Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

PROSVJEDI razni

Možda da i MK budu dopuštene. Iako, uhvatili su se te Milke od 7 eura i stalno drve po tome (novinari). Milka nam uopće nije potrebna za život, druge stvari i namirnice su nam puno potrebnije.
2025 01 21
Hm, dućan Bio&Bio, izgleda da u njemu rade sami pametnjakovići. Odlučili su 24. 01. dati popust 20%. Mislim da su sami sebi napravili kontra reklamu. To je kad se jedan pravi pametnjaković.
2025 01 21
> sanjaurban: > Hm, dućan Bio&Bio, izgleda da u njemu rade sami pametnjakovići. Odlučili su 24. 01. dati popust 20%. Mislim da su sami sebi napravili kontra reklamu. To je kad se jedan pravi pametnjaković. Treba potrošiti 25 € za 20 %, dakle, još i uvjetuju ne baš zanemarivom cifrom!!!
2025 01 21
Ovo mi je top ideja,meni je već davno tak neš palo na pamet, a i bolje mi je iod prosvjeda, evo im zakona ponude i potražnje, kako on u stvarnosti funkcionira. Da vidimo kaj će s tonama robe. Al, cure nemojte dan prije raspašoj po dućanima, ono 3 paketa wc papira, 20 litara mlijeka🤣🤣🤣to je samo jedan dan bez dućana. I, mare, na krpicama smijemo kupovati😃
2025 01 21
Čokoladne Kraš napolitanke, oni nisu normalni... Urbanica, nekom je čokolada vrlo važna, ne živi se od osnovnih namirnica, svega nam treba,a i imamo drugačije navike, nekom je važan voćni jogurt, dok je drugome to glup trošak. Nećemo si dozvoliti da neka hrana bude dostupna a druga luksuz.
2025 01 21
Najbolje mi je kad snize svinjske polovice i bijelo brašno i sojino ulje, ono skačem do neba i tako lijepo država brine o svom narodu. PDV nam je užasno visok, 25 % tako da nisu krivi samo prodavači i trgovine već naša vlada koja tako lijepo brine o nama. A sad je krivnju svalila na trgovce umjesto da snizi PDV na dio neophodnih namirnica. Neka ga poveća na luksuz. Znam da Talijani imaju 4-5% PDV-a na osnovne namirnice. Kad kažemo država, to bismo trebali biti svi mi, narod. Ali često mislim da ova naša preglupa vlast misli za sebe da je ona država, a mi mali pijuni koji trebamo biti poslušni. Nije ni čudo što ljudi nađu rupe u zakonu jer mali proizvođači i kumice ne mogu opstati po njihovim pravilima.
2025 01 21
> Nitospitos: > Ovo mi je top ideja,meni je već davno tak neš palo na pamet, a i bolje mi je iod prosvjeda, evo im zakona ponude i potražnje, kako on u stvarnosti funkcionira. Da vidimo kaj će s tonama robe. Al, cure nemojte dan prije raspašoj po dućanima, ono 3 paketa wc papira, 20 litara mlijeka🤣🤣🤣to je samo jedan dan bez dućana. > I, mare, na krpicama smijemo kupovati😃 da,ponuda i potražnja....trenutno je ponuda velika što po raznolikosti što po količini, ali da se desi nedaj bože da ponuda bude mala po raznolikosti i količini cijene lete nezamislivo u nebo i to neće zaustaviti nikakvi bojkoti
2025 01 21
Čokolada....lijepi se za crijeva i radi nam zatvor i puna je šećera. Al je fina, znam. Bolje bi bilo da država daje financijske injekcije malim proizvođačima pa mi dobivamo jeftinije zdrave i domaće proizvode poput meda, maslinova ulja, juha, povrća, žitarica. Al ne, država to neće tako, ona muti po svom, kontra intresa vlastitog naroda. Eto, zato smo svi ljuti i trebamo se ujediniti. I kad vam kažu da ćete glasanjem nešto izmijeniti- nećete jer se zna kakav sloj ljudi stigne na liste. Ako si tamo slučajno pojedinac koji misli drukčije, brzo te smijene jer ne igraš njihovu igru ili te preokrenu da igraš po njihovom. Zato u petak, držite se kuće ili posla ili prirode, pa svatko ima doma toliko toga da može jedan dan preživit. Ljudi znaju i postit jednom tjedno i nije im niš, mislim, ostanu živi. Za vlast je najgore kad masa talasa.
