Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

> vurbicm: > > Mare@@: > > Ja iz donekle solidne prodaje došla do toga da jedva pregleda imam od kad je ova "modernizacija" > > Jel još nekome tako ili je to samo meni ili eto slucajnost hmm > > Mislim,pitam one koji su redovno prodavali do sad a ne koji nisu ni prije... > I ja trubim o tome ali glavno da se komentira da se vraca roza boja,gdje su omiljeni i takve gluposti!!!!!!!!🚫🚫🚫🚫🚫🛑🛑🛑🛑🛑 Pa nisu gluposti baš. Ako su Vama nebitne, nekome drugome su bitne. Ne može niti biti pregleda kad većina dođe na forum pisati o novom dizajnu ili prevarama. Osobno, jer je jako sporo bilo, možda sam otkad novi dizajn, 3x krenula listati nove artikle i odustala. A tako i mnoge druge korisnice koliko sam upratila na temama o novom dizajnu.
2024 04 30
Također ne pregledavam nikakvu odjeću i ništa ne kupujem, dođem radije na forum vidjeti jel se što promijenilo. Iz moje pozicije dizajn se nije previše promijenio već su se stvari samo malo presložile. Izbornici su isti, kategorije iste, mogućnosti iste su tu, naš profil, Razgovori, Pravila, Trustup je uklopljen da ne strši (sviđao vam se on ili ne) , dodane su bolje ikonice za promociju (ubijene su haljinice), roza je prešla u plavu, sadržaj je isti, otvaranje fotki je izmijenjeno pa su one koje su bile ispod kao male (ostale 4) sada puno veće pa ih odjednom vidiš bolje sve (što meni osobno bolje paše). Font je novi, nekome su slova preblijeda, nekome su taman, moguće da je čitljiviji od starog da se malo potamni. Negdje fali bold podnaslova na forumske teme (što će se riješiti) , vizualno je sve to vrlo slično, izgled stranice tj. njezin dizajn, kompozicija svega, odnosi veličina (u kategorijama važno- manje važno) tvrdim da je samo presložena. Pritom su se radile još neke dorade pa je funkcionalnost stranice ono što nas smeta, usporava, otvorimo nešto pa toga nema ili se prije moglo, a sada ne može, što ne znači da će to vječno trajati. Stvari trebaju sjesti na svoje mjesto. Razmišljanja kako dobro plaćeni sposobni ljudi mogu stvari riješiti u jedno popodne, ne znam smijem li to i komentirati. Imam osjećaj da neke korisnice misle da je cijeli taj proces, rekli bismo mi u Dalmaciji, pljuni pa prilipi. Bude to super, imajte nade!
2024 04 30
> Mare@@: > Ja iz donekle solidne prodaje došla do toga da jedva pregleda imam od kad je ova "modernizacija" > Jel još nekome tako ili je to samo meni ili eto slucajnost hmm > Mislim,pitam one koji su redovno prodavali do sad a ne koji nisu ni prije... Isti slučaj i kod mene. Od solidne prodaje na tjednoj bazi, u ovih 10 dana jedva da je netko pregledao moje artikle. Ne čudi me jer niti ja nisam imala živaca čekati par minuta da mi se otvori nečiji oglas. Definitivno, ova promjena nekako je resetirala sve dobre stvari i svakako unazadila i pregledavanje, a još više prodaju. Iskreno se nadam da će se stvari vratiti na staro jer doista mi je nepojmljivo da mi u pet dana baš nitko ne pošalje neki upit, a kamoli što više.
2024 04 30
Sve nešto napravljeno zbrda zdola 😑 Kome je uopće palo napamet izbaciti novi dijazn bez da su ga temeljito testirali? Šteta za krpice, gubi se kvaliteta stranice, odnos sa korisnicama ide na dole, vidi se da nema procesionalnosti i da je taj projekat radio neki težki početnik, mozda čak i student.
