Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Druge stranice za prodaju

Instalirala sam vinted prije 4 mj, prodaja je isla dobro ali je sada malo stala, svakako bolje nego ovdje na MK..nadam se da ce opet krenuti bolje Ovdje nudim besplatnu pt preko boxnow ali svejedno dosta slabo ide
2025 02 02
> Majalike: > > PretrpaniOrmar: > > > Majalike: > > > Je li na Vintetu obavezna kupoprodaja preko njihove platforme ili se ljudi mogu dogovorit. Recimo nesto mi se svidja od nase curke iz Hrv, mozemo li nas dvije mimo Vinteda realizirat kupnju/prodaju > > može - ja sam tako dva puta cipele prodala jer mi je bilo draže da ih cura proba prije kupnje pa sam joj rezervirala predmet i nakon primopredaje samo ga samo obrisala. U tom slučaju nema povratne jedino. > Nekako mi je draze izravno bez njihovog posredovanja ukoliko je netko iz Hrv. Jedimo ako nesto bas skupo ili je netko izvana onda ok razumljivo :) ja sam si zbog toga stavila da za one koji su iz Zagreba može i osobno primopredaja i nije problem. Na Vestieru je to nemoguće i odmah blokiraju bilo kakve poruke ako se pokušate dogovoriti van njihove platforme
2025 02 02
> PretrpaniOrmar: > > Majalike: > > > PretrpaniOrmar: > > > > Majalike: > > > > Je li na Vintetu obavezna kupoprodaja preko njihove platforme ili se ljudi mogu dogovorit. Recimo nesto mi se svidja od nase curke iz Hrv, mozemo li nas dvije mimo Vinteda realizirat kupnju/prodaju > > > može - ja sam tako dva puta cipele prodala jer mi je bilo draže da ih cura proba prije kupnje pa sam joj rezervirala predmet i nakon primopredaje samo ga samo obrisala. U tom slučaju nema povratne jedino. > > Nekako mi je draze izravno bez njihovog posredovanja ukoliko je netko iz Hrv. Jedimo ako nesto bas skupo ili je netko izvana onda ok > razumljivo :) ja sam si zbog toga stavila da za one koji su iz Zagreba može i osobno primopredaja i nije problem. Na Vestieru je to nemoguće i odmah blokiraju bilo kakve poruke ako se pokušate dogovoriti van njihove platforme Ok, a bas to pitam. Sta kada nismo iz istog grada..mozemo li tamo izmjeniti podatke ili ide blokada i upozorenje i sl..
2025 02 02
I kolike su cijene tih box paketa? Svugdje druge info. Ako preko aplikacije ovako, ako preko vinteda tako, obicno onako... I btw treba li tu sta printat pa lijepit ili se samo rukom moze naskrabat? Kako su skupe ptt ljudi pitaju a nas dvi ko tudumi
2025 02 02
> Majalike: > I kolike su cijene tih box paketa? Svugdje druge info. Ako preko aplikacije ovako, ako preko vinteda tako, obicno onako... > I btw treba li tu sta printat pa lijepit ili se samo rukom moze naskrabat? > Kako su skupe ptt ljudi pitaju a nas dvi ko tudumi boxnow vam piše cijena na vintedu kada odabirete veličinu paketa. Inače je jeftinije preko njihove aplikacije pa pogledajte cijene - nedavno je bila akcija 50% sniženje. Ništa se ne printa nego se na paket napiše šifra kod koji se kreira prilikom slanja paketa. Vinted vjerojatno ima neke povoljnije opcije za slanje slično kako su MK imale povoljnije slanje ako koristite trustup pa imate u dealu poštu. u svakom slučaju kroz vinted poruke se sve možete normalno dogovoriti bez blokade pa nije problem. Ako vam se nešto sviđa (a vidite da je prodavač iz Hrvatske) pitejte je da li je na MK pa možete pogledati povratne recimo.
