lutki kao u trgovini dok mi nemamo lutke ali mislim tko gleda da i vidi a za mjere se slazem., pa i slike, da se to iskomunicirati ako se ima volje. Nazalost mislim da neke zene ubijaju vrijeme svoje a trose tude s takvim pitanjima , jos bolje pitanje je jel bi to meni stajalo??? A boze mili kako da znam kad te nikad u zivotu nisam vidjela hahaha pa nekad me stvarno i nasmiju ali srecom to je manjina.
2024 02 21
> maremarenda: > …jos bolje pitanje je jel bi to meni stajalo??? A boze mili kako da znam kad te nikad u zivotu nisam vidjela hahaha pa nekad me stvarno i nasmiju ali srecom to je manjina.< 😂🤣
2024 02 21
> MaggyRadovac: > Jel mislite da je nužno staviti točne mjere u opis ili je dovoljno samo veličinu odjevnog predmeta pa ako nekoga dodatno zanimaju točne mjere rado izmjerim i odgovorim na upit. Jel i tako ok? Meni je draže kad u oglasu odmah pronađem točne mjere, da ne moram svaki put pitati kad me nešto zanima. Isto tako, i meni je kao prodavaču lakše odmah izmjeriti svaki artikal dok ga fotografiram, a ne naknadno izvlačiti jedan po jedan i javljati mjere pojedinačno potencijalnim kupcima
2024 02 22
> MaggyRadovac: > Jel mislite da je nužno staviti točne mjere u opis ili je dovoljno samo veličinu odjevnog predmeta pa ako nekoga dodatno zanimaju točne mjere rado izmjerim i odgovorim na upit. Jel i tako ok? Ja ne mjerim unaprijed vec na zahtjev. Ali jednom kad izmjerim nekome, a artikal ne prodam, onda nadopisem u oglas mjere tako da nisam uzalud mjerila 😃
2024 02 22
Evo malo druge perspektive :) Ja volim vidjeti "kako stoji". Ne iz razloga jer me zanima kako vama stoji, nego postoje neke haljine ili majice sa gumama koje se tako skupe na krevetu da nemaju nikakvog oblika i uopce ne dozivim haljinu npr. Postoje i neke haljine koje sam ja osobno kupovala sa zalanda, tamo na slici stoje odlicno, a kad su mi stigle, ni blizu onome sa slike. konkretno je bila haljina u pitanju, na njihovoj slici prekrasno pada, kao trokutici su gore bili. Kad je dosla, jedan trokutic previse lijevo ispod pazuha skoro, kao da je ukrivo usivena, druga je opet bila tako sasivena da dekolte nije imala (nekako su ti trolutici previsoko bili) . Ista stvar i sa donjim dijelom adidas trenerke, kao da ju je netko skratio, i to ukrivo, unutarnji dio nogavice vidno duzi od vanjskog, tri puta sam provjeravala sliku na netu, ali tamo je bila normalna nogavica... Dogadja se, ali te sam artikle mogla vratiti, ovdje ne mogu. Cisto da znate razlog iz drugog kuta zasto bi to netko trazio. Ali cak i po meni, ovo kako ste vi obukli lutku je sasvim dovoljno pa ja ne bih inzistirala. Ali ako netko ne zeli uslikati na sebi to je njeno pravo, jednostavno nadjem drugi oglas i dobro :)
2024 02 26
Ali ovo sa cipelama 🤣🤣 e to ne razumijem nikako 🤣🤣
2024 02 26
Mene je jedna zenska (valjda zenska!) trazila da slikam tenisice na nogama da vidi kako stoje. Ja naivna idem slikati, posaljem slike, a ona mi odgovori da imam debele gleznjeve i da sam sigurno rasirila tenisice. Ne, nemam debele gleznjeve jer imam 52 kg, nego je bio takav kut slikanja, da se mozda cinilo da su debeli. Od tada se vise nikada ne slikam niti u obuci niti u odjeci. Tko hoce kupiti ce i bez slika, tko nece ni ne treba.
2024 02 26
1 2