Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Preporuka za tenisice

Pozdrav, trebala bi mi preporuka za tenisice koje su udobne za dugo hodanje jer cu za koji mjesec ici na put i bit cu po cijele dane na nogama, pa gledam da si uzmem nesto sad za crni petak. Zasad mi se skechers cine kao prvi izbor, ali trazim jos ideja. 🙂 Konkretno mi se Skechers Uno svidjaju pa ako ih tko ima, zanima me kakve su
2024 11 17
Osim Skechers najudobnije za cjelodnevno hodanje su mi Topo Athletic. Ne znam di ih kod nas ima kupiti, ja sam svoje uzela na BestSecet. Uno su odlične, ali obvezno uzeti one sa protuklizajućom gumom na dnu.
2024 11 17
Hoka...
2024 11 17
Ako ste vani, prvo što vam treba je nepromočivost. Drugi uvjet je udobnost. Preporučam probati, a ići kupiti u večernjim satima. Jedna marka može imati više različitih modela, a možda vam samo jedan paše na nozi. Ecco, Rieker, Ara, Adidas, Nike, Merell, Mamut, ja imam svašta, ali dugo tražim dok ne nađem udobne. Nema šanse da kupim nešto online i da trebam biti u tome cijeli dan. To što nešto paše Maji, ne znači da će pasati i vama. Netko ima uže stopalo, netko šire. Nekog cipela žulja na peti, nekog na prstima. Nekog ništa ne žulja, nekog sve žulja. Probavati po dućanima, nema mi druge. Sve ostalo je lutrija.
2024 11 17
Da, najbolje kupit nešto provjereno, kaj već nosiš, ja nemam problema s novom obućom, al neki ljudi ju moraju razgazit, pa sad kupovat novo za cjelodnevne šetnje... I pitanje kam ideš, u hladne krajeve, tople. Ja sam srasla sa Nike flyknit, ili epic react, mogu do mjeseca u njima...ak ideš negdje di je hladno onda moraš uzet neke cipele za hodanje. Ja bi išla u svojim starima.
2024 11 18
Ja dajem glas za Merrell. Kupila sam tex gležnjače i kao da su srasle s nogom od prvog trenutka. Tražila sam da ne budu preuske, a za razliku od Adidasovih, nisam trebala veći broj.
2024 11 18
> sanjaurban: > Ako ste vani, prvo što vam treba je nepromočivost. Drugi uvjet je udobnost. Preporučam probati, a ići kupiti u večernjim satima. Jedna marka može imati više različitih modela, a možda vam samo jedan paše na nozi. Ecco, Rieker, Ara, Adidas, Nike, Merell, Mamut, ja imam svašta, ali dugo tražim dok ne nađem udobne. Nema šanse da kupim nešto online i da trebam biti u tome cijeli dan. To što nešto paše Maji, ne znači da će pasati i vama. Netko ima uže stopalo, netko šire. Nekog cipela žulja na peti, nekog na prstima. Nekog ništa ne žulja, nekog sve žulja. Probavati po dućanima, nema mi druge. Sve ostalo je lutrija. Da to je individualno, nekom ove , nekom one što je i normalno, lijepo je to Sanja opisala, recimo ja nemogu u ravnima dok drugima baš ravne odgovaraju, uža, šira noga. I nebih preporučila nove vec neke koje ste nosili da nebi imali problema. Uz nove obavezno nešto sto imate udobno.
2024 11 18
HOKA Speedgoat, već sam na trećem paru - jedine koje nosim na putovanja
2024 11 18
Hvala svima na preporukama! Putovanje je za nekoliko mjeseci pa ih stignem isprobati i razgaziti. 🙂 Ja imam problem da mi je na prvo isprobavanje obuca udobna, a kad ih prvi put obucem na duze vrijeme nazuljam se jer mi noga nije navikla na njih. Isto tako i kad ne nosim obucu duze vremena za koju inace znam da mi je udobna, svejedno me nazulja na prvo nosenje...
2024 11 19
Isti problem, ali sam primijetila da ne smijem ispod nositi stopalice (koje su mi draže), nego čarape više od ruba tenisice.
2024 11 19
Skechers d"lux walker dušu dao koliko je mekano i udobno.
2024 11 19