2024 04 30
> FlyGirl5: > > Mare@@: > > Ja iz donekle solidne prodaje došla do toga da jedva pregleda imam od kad je ova "modernizacija" > > Jel još nekome tako ili je to samo meni ili eto slucajnost hmm > > Mislim,pitam one koji su redovno prodavali do sad a ne koji nisu ni prije... > Isti slučaj i kod mene. Od solidne prodaje na tjednoj bazi, u ovih 10 dana jedva da je netko pregledao moje artikle. Ne čudi me jer niti ja nisam imala živaca čekati par minuta da mi se otvori nečiji oglas. Definitivno, ova promjena nekako je resetirala sve dobre stvari i svakako unazadila i pregledavanje, a još više prodaju. > Iskreno se nadam da će se stvari vratiti na staro jer doista mi je nepojmljivo da mi u pet dana baš nitko ne pošalje neki upit, a kamoli što više. Prodaja je dosta pala i kod mene, to je istina, E, sad, da li je razlog tome redizajn ili nešto drugo teško je reći. Inače bi artikle prodala u par dana nakon što bi ih stavila, sad samo stoje i nema ni upita, a kamoli prodaje. Ipak, mislim da su tu i neki drugi razlozi, ne samo redizajn jer slična situacija, barem kod mene, traje zadnja 2-3 mjeseca.
2024 04 30
Umjesto novog dizajna stranice mogli ste te novce uložiti u optimizaciju nekih procesa... npr dizanje artikala sa mobitela. Kad moram odabrati boju a onaj izbornik nikako da se spusti... mogli bi tu i tamo prpbati uploadati nesto da vidite koliko je frustrirajuće, pogodovo kad sve upišem a fotke nikako da se uploadaju i na kraju mi sve nestane. 20 min otišlo u k. Al bitno je da je sučelje... drugačije. Na kraju smo dobili isti d*** samo još malo kompliciraniji.
2024 04 30
Nije mi toliki problem ni boja, već stranici nedostaje kontrasta, pa pogledajte samo naslove tema, a i naši postovi su sive boje. Negdje su slova prevelika, negdje presitna. Prije su oglasi bili kompaktniji i opis je bio odmah kraj slike, pa je sve bilo preglednije, sad moram skrolati skroz dolje da pročitam opis u kojem više nije moguće napraviti razmak. A i još moram posebno klikati na profil prodavača da vidim broj povratnih jer se ne vide više u oglasu. Umjesto njih ispod profilnih stoje lokacija i zadnja prijava, skroz sporedne informacije, valjda su recenzije bitnije da se vide odmah u oglasu, ne? Slike su i dalje mutne, nakon par minuta na stranici zaboli me glava, doslovno. Možete zamisliti kako je tek osobama slabijeg vida. Za one koji tvrde da slike nisu mutne, evo usporedba istog artikla i iste fotografije na Vintedu i na MK: ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/28921a0ea9bd5d1638dcb658382c562d.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c9f40ab5167cb8054794a857845be2a8.jpg) Hoće li slike i dalje ostati takve rezolucije? Stavljala sam neke nove slike i nije ništa bolje. I ovo iznad fotografija... zar se nije moglo bolje izvesti? Još nešto, na Vintedu se prije brisanja artikla pojavi upozorenje, pa nema brisanja zabunom, zašto toga nema i ovdje? Mislim, kad se već kopiramo...
2024 04 30
> sanjaurban: Ma tebi ne smeta ovo ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b7e6386e76f898851e0b6789e1150578.jpg) kliknes na zeljeni proizvod, strolas doli do upisa 1/3 stranice livo je taj opis, desno po stranice su neke slike artikala koji te uopce ne zanimaju a gori ti ostaje 10% vizualnog prikaza zeljenog artikla na koji te zapravo zanima.Ali to nije sve ..uz gomilu nepotrebnih informacija koje si prisiljena gledat info o prodavacu NEMA dakle idemo opet gori, nazad, klikni na na profil prodavaca i onda vidis povratne.Tebi to dobro.. aj dobro.
2024 04 30
> Admin2nd: > Pozdrav svima, ubrzali smo se za dosta. Ovaj tjedan prelazimo na rozi dizajn, a fotke će se moći listati. > Aplikacija je isto u planu, ali nije još u izradi. > Omiljeni su gore desno, uz razgovore! Rozi dizajn sam po sebi nece puno znacit ako ce i dalje ostat sve nepregledno, los font, nedostupne informacije o povratnima kod prodavaca kada kliknem na artikal i kod strolanja pobogu zasto san izlozena gledati neke artikle koje me ne zanimanju i nemaju apsolutno nikakave veze s onim sta ja trazim. Ocete li mi pojasnit molim Vas zasto ja trebema gledat ovo dok citam opis artkla koji me zanima Trazain haljinu a doli mi se pokazuju neke ruzne postole , zimska jaketa i neki nedokucivi odjevni predmeti alo ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a77ef3cd2714f52cf53ce25ae297f02a.jpg) Maknite to i ostavite zeljeni artikal uz opis na jednoj stranici , za sve drugo postoji trazilicica.