2025 02 02
> Majalike: > > PretrpaniOrmar: > > > Majalike: > > > > PretrpaniOrmar: > > > > > Majalike: > > > > > Je li na Vintetu obavezna kupoprodaja preko njihove platforme ili se ljudi mogu dogovorit. Recimo nesto mi se svidja od nase curke iz Hrv, mozemo li nas dvije mimo Vinteda realizirat kupnju/prodaju > > > > može - ja sam tako dva puta cipele prodala jer mi je bilo draže da ih cura proba prije kupnje pa sam joj rezervirala predmet i nakon primopredaje samo ga samo obrisala. U tom slučaju nema povratne jedino. > > > Nekako mi je draze izravno bez njihovog posredovanja ukoliko je netko iz Hrv. Jedimo ako nesto bas skupo ili je netko izvana onda ok > > razumljivo :) ja sam si zbog toga stavila da za one koji su iz Zagreba može i osobno primopredaja i nije problem. Na Vestieru je to nemoguće i odmah blokiraju bilo kakve poruke ako se pokušate dogovoriti van njihove platforme > Ok, a bas to pitam. Sta kada nismo iz istog grada..mozemo li tamo izmjeniti podatke ili ide blokada i upozorenje i sl.. za torbu mi je bila cura iz bjelovara - normalno smo izmjenile brojeve mobitela i dogovorile primopredaju. Nema frke. Na VC za te stvari blokiraju npr.
2025 02 02
Meni se za sada ne sviđa iskreno. Nisam ni otvorila profil vec nesto blokiraju i provjeravaju. Sve mi je kaoticno i previse je stvari i premalo informacija u opisima sto je netko vec primjetio. Također jezicna barijera... I također mi nije jasno kako se prodavac stiti..kada kupac dobije nesto moze mu se ne svidati i vi ste duzni napraviti povrat koliko shvacam.? I moze li se na vintedu raditi zamjene?? Iskreno puno mi je draze ovdje i volila bih da stranica popravi svoje minuse i da nema sto platrofmi..sve je to ista robica.
2025 02 03
> Majalike: > Meni se za sada ne sviđa iskreno. Nisam ni otvorila profil vec nesto blokiraju i provjeravaju. Sve mi je kaoticno i previse je stvari i premalo informacija u opisima sto je netko vec primjetio. Također jezicna barijera... > I također mi nije jasno kako se prodavac stiti..kada kupac dobije nesto moze mu se ne svidati i vi ste duzni napraviti povrat koliko shvacam.? > I moze li se na vintedu raditi zamjene?? > Iskreno puno mi je draze ovdje i volila bih da stranica popravi svoje minuse i da nema sto platrofmi..sve je to ista robica. Da, ja sam isto malo proučavala kamo to žene bježe, roba tamo, roba ovdje, tolike hrpe artikala nisam u životu vidjela, toliki viškovi, baš mi se ne da imati ormare i tamo i ovdje, to mi je tlaka. Opisa nigdje, a ni materijala. Meni je materijal važan. I taj poljski, niš ih ne kužim, i onda kada mi se miješa sa hrvatskim. E, baš sve što pikiram, Poljska. A kako samo poštuju životinje, životinjsko krzno ne može, ali koža životinje može, dapače. Ima li to neku svoju logiku? Nije da ne volim ništa što je novo, volim promjene, ali prije dobro proučim da ne potrošim vrijeme bezveze. Ne kužim ovo kako na Vestiare ne možeš surađivati mimo stranice? Kako se onda razgovaraš s prodavačem, preko njih? Niš to ne kužim?????
2025 02 03
ja sam za sada sa vintedom zadovoljna, više prodam tamo nego na krpicama ili fejsu, cijene sam snizila maksimalno i box now mi super, nekad i pristanem na ponude, prodajem i stvari koje nisu krpičarske pa tu nemogu objaviti a tamo mogu tako da mi je za sada super pa ako koga zanima može skicnuti na moj profil na vintedu: lioness_13 O:)
2025 02 05
> Lioness_Tiana: > ja sam za sada sa vintedom zadovoljna, više prodam tamo nego na krpicama ili fejsu, cijene sam snizila maksimalno i box now mi super, nekad i pristanem na ponude, prodajem i stvari koje nisu krpičarske pa tu nemogu objaviti a tamo mogu tako da mi je za sada super > pa ako koga zanima može skicnuti na moj profil na vintedu: lioness_13 O:) A tko Vam kupuje (više), Hrvatice ili Poljakinje? Ja sam se registrirala, a za sad samo promatram i važem, s obzirom da sam inače perfekcionist i praktičar (obično mi zbog toga stvari uteknu dok se ja odlučim).😆 I još bi mi bilo super da mogu odabrati samo artikle iz hrvatske...