2025 01 21
> Nitospitos: > Čokoladne Kraš napolitanke, oni nisu normalni... > Urbanica, nekom je čokolada vrlo važna, ne živi se od osnovnih namirnica, svega nam treba,a i imamo drugačije navike, nekom je važan voćni jogurt, dok je drugome to glup trošak. Nećemo si dozvoliti da neka hrana bude dostupna a druga luksuz. Muči, išla sam kupit u Cityju one čokoladne od 500 gr tamo na otvorenom kad je Kraš imao štand. Izvadim ja 4 E sitnoga i čekam da mi kaže cijenu, čovječe, to je bilo preko 6 eura, skoro 7.....šok i nevjerica.....
2025 01 21
Moja podrška bojkotu 👍 Ja naše trgovine bojkotiram više od godinu dana, kupujem sve u Brežicama i razlika u cijeni se stvarno vidi. Odem u tri dućana, pratim njihove akcije i točno znam gdje kaj treba kupiti. Lijepo se vidi kad nakrcam pun prtljažnik, a potrošim cca 200 eura. Kod nas kupujem kruh, ulje, šećer i to je to. Iznimno da mi baš nekaj fali, kupim i ponovo se čudim kak pura dreku kak je sve skupo.
2025 01 21
Ja bojkotiram napolitanke jer su sramotno skupe, a loše... Nije mi uopće žao trgovaca, jer oni ne misle na kupce, iskreno i ja bih radije prek granice kupovala. Došli smo do tog da ti je lakše kupit veš mašinu ili telkač, neg se normalno hranit. Iako znam da kod nas hrana nikad nije bila jeftina Jebalte, plaće nisu tak male, s tim se može lijepo živjet... ak ne jedeš🤣🤣🤣
2025 01 22
Haha, daaaaa, dijetica......kupiš TV i imaš ga 10 godina, kupiš čokoladu i pojedeš je na putu do doma! Ja mislim da će se u petak ljudi navirivat u dućane da vide ima li ikoga. Ako nekoga vide unutra pričekat će vani i gađat ga jajima....
2025 01 22
> sanjaurban: > Haha, daaaaa, dijetica......kupiš TV i imaš ga 10 godina, kupiš čokoladu i pojedeš je na putu do doma! Ja mislim da će se u petak ljudi navirivat u dućane da vide ima li ikoga. Ako nekoga vide unutra pričekat će vani i gađat ga jajima.... Jaja su skupa. Ali ima i druga opcija...🙊
2025 01 22
🤣🤣🤣Ovo mi je jedna od dražih inicijativa, čak i zabavna u tom kolektivnom sivilu 😃
2025 01 22
> sanjaurban: > > Nitospitos: > > Čokoladne Kraš napolitanke, oni nisu normalni... > > Urbanica, nekom je čokolada vrlo važna, ne živi se od osnovnih namirnica, svega nam treba,a i imamo drugačije navike, nekom je važan voćni jogurt, dok je drugome to glup trošak. Nećemo si dozvoliti da neka hrana bude dostupna a druga luksuz. > Muči, išla sam kupit u Cityju one čokoladne od 500 gr tamo na otvorenom kad je Kraš imao štand. Izvadim ja 4 E sitnoga i čekam da mi kaže cijenu, čovječe, to je bilo preko 6 eura, skoro 7.....šok i nevjerica..... A, kaj kupuješ napolitanke kad se ljepe za crijeva i pune su šećera? 🤣🤣🤣Da, ja sam zgrožena kolko su poskupile, a sram me reći koliko mi kutija traje, al eto, odrekla sam ih se jer ne vrijede toliko.
2025 01 22
1 2 3 4 5 6 ... 8