Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Tražim /

Prodaja/Zamjena/Kupnja nekrpičarskih stvari

Nova tema za prodaju/zamjenu/kupnju svega "nekrpičarskog" tj. ne postoji kategorija oglašavanja.
2025 02 11
Imam 1 kg kvalitetne talijanske kave u zrnu i 10 paketića lavazza kapsula. Mijenjam za mljevenu kavu ili neke druge prehrambene proizvode ili preparativnu kozmetiku. Odjeća/obuća me ne zanima. Slike šaljem naknadno
2025 02 12
Zamjena za razno. Preferiram potrošno i stvari za dom. Prijenosna baterija za mobitel. Nova fora sijalica s etiketom. Nova baterija s etiketom.
2025 02 12
Novo cjedilo za suđe na sudoperu s etiketom. Novi božićni tabletić s etiketom. Nove božićne čestitke s etiketom.
2025 02 12
Nova porculanska figura zeca. Novi zasun za vrata s etiketom. Nove mrežice za sudoper s etiketom.
2025 02 12
Nova zaštita za rolete s etiketom. Bokal za vodu. Kuhinjska vaga.
2025 02 12
Nova knjiga o zdravlju. Nova konzerva graha.
2025 02 12
Nudim fini Perrier rose šampanjac (vrijednost 100tinjak eur) u zamjenu za domaće proizvode (može maslinovo ulje, orašidi, med..domaće voće i povrće ako je primopredaja) ili neku potrošnu robu za njegu kose i tijela =)
2025 02 17
Prodajem novi samsung punjač
2025 02 17
Prodajem univerzalni punjač za laptop
2025 02 18
Prodajem Philips Avent dvostruku električnu izdajalicu, uz nju poklanjam bočice za pohranu mlijeka, stalak i grijač za bočice. Za sve informacije molim pošaljite poruku 😊
2025 02 18
Nudim, između ostalog, i: - Izosan (prah za dezinfekciju) - rabljeni stol za peglanje - keramička posuda za juhu sa poklopcem - sitniji rez. dijelovi za perilicu rublja Gorenje (sve osim motora, kabela i vanjske konstrukcije) - staklena čašica iz Španjolske (suvenir) - BOBINE flex za iphone & Samsung (stalak za mobitel) - nepropusna torbica za mobitel (nije sa etiketom) - hrpa preklopnih torbica i maskica za pametne mobitele) - 2 mrežice za kupanje - dječji štitnici za zglobove (iz Lidla, navlače se) - ukrasne vaze - lomljivo (izgledaju kao ogromne čaše, obojano staklo) - ružičasti konop za kreativce (ispleten) - ukrasne reklamne vrećice - pleteni sortirnik - lot od 3 zavjese - udžbenici iz infor. i teh. kulture, 5/6/7/8 OŠ
2025 02 19
Dobro bi došlo sljedeće (meni i mojoj tročlanoj obitelji): - pamučne jastučnice 40x35 cm - knjiga: Doris & George Fathman - Live Foods - nogar od dječjeg bicikla ili romobila - didaktičke igračke za prvaša - slikovnice ili dječje knjige (može na njemačkom i talijanskom) - markeri (crni ili zeleni debeli flomaster) - smeđa ili prozirna široka traka za pakete (ljepilo) - lijepi dozer za tekući sapun - veći plišanac panda - puzzle za odrasle - šah, nekakvo minijaturno ili putno izdanje - JOOP homme za muškarce - ralon - Nivea sensitive aftershave - instant kava iz Lidla, zeleni čep - konzerve tunjevine / graha / rajčice .... - bljakasto ili pokvareno vino, može i otvoreno, samo da je crno - orašasti plodovi (lješnjak, orah, badem, pistacija, suncokret, bundeva... ) - tjestenina, brašno, šećer, detrdžent za suđe, spužve i ostala roba široke potrošnje
2025 02 19
Dekoracija za Uskrs...,pisanice,vjenčić za vrata,pilići,keramički pilići
2025 02 20
Novi servia vintic star 50 i vise godina 6 salica aa tanjueicima vrc za miljeko i secer
2025 02 23
1 2 3