Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sajmovi za prodaju rabljene odjeće

Bok cure, Jako slabo mi ide prodaja preko Krpica, a roba u ormaru se samo gomila, pa sam mislila da bih se možda mogla brže riješiti stvari na nekom sajmu gdje se odjeća vidi uživo. I, da napravila sam si profil na Vintedu, ali osim hrpe lajkova ništa, a i čitam po forumu da stalno imate problema sa slanjem, i Poljskom, itd. Imate kakav prijedlog/iskustva za sajam u Zagrebu?
2024 10 16
Ako vam je prioritet riješiti se,kako ste naglasili,viska stvari koje vam se samo gomilaju možete uvijek odnesti u neki crveni križ. Nekome će dobro doći sigurno a vi se trebate brzo riješiti viška. Tako ćete napraviti dobro djelo i sebi mjesta u ormaru što se iz vaše poruke čini da vam je najbitnije 🙂
2024 10 16
Sigurno u gradu u kojem živite se održavaju neki buvljaci na koje se mogu svi prijaviti kao izlagac. Barem u Rijeci ima takvih događanja.
2024 10 16
> SugarPie: > Bok cure, > Jako slabo mi ide prodaja preko Krpica, a roba u ormaru se samo gomila, pa sam mislila da bih se možda mogla brže riješiti stvari na nekom sajmu gdje se odjeća vidi uživo. I, da napravila sam si profil na Vintedu, ali osim hrpe lajkova ništa, a i čitam po forumu da stalno imate problema sa slanjem, i Poljskom, itd. > Imate kakav prijedlog/iskustva za sajam u Zagrebu? Posaljite ponude s nizom cijenom, mozda ce pristati netko
2024 10 16
Ako je sve u redu, ne bi trebali imati probleme s slanjem. Samo idete na dobijte kod za kupnju. Ako je box now ,samo upišete kod na paketić i ubacite u pretinac. A ako je preko pošte, šaljete iz poštanskog ureda sa kodom koji dobijete u poruci. I to je to.
2024 10 17
Fulkul buvljak u Boogaloo klubu. Ako imate instagram potrazite ih tamo i posaljite prijavu ako je jos moguce. 26. 10. se odrzava iduci. Bila sam 2x kao izlagacica i jako je posjecen. Gledajuci Vas ormar mislim da biste mogli prodati gotovo sve. Ni nemate toliko artikala objavljenih a i stil mi djeluje da bi dobro prosao.
2024 10 17
> KreativnoSelo: > Fulkul buvljak u Boogaloo klubu. > Ako imate instagram potrazite ih tamo i posaljite prijavu ako je jos moguce. > 26. 10. se odrzava iduci. > Bila sam 2x kao izlagacica i jako je posjecen. > Gledajuci Vas ormar mislim da biste mogli prodati gotovo sve. Ni nemate toliko artikala objavljenih a i stil mi djeluje da bi dobro prosao. Puuuuno hvala na odgovoru, baš ovakav savjet mi je trebao, provjeriti ću ih! Još jednom puno Vam hvala!
2024 10 18
Molim & sretnoo!
2024 10 18
> KreativnoSelo: > Fulkul buvljak u Boogaloo klubu. > Ako imate instagram potrazite ih tamo i posaljite prijavu ako je jos moguce. > 26. 10. se odrzava iduci. > Bila sam 2x kao izlagacica i jako je posjecen. > Gledajuci Vas ormar mislim da biste mogli prodati gotovo sve. Ni nemate toliko artikala objavljenih a i stil mi djeluje da bi dobro prosao. Kakve su cijene tamo?
2024 10 19
Dosta niske. Ja sam drzala haljine nove novcate po 40-50kn pa dodje ekipa i pita jel moze za 5? 😮‍💨😂 Takve upite sam odbijala, pa redovito prodala po svojoj cijeni (ili taj dan nešto kasnije ili na krpicama za koji dan). Većinom je to uhodana ekipa već - izlagači koji dolaze na svaki taj buvljak. Imaju štendere i hrpu odjeće po sitnim cijenama. Nešto kao kad textile house stavi sve na cijenu do 5kn nekoć.. Pišem u kunama jer otkad su euri nisam bila na tom buvljaku. Uglavnom, za sitne novce se moze lijepo obnovit garderoba.. bas bude svega. Sto se prodaje tice - drzati nize cijene i biti spreman pristati na cjenkanje koje je nekad i potpuno ubijanje prve cijene. 😄 Na prvom proljetnom kad sam bila sam super prodala. Iduci za mozda mjesec i nesto jako lose. Pokrila kotizaciju i malo povrh. Valjda se ljudi zazele kad nekoliko mjeseci nije bilo tog buvljaka pa vise potrose. Kasnije prebiru samo. 😄
2024 10 20
Zvuci zanimljivo. 🙂 Bas cu otici navratiti kako to izgleda
2024 10 20
Fora je! Ima svega osim odjece jos.. bazirala sam se na to jer je jako puno ima uvijek. Bude i kreativaca, nakita, gramofonskih ploca, kojecega..
2024 10 20
A da le ste čule za Dronjak, održava se u Ilici 73,sada mi je došla obavijest na ig-ju?
2024 10 25
Čula sam no nisam nikad posjetila
2024 10 30
Ne podnosim smrad povratne ambalaze pogotovo od mlijeka i alkohola riga mi se gore je nego dok smrde noge nekome u zetovom autobusu po ljeti i jos kad su neraspani s crnom ispod nokta i gljivure koja se formira na palcu s dlakama to pogotovo kod muskaraca koji nose sandale uffffff smudi smudi uzasno smudi nego moje dame moje je pitanje kako ide prodaja vise se zaradi od ambalaze nego krpica nazalost to je zivot to je borba ali sta cemo podrska svima pa tako i vama pusa pusa i molim da perete svoje nogicice
2024 11 05
1 2