Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Dogovor za zamjenu i ne javljanje

Od kad je ovaj novi izgled Krpica, više se ni zamjene ne mogu dogovoriti. Naime, korisnicu sam pitala za zamjenu, pristala je i više se uopće ne javlja. Šaljem joj poruku, ali ništa. Jel vam se događa isto?
2024 07 20
ne događa...od kada je novi izgled nitko me ništa nepita :( pitajte me nešto ..osim jedne Kospođe ona je pitala je li slobodno i kad sam potvrdila kako je ..ona se nejavlja...mislim šta bi ona meni trebala odgovorit...barem hvala ili ok predomislila sam se ...hahahah divne ženice
2024 07 20
Meni se u zadnje vrijeme događa da pitaju za zamjenu i kad pronađem nešto više se ne jave...a prvi pitaju...ne razumijem uopće...bar sad imamo boxnow sa pt od 1€...treba to iskoristiti dok traje...
2024 07 20
Nije stvar novog izgleda Krpa, nego (ne)kulture određenih korisnica ovdje.
2024 07 20
> malllaaaa: > Nije stvar novog izgleda Krpa, nego (ne)kulture određenih korisnica ovdje. Upravo tako,smatram da je fer zavrsiti razgovor,odustajes od kupnje ili zamjene,pa nije problem,javis da i druga strana zna Imam nekoliko onih koji se povremeno jave i pitaju jel slobodno,nakon sto odgovorim,nema vise odgovora Onda nakon nekog vremena opet upit za nesto drugo,i opet ista stvar,ni bu ni be
2024 07 20
Bilo bi super opcija ignoriranje / blokade takvih korisnica. Evo ja imam malo drugačiju situaciju. Imam jednu koja redovno označi stvari koje poklanjam da joj se sviđaju, šalje prazne poruke i kad joj se javim, ignorira me. Znači, nema namjeru ni da se javi da se dogovorimo kako da podmiri troškove dostave. A ima povratne! Znači, **zna** kako ovdje stvari funkcioniraju! Što reći za takvu?
2024 07 20
Da, nejavljanje nije do novih krpica. Ali da je prodaja stala to je točno. Šteta.
2024 07 21
Zadnjih tjedan dana imao samo dva upita, jedna je cak trazila podatke za uplatu, no onda je nestala, a druga me pitala dodatne slike, gdje je kupljeno i sve to i isto tako nestala bez objasnjenja. Frustrirajuce.
2024 07 21
Neka je platila ;)
2024 07 21
ILI javiš im se za zamjenu, onda kukaju da imaju pretrpane ormare, da se žele riješiti odjeće bla bla bla Znači, reklamiraju se okolo i na taj način, samo da bi nešto prodale. Ne može. Budi pošten(a), pa napiši odmah, ako treba i velikim slovima **nisam za zamjene**, a ne ovako daješ lažnu nadu 😢 Treba samo malo dobre volje, čuda se iskombiniraju!
2024 07 22
pa one koje žele samo zamjenu ne čitaju da u profilu piše vrlo često većini korisnica " nisam za zajmene" i sama sam jedna od tih ali uredno dobijem poruke za isto ..uvjek pogledam nikad neznam šta mi treba ili ne :) ...ali bez ljutnje ako se nekom ne sviđa vaš ormar ili mu zaista ne treba ništa od ponuđenog ne možete se ljutit i zamjerat što ne bi mijenja..
2024 07 22
Ja izgubim živce jer na mobitelu ne mogu povečati fotku već svaku posebno skini, uh. Nakon par klikova izgubim volju da bilo što kupim. A prodaja, koma, broj pregleda loš. Jave mi se stare kupilice, ostale rijetko.
2024 07 22
> Vicky1: > pa one koje žele samo zamjenu ne čitaju da u profilu piše vrlo često većini korisnica " nisam za zajmene" i sama sam jedna od tih ali uredno dobijem poruke za isto ..uvjek pogledam nikad neznam šta mi treba ili ne :) ...ali bez ljutnje ako se nekom ne sviđa vaš ormar ili mu zaista ne treba ništa od ponuđenog ne možete se ljutit i zamjerat što ne bi mijenja.. Ja čitam. Vama konkretno ne piše da ne želite zamjenu, nego sljedeće: "nisam za primopredaju" Zato sam Vam i ponudila zamjenu... Ako nekome izričito piše da nije, onda mu to ni ne nudim. Ne smaram ljude okolo sa tim.
2024 07 22