Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

> Natasa100: > Ako ovako ostane svi će se prebaciti na Vinted. Ja se vec jesam. Jer ovaj novi dizajn 0 bodova. I dosta ljudi se zali na fbu zbog ovog dizajna i kako se ne mogu ulogirat.
2024 04 27
Novi dizajn za mobitele je užas. Ja sam mislila da je pao server i da je stranica u html kodu. Odličan prvi dojam! Zatim, učitavanje same stranice je presporo, mislila sam da neće niti učitati. Dajte nekome tko zna posao da napravi stranicu.
2024 04 27
Umjesto da nam se olakša, sami su nam otežali, evo sad mi ni slike neće učitati, koma. A da ne pričam o opciji za slanje Hrv. Poštom, sada-kasnije, samo dodatno gubljenje vremena na klikanje
2024 04 27
Mislim da će ionako već loša prodaja na Krpicama u zadnje vrijeme koju su mnogi već po forumu komentirali tek sada biti baš loša... meni sve ovo izgleda kao početak kraja...
2024 04 28
Kako vidjeti nečije omiljene U dosta oglasa piše da bi mijenjale ako smo u njihovim omiljenima,ali ja uh neznam pronaći Hvala na odgovoru
2024 04 28
Deginitivno nastavak kraja stranice, ukoliko se pod hitno nešto ne promjeni NA BOLJE. Od promjena na GORE je mislim curama već blago zlo. Prodaja kod mene 0 bodova, upit 1 u zadnjih 6 mjeseci, nije baš da stranica cveta.
2024 04 28
> Manta1: > Kako vidjeti nečije omiljene > U dosta oglasa piše da bi mijenjale ako smo u njihovim omiljenima,ali ja uh neznam pronaći > Hvala na odgovoru Jao, stvarno ih nema!! Ali sigurna sam da su vaši artikli u mojim omiljenima!! Top ormarić!!
2024 04 28
> Admin2nd: > Prelazimo u četvrtak ili srijedu navečer. Sneak peak na mojbutik.si :) Nekako slabo pregledno nažalost
2024 04 28
Slazem se, nisam se navikla na stranicu i izgleda potpuno out of date
2024 04 28
Zašto se ne mogu brisati oglasi koji su prodani, neće i neće
2024 04 28
Ovo je užasno. Na krpicama sam praktički otkad je stranica nastala i koja god promjena da se dogodila - sve je bilo u redu, ali ovo je katastrofa. Toliko dugo se učitava što god da kliknem, nove artikle je gotovo nemoguće uploadati, poruka se šalje 15 minuta, a nije do interneta nego baš same stranice. Molim vas da ovo popravite što prije moguće jer nije u redu prema nama koji smo vaši korisnici cijelo desetljeće. Ne daje se van nešto što nije očito niti spremno niti završeno do kraja, jer se onda dobije poluproizvod s kojim nitko nije sretan, a pate jednako oni koji žele nešto prodati ili kupiti.
2024 04 28
> sanjaurban: > > Manta1: > > Kako vidjeti nečije omiljene > > U dosta oglasa piše da bi mijenjale ako smo u njihovim omiljenima,ali ja uh neznam pronaći > > Hvala na odgovoru > Jao, stvarno ih nema!! Ali sigurna sam da su vaši artikli u mojim omiljenima!! Top ormarić!! Hvala ☺️🤗 puno
2024 04 28
> Danijela31: > Zašto se ne mogu brisati oglasi koji su prodani, neće i neće Hoće, brisanje je sada poviše oglasa, a ne kako smo navikli ispod. Zapravo ste brisali pogrešne oglase koji su ispod, ne pitajte kako znam x-)
2024 04 28
Sve nekako ali stranica ne funkcionira jer treba čekati i čekati da nešto otvori ili da se nešto napravi, gubi se volja pa time i korisnici. Mislila sam treba koji dan da se sredi ali izgleda ništa od toga, mislim da će korisnice polako odustajati od ove stranice. Pa neznam što bi bilo pametnije vratiti na staro što je bilo dobro iliiiiiiiiiiiiii :,'(
2024 04 28
> vedranapv: > > Danijela31: > > Zašto se ne mogu brisati oglasi koji su prodani, neće i neće > Hoće, brisanje je sada poviše oglasa, a ne kako smo navikli ispod. > Zapravo ste brisali pogrešne oglase koji su ispod, > ne pitajte kako znam x-) Ajme meni hvala ti, zato mi nestalo pola oglasa 🫣
2024 04 28
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 49