Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Boxnow paketomat

Pozdrav, o čemu ovisi koliko paket stoji na boxnow? Nekad mi stoji 2, nekad 3, nekad 4dana pa mi nije jasno..
2025 02 09
nije mi baš jasno pitanje, gdje ako stoji ? u slanju ili paketomatu ili dostavi- mislim da je max 5 dana da vas čeka da ga pokupite prije nego ga vrate u sortirnicu. a dani slanja ovisi o lokaciji i vremenu slanja
2025 02 09
> Vicky1: > nije mi baš jasno pitanje, gdje ako stoji ? u slanju ili paketomatu ili dostavi- mislim da je max 5 dana da vas čeka da ga pokupite prije nego ga vrate u sortirnicu. a dani slanja ovisi o lokaciji i vremenu slanja U paketomatu kada paket ceka na preuzimanje.. Na stranici piše da se ceka 96sati preuzimanje, a evo meni vecinom bude 2 dana, nekad cak i dan i pol samo za preuzimanje, nekad 3,4 dana.. Bas mi nije jasno
2025 02 09
mislim da je 5 dana, iako vidim da im stoji 96 sati = 4 dana ..al mislim da bude i dulje, ovisno kako dolaze puniti i prazniti isti i ima li mjesta ili ne , svakako ne bi trebalo prekoračiti te dane u smislu da se ne pokupi 7 dana
2025 02 09
> Vicky1: > mislim da je 5 dana,iako vidim da im stoji 96 sati ..al mislim da bude i dulje Onda se po tome nebi trebalo voditi sto mi pise u poruci za kodom? Jer 90% mi piše da samo 2dana stoji..
2025 02 09
neee, nebi smjelo biti dva dana to je zaista prekratko vrijeme...
2025 02 09
> Vicky1: > neee, nebi smjelo biti dva dana to je zaista prekratko vrijeme... Evo pa procijenite.. Mislim ni meni ovo nisu normalni uvjeti... 2 dana ono uhvatit, jos kad mi ode na neki deseti paketomat pa moram pola grada proci..
2025 02 09
Neće mi slike staviti.. Ugl screenala sam bila svoje poruke sa rokom, u jednoj mi je cak rok dan i pol?! Mislim kak to stici jos ako pošalju na neki drugi paketomat pa moram pol grada proci..
2025 02 09
Imate mogućnost sami produljiti rok za preuzimanje. Tamo di pratite pošiljku,gore u pravokutniku piše nešto tipa "produlji rok preuzimanja". Kliknete i produži se za 24 sata. Mislim da se može produžiti tako nekoliko puta.
2025 02 09
> leptiricaMo: > Imate mogućnost sami produljiti rok za preuzimanje. > Tamo di pratite pošiljku,gore u pravokutniku piše nešto tipa "produlji rok preuzimanja". Kliknete i produži se za 24 sata. Mislim da se može produžiti tako nekoliko puta. Ja sam prije nekih 3-4 tjedna produzila do 7 dana, mislim da je to maksimum.
2025 02 09
evo poslala sam mail korisnickoj podrsci sa istim upitom, i receno mi je da je rok 96 sati. ako dobijem poruku da je rok za preuzimanje 2 dana, a nakon 2 dana se paket ne preuzme, sustav ce automatski produziti rok za jos 2 dana. :)
2025 02 10