Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

> Admin2nd: > Bit će još promjena, ali idemo korak po korak s njihovim uvođenjem. Pozdrav,jako sam razočarana novim izgledom stranice,jako!IIskreno mislim da ce mnogi odustati jer je jako sporo,slike tako sporo otvara,spora stranica,nepregledna.Žao mi je jer sam navikla na ovu stranicz ali sada je toliko užasna,moram tu riječ upotrijebiti da ne znam tko se uopce toga sjetio??
2024 04 25
Ovo enormno smara, sporo, sporo, presporo. Svaki klik se otvara i vrti, vrti. Pa jos kad fulas slovo pri upisivanju, opet i opet. Jako zamarajuce, zadrzim se tri minute i dosta, preveliko gubljenje vremena na cekanje. Nabacih pogled na Vinted naravno, odlicno izgleda sto se tice svega, ostre slike, sve top. E kad bi barem tako mogle izgledati Krpice (s dodatkom roze boje, naravno).
2024 04 25
I meni je novi izgled loš. Jako sporo učitavanje stranice, šrota li ga šrota za svaki klik, nikako se ne mogu priviknuti na ovo. Od mene palac dolje.
2024 04 25
> katarinamartina: > > Madein: > > Svi ovi koji kažu-treba biti strpljiv, uvijek se riješilo sve za par dana........ Komentajte za par dana jel ostajete pri toj izjavi.. > Malo strpljenja, 'nova' si korisnica MK ;) Već sam ja tu sa starim profilom dugo, ali s ovim profilom sam nova. To je zato jer se ne mogu ulogirati s facebook profilom kao ni xy drugih osoba, zamisli.. Još jedan problem u moru na ovoj stranici.. 🥴
2024 04 25
Uzasno ruzno.. Artikli se losije vide
2024 04 25
> Admin2nd: > Bit će još promjena, ali idemo korak po korak s njihovim uvođenjem. Nadam se da neće predugo trajati! Kod pregleda je užasno sporo, svaki klik treba čekati da ga izrola. Često pucanje prilikom traženja (Ups, nešto se dogodilo) me natjera da izgubim volju za pregledavanjem.
2024 04 25
Nije moglo gore. Doslovno
2024 04 25
> JagodicaSHOP: > Pa OK, valjda će bit dobro, samo mi se čini da će biti poželjno fotkati vertikalno a ne horizontalno jer kolko vidim thumbnailovi su u tom omjeru na slovenskoj stranici koja btw jako podsjeća na Vinted > Good old days... > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f7b873918e18e442e577689d505240c8.jpg) Ajme, tada su bile najljepše. 🥺
2024 04 25
Ovo je katastrofa!!! Stranica je spora, izgled za plakati.. zašto mijenjati na gore?!
2024 04 25
> kondoliza: > > JagodicaSHOP: > > Pa OK, valjda će bit dobro, samo mi se čini da će biti poželjno fotkati vertikalno a ne horizontalno jer kolko vidim thumbnailovi su u tom omjeru na slovenskoj stranici koja btw jako podsjeća na Vinted > > Good old days... > > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f7b873918e18e442e577689d505240c8.jpg) > Ajme, tada su bile najljepše. 🥺 Ovo je bilo najbolje izvedeno 🤗
2024 04 25
Zasto ste to napravili, nema nikakvih poboljsanja ili sam ja glupa pa ih ne primijecujem. Strasno
2024 04 25
Preloše😑😒
2024 04 25
> sanjaurban: > > IvanaLejlaPuda: > > Jako sam razocarana😓 Posao mi je dizajn i web dizajn i moram priznati da je ovaj redizajn kriminalan. Netko je bez iti malo promisljanja i logike napravio novi izgled i strukturu van svake pameti 🤯 Ali ajde jos bi i prozvakala los izgled ali ta nepreglednost…ajme meni. Ono sto bi na krpicama trebalo biti u fokusu uopce nije. > > O brzini necu niti govoriti…lagano gubim zivce a jako sam strpljiva osoba. > > Ma neznam, cini mi se da vam je na zalost netko bas prodao krafne😥 > > Ako stranica ostane ovako spora i kaoticna mislim da cete na zalost izgubiti jako puno svojih krpicarki. > > Nadam se da cete uspjeti nesto srediti…pa makar vratiti stari web (koji je btw. Bio cisto pristojan, prepoznatljiv i pregledan). Sretno! > Evo o tome ja govorim, vi kao dizajnerica, skrivena iza profila, ocjenjujete neki dizajn kriminalnim. Tako ste napisali. Meni to nije nimalo profesionalno. Što da vam klijent tako kaže na nešto na čemu ste se mučili danima? Može se ljepše objasniti problem. Bi li vi nekome u lice, gledajući ga u oči, rekli da mu je nešto kriminalno???? Ja sve što ovdje napišem, čvrsto stojim iza toga i mogu svakome pogledati u oči, ista sam i na profilu i uživo. Ne volim kad nam skrivanje iza profila daje slobodu da pišemo okrutno i drsko. Pogotovo kad ne znamo kome se točno obraćamo, nekima tamo...za koje ne znamo ni u kakvoj su situaciji ni s kakvim budžetom raspolažu. Od kud mislite da nebi nekome rekla u lice da mu je design kriminalan😄? Ovdje uopce nije bitno koliko se netko trudio vec komentiram finalni proizvod, nebitno tko ga je diazajnirao
2024 04 25
S novim dizajnom je stigla i poplava prevaranata koji upadaju na neaktivne račune sa pozitivnim ocjenama i s laznim artiklima se oglasavaju i kupcima daju prevarantski iban. Zašto se korisnike ne upozorava na ove nove opasnosti? Koliko nas bombardirate s reklamama moglo bi se bar poraditi i na nasoj sigurnosti. Samo predlažem da se to uklopi u novi dizajn..Stranica je prespora i postala je nesigurna te kao korisnik vise od desetljeća moram priznati da sam užasno razočarana u trenutnu situaciju.
2024 04 25
Meni se cini da je "kupovina" jako pala od kada je novi izgled. Nema nikakvih upita od kada je ovo. Dali jos netko ima taj osjecaj?
2024 04 25
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 49