Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Blokiranje reklama

Pozdrav žene, postoji li neka aplikacija ili nesto da blokira ove silne reklame na krpicama? Ovo je nemoguće pregledavati doslovno svako 2 sekunde iskacu sa svih strana i koliko god puta stisnes x da se maknu, eto ih opet. 🫨 Adblock instaliram ali je doslovce isto kao i bez njega, ne znam radim li sta krivo?
2025 02 06
Užassssss
2025 02 06
> trouhgmyeyes: > Pozdrav žene, > postoji li neka aplikacija ili nesto da blokira ove silne reklame na krpicama? Ovo je nemoguće pregledavati doslovno svako 2 sekunde iskacu sa svih strana i koliko god puta stisnes x da se maknu, eto ih opet. 🫨 Adblock instaliram ali je doslovce isto kao i bez njega, ne znam radim li sta krivo? Ja idem na krpice samo preko mobitela, i na internet isključivo preko te aplikacije i nema reklama. Kako Vi?
2025 02 06
> Dana23: > > trouhgmyeyes: > > Pozdrav žene, > > postoji li neka aplikacija ili nesto da blokira ove silne reklame na krpicama? Ovo je nemoguće pregledavati doslovno svako 2 sekunde iskacu sa svih strana i koliko god puta stisnes x da se maknu, eto ih opet. 🫨 Adblock instaliram ali je doslovce isto kao i bez njega, ne znam radim li sta krivo? > Ja idem na krpice samo preko mobitela, i na internet isključivo preko te aplikacije i nema reklama. Kako Vi? Izgleda da je problem jer imam xiaomi 🫣 na samsungu mi je radila ta aplikacija..
2025 02 06
Ja sam već dvije aplikacije adblockera deinstalirala i sad imam treću. Kao da su s vremenom počele propuštati... Ova treća mi najdulje traje (Free Adblocker). Nisam IT stručnjak, ali evo možda da probate s nekom drugom.
2025 02 06
Neke cure nemaju uopće problema sa tim adblokerima, ja sam probala, al nije mi se svidjela tražilica, pa mi je lakše trpit reklame. Ja sam samo preko moba na krpama. Znam da samsung ima dobar adbloker, ima par tema o tome, al, treba ih naći na forumu, upišeš u tražilicu pa ti izbaci teme, nemožemo stavit linkove na temu pa treba tražit.
2025 02 06
> trouhgmyeyes: > Pozdrav žene, > postoji li neka aplikacija ili nesto da blokira ove silne reklame na krpicama? Ovo je nemoguće pregledavati doslovno svako 2 sekunde iskacu sa svih strana i koliko god puta stisnes x da se maknu, eto ih opet. 🫨 Adblock instaliram ali je doslovce isto kao i bez njega, ne znam radim li sta krivo? Ja sam instalirala 'Wize Adblock' i od kad to imam zaista nema ni jedne reklame. Za tu aplikaciju sam pročitala ovdje na forumu.
2025 02 06
> damijanicm: > > trouhgmyeyes: > > Pozdrav žene, > > postoji li neka aplikacija ili nesto da blokira ove silne reklame na krpicama? Ovo je nemoguće pregledavati doslovno svako 2 sekunde iskacu sa svih strana i koliko god puta stisnes x da se maknu, eto ih opet. 🫨 Adblock instaliram ali je doslovce isto kao i bez njega, ne znam radim li sta krivo? > Ja sam instalirala 'Wize Adblock' i od kad to imam zaista nema ni jedne reklame. Za tu aplikaciju sam pročitala ovdje na forumu. probam hvala!
2025 02 06
> Nitospitos: > Neke cure nemaju uopće problema sa tim adblokerima, ja sam probala, al nije mi se svidjela tražilica, pa mi je lakše trpit reklame. Ja sam samo preko moba na krpama. Znam da samsung ima dobar adbloker, ima par tema o tome, al, treba ih naći na forumu, upišeš u tražilicu pa ti izbaci teme, nemožemo stavit linkove na temu pa treba tražit. ali ne staviš si adblocker kao default search na browseru, samo ga dodaš na chrome ili koji god već koristiš i onda blokira reklame u pozadini bez da ti ometa išta na prikazivanju stranice
2025 02 06
A, moram to onda proučiti, nusam baš neki kužista... Smetalo me to kaj nemrem naći bookmarkse, totalno kao da sam drugi softver ugradila, jako loše.
2025 02 06
Uhhh, dosadne ko uši
2025 02 06
Ja idem na mobitelu preko Firefox i nema reklama. Znači koristim ga isključivo za ovu stranicu.
2025 02 10
Pozdrav, ja imam iphone i instalirala sam si brave aplikaciju i ulazim mjesecima vec preko te app na krpice, ne steka nista i funkcionira odlicno bez reklama☺️
2025 02 10