Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

> ValerijaDM: > Iskreno, ni meni se ne sviđa, izgleda nekako bezlično... Ali tko nas korisnike uopće i pita :') > Mislim da je dosadašnji izgled stranice sasvim korektan, a jedino što je nedostajalo je aplikacija. Točno
2024 04 26
Vratite sve na staro. Ovo novo je jako jako lose..
2024 04 26
Jel se može netko napokon nakon više od dva tjedna oglasit kad će se implementirati popravci na ovoj delta-verziji stranice? Slike su nepodnošljivo mutne, i dalje svuda imamo neka random slova i fontove i preklapanja istih, i dalje nismo u mogućnosti otvoriti profile nekih od članica koje pratimo od provedbe nove stranice. Greške se izbacuju na svakom koraku i svaki treći klik prati poruka da je došlo do greške i da moramo ponovo učitati stranicu. Kao nekome tko je djelomično zaposlen u IT ovo mi izgleda kao pokušaj dva studenta IT tečaja da nakon završenog kursa od 2 tjedna naprave web shop. Zašto pobogu prije puštanja live verzije nije isto testirano? Ako i jest TKO JE OVO PUSTIO LIVE? Neću ulaziti u budget i slicne stvari i mogućnosti vlasnika stranice no ovako nešto se NIKADA ni pod kojim uvjetima ne pušta live. Greške su razumljive, ali da već dva tjedna nitko nije u mogućnosti fixati razmake u opisu artikala i sve izgleda kao kup smeča koji se nikome neda čitati. Iskreno počinje me jako ovo frustrirati, plaćam vip članstvo i promovirane artikle, za što? Da mi slike izgledaju kao iz 1995 i da mi padne prodaja jer se nikom živom neda sada ništa kupovati? Molimo rokove do kada će isto biti riješeno. A onome tko je ovo pustio live - JAD JADA. I čisto za osobe koje se ne razumiju - popravci ovakvog tipa u kodiranju ne traju dva tjedna, čitav web sa svim greškama je trebao biti "popravljen" u dva tjedna--- a oni nisu u mogućnosti promijeniti ni boju - FUJ
2024 04 26
Užasno je spora stranica, sve blokira i slike su mutne. Baš šteta, jer je sve bilo odlično do ove promjene. :(
2024 04 26
Vidi li netko od admina da novi dizajn Krpica nije dobro prilagođen pregledu preko mobitela. Sve je preveliko. Meni je to zamorno gledati, a vidim da i drugi nisu zadovoljni. I sporo se sve učitava.
2024 04 27
> Admin2nd: > Prelazimo u četvrtak ili srijedu navečer. Sneak peak na mojbutik.si :) Dizajn je katastrofalan. Zar je ovo upgrade?
2024 04 27
Ako ovako ostane svi će se prebaciti na Vinted.
2024 04 27
Izuzetno loše, sve je promijenjeno samo da se promijeni ali sve na gore. Promjene bi trebale biti u segmentima koji su losi. Fotografije presitne, kojom logikom mislite da je to ikome dobro? Vratite stari sajt!
2024 04 27
Sporo, jaaaaako sporo...izgubim volju i pregledavati oglase 😔
2024 04 27
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0d32ab2e6bccfc3411588a2ce5f3940b.jpg) Jedan od “onih” linkova koji se ne mogu UOPĆE otvoriti već vise od dva tjedna …
2024 04 27
Fkt loše ovo novo, ubija mi volju da surfam ovdje 😥
2024 04 27
Što god da se upiše u tražilicu, izbaci "Ups, nešto se dogodilo" Dost' dobar update. 🥴
2024 04 27
Ma sve šteka, ni ulogirati se nekada ne mogu bez da nije "pogreska na stranici". Krimimalno napravljeno, sorry, to se tak ne radi.
2024 04 27
Ovo je teški užas. Bolje da je ostalo kako je i bilo.
2024 04 27
> Admin2nd: > Vratit ćemo rozu! > Stranica neće biti ukinuta, zašto to mislite? :) Nećete morati postavljati nove artikle. Ovako je bilo kad smo prešli na ovaj dizajn - https://mojekrpice.hr/forum/t/112113/nove-krpice-pitanja-i-oodgovori :) > Bit će omogućena i aplikacija, tako je, ali još ne dajem nikakve informacije o tome. Po meni ova nova stranica je čisto sranje da tako kazem. Prvo jedva sam se ulogirala nakon 3 tjedna jer me bacalo van. Drugo učitaje mi stranicu nenormalno dugo, tek nakon pola sata ju učita. Treće učitaje neki artikl po pola do sat vremena. Imam dobar net wifi i podaci, pa treba jednom artiklu da se 30 minuta učita, zašto? Katastrofa. Prijašnji dizajn mie bio top, ovaj novi čisto shit. Toliko o tome kako neznate baratati stranicom. Svako malo padne i piše neki problem. Ja bi vratila stari dizajn, ovaj podsjeca na Vinted.
2024 04 27
1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 49