Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Notino i parfemi :)

Curke, kakva su Vasa skustva s njihovim parfemima, isplati li se malo ustediti ili ipak dati koji euro vise i kupiti u Mulleru?:)
2024 12 03
Po meni se ne isplati kupiti u Mulleru. Notino kao legit internetska parfumerija prodaje original parfeme, ali ako već razmišljate o kupovini preko interneta ima još nekih parfumerija koje imaju dosta povoljnije cijene od Notina, a također su provjerene stranice...npr. Zivada, Koku...
2024 12 05
za parfeme samo Muller i Douglas, sa Notino parefmima je već bilo dosta tema otvorenih - nešto zbog lošije kvalitete, nešto zbog sumnje na autentičnost
2024 12 06
> PretrpaniOrmar: > za parfeme samo Muller i Douglas, sa Notino parefmima je već bilo dosta tema otvorenih - nešto zbog lošije kvalitete, nešto zbog sumnje na autentičnost .
2024 12 08
Ono što sam ja naručivala su bili originali. NIsam osobno imala sumnje da nije original
2024 12 09
Imaju prevelik promet i dosta zadovoljnih korisnika, nije jasno otkud tolike razlike u cijenama. No kad pogledaš razlike u cijenama nekih web shopova i dućana kod nas- isto je stanje: prevelike razlike za iste i slične stvari. Nekad se pitam- što je danas original, nekad je to jako teško procijeniti, a i neki skupi originali bi se mogli posramiti svojeg statusa. Parfeme je jako teško "vrednovati" jer vlastiti miris sve manje osjećamo što ga duže imamo. Na svakome parfem miriše različito i postojanost mirisa nekad je vrlo teško procijeniti. Naručujem jednu kremu i ista je kao tester iz Martimexa.
2024 12 10
Bolje cijene imaju lijepa . hr i makeup . hr Radi se o originalima naravno, razlog nižih cijena je što nisu vezani za jednog dobavljača već artikle nabavljaju od onih koji su im povoljniji. Nemaju lance fizičkih trgovina što je ogromna ušteda, pa zbog toga ne moraju napuhati cijenu. Tu i tamo se dogodi propust, ali uglavnom uvijek riješe to na korist kupca. U Mulleru se parfemi kisele na policama i po preko par godina, zbog toga znaju biti lošije kvalitete, a oni vam nakon kupnje ne prihvaćaju reklamacije već nude slanje na nekakva testiranja i nakon 2-3 mjeseca vam jave da je parfem u redu i da ne uvažavaju prigovor. Ako već želim parfem kupiti u fizičkoj trgovini, onda definitivno odem do neke baš parfumerije. Ovi dućani tipa dm, Muller, Bipa, Douglas (skladište stare robe)... nikako.
2024 12 13
> meowzz: > Bolje cijene imaju lijepa . hr i makeup . hr > Radi se o originalima naravno, razlog nižih cijena je što nisu vezani za jednog dobavljača već artikle nabavljaju od onih koji su im povoljniji. Nemaju lance fizičkih trgovina što je ogromna ušteda, pa zbog toga ne moraju napuhati cijenu. > Tu i tamo se dogodi propust, ali uglavnom uvijek riješe to na korist kupca. > U Mulleru se parfemi kisele na policama i po preko par godina, zbog toga znaju biti lošije kvalitete, a oni vam nakon kupnje ne prihvaćaju reklamacije već nude slanje na nekakva testiranja i nakon 2-3 mjeseca vam jave da je parfem u redu i da ne uvažavaju prigovor. > Ako već želim parfem kupiti u fizičkoj trgovini, onda definitivno odem do neke baš parfumerije. Ovi dućani tipa dm, Muller, Bipa, Douglas (skladište stare robe)... nikako. Koju parfumeriju predlazete? Ja uglavnom u DM uzmem..ni ne znam osim navedenih koja ima u St? Al recimo evo neki dan u Bipi je jedan parfem bio 30ak eura cca a u DM 49..nekako opet vise vjerujem DM u pa sam tamo uzela..
2024 12 16
Mislim da se to ne može tako generalizirati, neka trgovina ima bolje ovo, neka bolje ono, kod nekih su proizvodi podjednaki, cijene se razlikuju, svaka ima popust u drugo vrijeme. Ali da možemo reći da su parfemi negdje odlični, a negdje niš ne valjaju, to nije moguće. Mislim da to ovisi od proizvoda, u kojoj seriji je proizveden, jel sve teklo ok u tom procesu, kako je skladišten, prevožen, koliko je star, jel čuvan u vlazi ili pod svjetlom...puno faktora igra ulogu. Morali bismo dugo koristiti isti proizvod da znamo prepoznati razlike, a koliko znam žene stalno isprobavaju nove proizvode i u kratko vrijeme mijenjaju. Pogledajte samo influencere, svaki tjedan recenzija novog proizvoda, pa nemreš tako brzo skužiti o čemu se radi...
2024 12 16
Da Sanja, slazem se..zapravo mi se nos i pokvari i da ,ionako ne osjetim na sebi nista kad stavim, a najvise ljudi pitaju za Chogan koji sam dobila na poklon, niti ne znam cega je kopija-)) Jednom je Victa imala tako dobru kopiju Light blue da se nije kuzila razlika ni po cemu.. Svi su znali taj parfem i nitko nije nikad razliku skuzio Tak da..
2024 12 16
> Majalike: > Koju parfumeriju predlazete? Ja uglavnom u DM uzmem..ni ne znam osim navedenih koja ima u St? > Al recimo evo neki dan u Bipi je jedan parfem bio 30ak eura cca a u DM 49..nekako opet vise vjerujem DM u pa sam tamo uzela.. Fabuspot i Lana. Lana doduše ima samo niche parfeme, ali Fabuspot ima sve i super su. Baš parfumerija. Martimex vam je isto super, ali najbliži je u Zadru. Šire se u zadnje vrijeme tako da će vjerojatno i u Split :")
2024 12 17