2025 02 05
Ubacit cu se na post iznad. ☺️ Kad bih u trazilicu upisala npr. Zara haljina -izbacuje onda samo hrv. korisnice (one koje objave artikle na hrvatskom jeziku jel). A ako idem u trazilicu i redom oznacavam kategoriju - Žene, pa biram bas haljine i marku Zara - onda izbaci i poljske i hrvatske. Meni više kupuju Poljakinje. U nepuna 3 mjeseca sam prodala 20 artikala. Znaju nekad bas jako rusit cijenu.. odbijem, ponudim svoju - vecina prihvati. Taj sustav cjenkanja uzivo nikad nisam prakticirala, a ni online a na vintedu mi je bas fora. Usporedbe radi - u gotovo godinu dana zadnjih na krpicama, prodala sam, ako dobro pamtim niti 10 artikala. Otkad novi dizajn mislim da 4 artikla. 😂
2025 02 05
> sanjaurban: > > Majalike: > > Meni se za sada ne sviđa iskreno. Nisam ni otvorila profil vec nesto blokiraju i provjeravaju. Sve mi je kaoticno i previse je stvari i premalo informacija u opisima sto je netko vec primjetio. Također jezicna barijera... > > I također mi nije jasno kako se prodavac stiti..kada kupac dobije nesto moze mu se ne svidati i vi ste duzni napraviti povrat koliko shvacam.? > > I moze li se na vintedu raditi zamjene?? > > Iskreno puno mi je draze ovdje i volila bih da stranica popravi svoje minuse i da nema sto platrofmi..sve je to ista robica. > Da, ja sam isto malo proučavala kamo to žene bježe, roba tamo, roba ovdje, tolike hrpe artikala nisam u životu vidjela, toliki viškovi, baš mi se ne da imati ormare i tamo i ovdje, to mi je tlaka. Opisa nigdje, a ni materijala. Meni je materijal važan. I taj poljski, niš ih ne kužim, i onda kada mi se miješa sa hrvatskim. E, baš sve što pikiram, Poljska. A kako samo poštuju životinje, životinjsko krzno ne može, ali koža životinje može, dapače. Ima li to neku svoju logiku? Nije da ne volim ništa što je novo, volim promjene, ali prije dobro proučim da ne potrošim vrijeme bezveze. Ne kužim ovo kako na Vestiare ne možeš surađivati mimo stranice? Kako se onda razgovaraš s prodavačem, preko njih? Niš to ne kužim????? Ja nekad pisem na engleskom ako mi se jave u poruke a nekad na hrvatskom. Vecina mi odgovori na poljskom, poneka na engleskom. Google translate je prisutan u svakoj poruci ili na dnu opisa oglasa.. klikne se na to i prijevod je tu. Usporedbe opet radi - ovdje 99% nas prica isti jezik pa dobivam milijardu pitanja, cak i kod oglasa koji su zaista detaljno opisani i nista od prodaje. Tamo vidim oglase gdje Poljakinje napisu u opis - stanje veoma dobro ili polecam sto znaci preporucujem i ono: 50 omiljenih, stavim i ja u omiljene i za koji sat obavijest da je prodan artikl. Isto sam dugo se neckala bih/ne bih pocela tamo s prodajom. Otkad jesam, tamo i kupujem.
2025 02 05
> KreativnoSelo: > Ubacit cu se na post iznad. ☺️ > Kad bih u trazilicu upisala npr. Zara haljina -izbacuje onda samo hrv. korisnice (one koje objave artikle na hrvatskom jeziku jel). A ako idem u trazilicu i redom oznacavam kategoriju - Žene, pa biram bas haljine i marku Zara - onda izbaci i poljske i hrvatske. Tnx, već sam obavila na ovaj način prvu kupnju.🤭
2025 02 05
Meni je super vinted, upravo dosla vidjet sta se dogada na krpicama, mene zanima jel tko ovdje uopce uspije sta prodat, jel se isplati stavljat ovdje uopce oglase? Jer imam osjecaj da su svi presli na vinted, a ovdje nisam dobila upit odavno 🤷🏻‍♀️
2025 02 06
> ela1234: > Meni je super vinted, upravo dosla vidjet sta se dogada na krpicama, mene zanima jel tko ovdje uopce uspije sta prodat, jel se isplati stavljat ovdje uopce oglase? Jer imam osjecaj da su svi presli na vinted, a ovdje nisam dobila upit odavno 🤷🏻‍♀️ Zato kaj stvarno očito nema nikoga. Imam brutalno niske cijene dječje robice, a malo pregleda. Ne kukam, zapravo sam zadovoljna i s tim. Samo sam realna. Ali neki vele da im je tak i na Vintedu. Tržište je općenito prezasićeno. Ali kaj nije super da tu postoji forum, nekad se frčem od smijeha na neke upise.😁
2025 02 06