2024 04 30
AnySplit, da, to ne valja, još prije sam pisala da je opcija "slični artikli" loša jer ti nudi npr. obuću koja nije u tvojem broju uopće. Znači artikli ostalih članova da se izbace potpuno, a opis artikla ide pod sliku jer je jednako važan kao i fotke? To mislite? Programer treba konkretna rješenja što da radi (ako se dalje radi na tome, a nadamo se da je). Netko treba voditi logiku na stranici, to nije ni programer ni dizajner, stvari treba posložiti na način da je on korisnik i stalno gleda na sve kao korisnik. Ako koristi logiku, neće mu nikad "ostale stavke korisnika" biti prije izbornika "slične stvari korisnika". Mi u firmi imamo svoju stranicu. Mi slažemo logiku, razmještaj gdje je što, što se s čim grupira. Onda to ide timu koji radi prema našim stavkama. Mi tražimo veća slova i boldana, nitko drugi. Ovo, kad se stvari malo preslože (na gore ili bolje) nikad ne zovemo novim dizajnom. Vidjela sam dosta novih dizajna webova, ponuđeno nešto potpuno drukčije, modernije i svrhovitije, a vizualno, kad se usporedi sa starim to su nebo i zemlja. Zato mi otpočetka i nije sjeo ovaj naslov, očekujem novo, a ono skoro isto (ok, vi kažete puno gore). To kažem. Ako ima prostora za dobre korake promjena, super, ako nema šta ćemo, možemo samo pisat ovdje u nadi da će netko pametan od svih ovih komentara uvažiti najkorisnije i staviti ga u dokumenat i proslijediti kome treba.
2024 04 30
Ma ti si cila stentana i fina ja ne, poanta ove stranice smo Mi korisnici, ova stranica je napravljena zbog NAS i natukli smo 30 sr. nezadovoljstva uz koliko san pobrala 2 zadovoljna profila ( uz sve tvoje postivanje komunikacijskoga bontona ja ne citan da si ne zadovoljna i ona neka sa dva imena ona je zadovoljna) e u mom svijetu ako ti 30 stranica kaze da nisu zadovoljni ne postoji AKO. Ovo je amaterski pokusaj boljeg a zapravo je razina djece u Os koji koriste web alate tipa Coggle i Canva. E da i logo Moje Krpice logo mi je diberski sve mi izgleda jeftino i neprivlacno
2024 04 30
znači nisam jedina kojoj je drastično pao broj pregleda.. svaki dan objavim jednu stvar i ne progleda je ni 10 ljudi, dok sam prije znala bez problema doći do 100 pregled u 3 dana. što znači da imam i puno manje šanse za prodati... čekate da se promjene ustale i do kraja provedu ili ste odustale od kupnje općenito?
2024 04 30
Još uvijek je sporo, nakon izlistanih 2-3 stranice nove robe zablokira i ne mogu više gledati.Fotke loše, mutne.Moraju li reklame baš usred oglasa biti?Stvarno ne znam vise jel Temu, Vida xl ili Krpice gledam.Uglavnom gledam preko mobitela.Očajno je.
2024 04 30
užasno mi je što ja kad pišem oglas u tekstu napravim razmake između rečenica i odlomaka, no kad se oglas uploada ti razmaci nisu više vidljivi i baš izgleda cijeli tekst ružno i nepregledno. ako odbija mene kao prodavača, mogu si tek misliti kako odbija kupca :(
2024 04 30
A, zakaj sam ja našla već desetak artikala u ovom lošem periodu?! 😂😂😂Meni sve dobro učita😃 Jedino me muči to što nemogu zatvoriti opis profila, nema križića, nego moram ^natrag^
2024 04 30
1 2 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 49