Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

Nova prijateljica!

Ćao! Moje ime je Doroteja, imam 25 godina, živim u Zagrebu i tražim prijateljicu svojih godina za redovno druženje i kontakt. Za sebe bih rekla da sam dobra osoba, iskrena, bez dlake na jeziku, uvijek spremna pomoći i dajem puno truda u prijateljstva. Trenutno sam uglavnom okružena dečkima pa bi mi značilo pronaći prijateljicu za razgovore, druženje i međusobnu podršku. Tražim osobu s kojom ću kliknuti, koja želi redovno održavati kontakt i graditi pravo prijateljstvo, a ne da se ono s vremenom ohladi. Krene li sve super, možemo kasnije i svoje dečke skompati! Ako si zainteresirana za iskreno i kvalitetno prijateljstvo, javi se! (:
2024 11 02
Da, na raznim aktivnostima, vježbanje. slikanje..
2024 11 03
Hvala na savjetima❤️
2024 11 03
To Vam je daleko bolje, ide spontano, kliknete s nekim i tu se odmah rađa prijateljstvo druženje, dogovori prije treninga ili bilo koje aktivnosti pa poslije, a i vidite osobu uživo, mora se dogoditi taj klik. to mi je prihvatljivo ali mi nije prihvatljivo recimo s nekim nepoznatim pokušavati se družiti a neznate ni s kim se nalazite eto ja sam iznijela svoje mišljenje kako bih ja, a nisam nikad imala problema, uvijek ih je bilo i viška oko mene pa probajte tako sigurno ćete brzo naći i veće društvo a onda ćete raditi selekciju tko Vam odgovara a tko ne. Sretno u tim godinama nikako ne smije faliti društva baš naprotiv. <3
2024 11 04
Voljela bih i sama da je drukčije. Hvala na iznošenju savjeta❤️
2024 11 09
Ma biti će to sigurno drugačije samo krenite i sretno, a i jako ste mlada život je tek pred Vama. Sretno od srca <3 U današnje vrijeme je teže ali može se samo morate poduzeti nešto na tom planu. <3
2024 11 10
Ja sam "kliknula" sa par žena na poslu, pomažemo si poslovno, ali i privatno, a tijekom vožnje i marende se čovjek može dosta ispričati hehe Svaka od nas ima djecu i čovjeka doma, brdo obaveza i radimo posao koji nas užasno fizički iscrpi, pa nije nijednoj od nas do kafenisanja i provoda kasnije. Ionako smo kućni tipovi. Dosta čovjeka upoznaš kakav je i kroz njegov rad, da li zabušava, da li je vrijedan, da li je uredan, savjestan, jer takav je najvjerojatnije i privatno, ne možeš godinu dana glumatati. Jednu sam od njih i pitala za kumstvo, ali žena gradi kuću, pa nije pri parama, a htjela bi nešto pošteno da mi pokloni za svadbu, tako to kod njih u Slavoniji ide, pa je odustala... Vjerujem da ću se sa tim ženama čuti ako bilo koja od nas posao promijeni ili odseli ili se dogodi nešto treće da nas razdvoji! Ne možeš biti dobra sa svima, niti na neku silu graditi prijateljstva, to se dogodi ili ne. Kao i ljubav. Jer je i prijateljstvo vrsta ljubavi, privrženosti drugoj osobi. I složi si u glavi, da ti je bolje samoj, nego da netko izvlači energiju iz tebe i iskorištava na razne moguće načine.
2024 11 16
> maremarenda: > Ma biti će to sigurno drugačije samo krenite i sretno, a i jako ste mlada život je tek pred Vama. Sretno od srca <3 > U današnje vrijeme je teže ali može se samo morate poduzeti nešto na tom planu. <3 Hvala❤️
2024 11 16
> malllaaaa: > Ja sam "kliknula" sa par žena na poslu, pomažemo si poslovno, ali i privatno, a tijekom vožnje i marende se čovjek može dosta ispričati hehe Svaka od nas ima djecu i čovjeka doma, brdo obaveza i radimo posao koji nas užasno fizički iscrpi, pa nije nijednoj od nas do kafenisanja i provoda kasnije. Ionako smo kućni tipovi. Dosta čovjeka upoznaš kakav je i kroz njegov rad, da li zabušava, da li je vrijedan, da li je uredan, savjestan, jer takav je najvjerojatnije i privatno, ne možeš godinu dana glumatati. > Jednu sam od njih i pitala za kumstvo, ali žena gradi kuću, pa nije pri parama, a htjela bi nešto pošteno da mi pokloni za svadbu, tako to kod njih u Slavoniji ide, pa je odustala... > Vjerujem da ću se sa tim ženama čuti ako bilo koja od nas posao promijeni ili odseli ili se dogodi nešto treće da nas razdvoji! > Ne možeš biti dobra sa svima, niti na neku silu graditi prijateljstva, to se dogodi ili ne. Kao i ljubav. > Jer je i prijateljstvo vrsta ljubavi, privrženosti drugoj osobi. > I složi si u glavi, da ti je bolje samoj, nego da netko izvlači energiju iz tebe i iskorištava na razne moguće načine. Malo je reći da ovo posljednje već znam iz iskustva nakon svih posljednjih prilika gdje sam rekla "neka, pokušati ću makar sam imala već loša iskustva" i opet mi se dobilo o glavu. Ali što je tu je, valjda će se i meni to jednom dogoditi🤗
2024 11 16
Nadam se da ste uspjeli i da ste bar jedno prijateljstvo sklopili. 😊 Moram se nadovezati na ovu recenicu “..a ne da se ono ohladi” Meni se to masu puta dogodilo, zasto-ne znam, jednostavno mislim da vise s tom osobom nisam na istom nivou i razidemo se bez svade, zalosno ali tako je. Bilo bi lijepo sklapati neka nova iskustva i prijateljstva kao i upoznati neke drage ljude, zelim vam to od srca kao i sebi. 💘
2025 01 16
> kristina56271: > Nadam se da ste uspjeli i da ste bar jedno prijateljstvo sklopili. 😊 > Moram se nadovezati na ovu recenicu “..a ne da se ono ohladi” > Meni se to masu puta dogodilo, zasto-ne znam, jednostavno mislim da vise s tom osobom nisam na istom nivou i razidemo se bez svade, zalosno ali tako je. > Bilo bi lijepo sklapati neka nova iskustva i prijateljstva kao i upoznati neke drage ljude, zelim vam to od srca kao i sebi. 💘 Hvala Vam na željama, no nisam od objave sklopila nikakvo prijateljstvo. Valjda će ove godine biti bolje. To želim i Vama🥰
2025 01 26
Istih smo godina i isti grad, ako pozelite nekada popiti kavu ili procakulati, javite se slobodno😇
2025 01 29