Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Opet temu,temu

Znaci,te reklame kojih nema gdje nema,te traperice koje izgledaju kao million dollars... tko je kupio traperice na temuu i dali one stvarno tak izgledaju uzivo? Ja nisam ni app instalirala jer me zivciraju ti mamci bez cijene
2025 02 21
Temu vam je drugi Shein/Aliexpress ajmo rec, imala sam jedno iskustvo u zamjeni gdje sam dobila potpuno novu Shein majicu...... Majica je trajala 2 pranja, a prije toga je izgledalo stvarno nesto napravljeno djecjim radom, od tada odbijam uopce cuti za te dvije stranice, po meni ljudi koji na dnevnoj bazi nose takve stvari ne znaju za kvalitetu. I to dolazi od osobe koja je od osnovne skole kupovala kod Kineza, i dan danas, iskreno kvalitetna roba, barem meni, svi ostali pricaju kako su kinezi sr*nje a kupuju na Temu- Sheinu, ne kuzim :'(
2025 02 21
Nisam ni planirala da ce me netko uvjeriti da ih kupim,a neznam ni za ove druge koje si spomenula. Stvarno ne razumijem zasto ljudi kupuju preko njih uopce,al to je već druga tema. 😀 dok je potražnje bit ce i ponude A,Kinezi, pa sad hrackat po njima ,a vecinom se tamo proizvodi je malo besasto, jel tak? Ja nevolim kupovati skupe stvari proizvedene u kini iz principa,jer ako si pariski brend,kaput ti kosta 500 eura,e,izvoli ga i proizvoditi u parizu!
2025 02 21
Vjerojatno jer je jeftino pa nije ni bitno kako izgleda i koliko traje, ne znam :'( , ali opet ima jeftinih trgovina u hrvatskoj gdje je okej roba. Slazem se u potpunosti, ako cu kupiti skuplje realno cu kupiti pravu stvar koju cu imati dozivotno, eno neke stvari vec 10ak godina origigi kako bi se reklo placene po punoj cijeni, nikad necu pozalit. Nisam skuzila tocno ovo za kineze, mi imamo jednu trgovinu gdje je roba talijanska/turska i dode do 10ak eura tako da mi to pase, ali imaju i kinezi one kao Kalvin Leen umjesto Calvin Klein, to mi ne ide u glavu zasto bi netko kupio ali valjda ima :')
2025 02 21
Ma,velim da mi je glupo pljuvat po kineskoj proizvodnji,oni proizvode kako im tvrtke odrede,dobro ili lose. Sigurna sam da je taj kaput od 500 eura proizveden u kini isto kvalitetan kao da je sivan u parizu,ali nedam pare za to. Preferiram robu proizvedenu u europi,ima je. Znaci,zakljucak je da ove savrsene slike s temua nisu takce u stvarnosti,jel tak?
2025 02 21
Sve ovisi kako sta kome pase. Neke stvari bez problema naručujem na Sheinu,a neke kupujem u zari/new yorkeru(tipa traperice). Ne volim materijal duksi,majci ili trenerki ali tajice su im perfektne. Naručujem uglavnom na Sheinu,tajice imam sigurno godinu dana skoro i bez problema ih nosim i perem. Nema mucica,rupa niti su prozirne ili bilo šta. Identične tajice su u new yorkeru 15 eura a ovdje 5. Sve je kako kome paše. Npr Massimo duti,Zara,Bershka,Stradivarius Sve je iz iste grupe i iz iste tvornice a Massimo duti 15x skuplji nego zara npr
2025 02 21
Meni Nike tajice traju 15 godina🤣🤣🤣 M. Dutti mi je ipak kvaliteta,za ovo drugo neznam. Znaci nitko nije kupio traperice na temuu? Ja bih po izgledu dala 100 eura za njih ,tak mi izgledaju. stavila bih sliku al imsm novi mob pa neznam kako sliknut,a neznam ni dali se mogu stavit slike na forum.
2025 02 21
Kao sto je gospoda rekla mislim da se aplicira i na temu, da tipa hlace i te 'skuplje' stvari, ne znam kako drugacije opisati, bolje kupiti uzivo. Vjerojatno se nadu koje da su jako dobre itd ali treba potrefiti, meni svakako kupnja hlaca stvara nocne more pa nekad ne zelim ni u fizicku trg otici, a kamoli narucivati :'( Prosli mjesec sam uzela hlace sa asosa, 45 eura, eno ih ofucane :@
2025 02 21
🤣🤣🤣koliko love ode... ja s trapkama uvjek pun pogodak. Nemoj nosit hlace,nosi haljine,suknje... trenirke. Ne kuzim u kojem momentu smo dosli do toga da neznamo jesmo dobro odabrali ili ne,valjda od te posasti zvane online shopping. Ja online uzimam samo kad znam kaj uzimam,drugo u ducanu i naravno na Krpicama😃
2025 02 21
Ja ne bih baš odjeću i obuću uzimala tamo, ali sve druge stvarčice, ukrasi od keramike, drva i stakla, zidne dekoracije, stvari za DIY, boho nakit, čak i neke torbe su sasvim ok, pogotovo pletene. Mogu se pronaći i lijepe zavjese i tepisi za nisku cijenu. Neke stvari, posve identične sam znala vidjeti i u Sinsayu i Ikei, naravno po puno većoj cijeni. I na Amazonu se prodaju slični predmeti, ali po većoj cijeni, pa nije ni čudo da ih je Temu prestigao. Vlasnik Amazona multimilijarder Bezos (čiji radnici često prosvjeduju zbog smanjenja plaća i dokidanja radničkih prava) ujedno je i vlasnik Washington Posta, pa njegovi novinari često znaju pljuckati po Temu, a naši samo copy-paste i translate njihove članke. Možete misliti što su objektivni... A Amazon uvozi robu iz istih lokacija kao i Temu! Svi oni izrabljuju radnike iz siromašnih zemalja, to radi i Nike i Adidas i Apple i Samsung... većina brandova zapravo.
2025 02 21
Je,al tko se od nas zeli odreci samsunga i Nikea? Tak je to. Mene su konkretno zanimale trapke,pa ak netko nes uzima od njih nek mi javi da vidim jel budu za nosit ili za radionu i da saznam cijenu .ne kužim to da nema cijene. Ove kucanske stvari mi je draze kupiti u ikei.
2025 02 21
Ima li kakvih recenzija ispod oglasa? Koji je seller?
2025 02 21
Gotovo sam 100 % sigurna da vam neće izgledati kako izgledaju na slici. Evo ja sam nedavno napravila prvu kupnju na Temu i između ostalog sam uzela i jednu suknju i jednu majicu. Suknja je čisto ok, po meni je kvalitete na razini Sinsaya. Ništa posebno. Majicu sam uzela isključivo jer obožavam sve te floralne elemente; biljke, cvjetiće, lišće itd. a na Temu toga ima da se raspametim. Na slici izgledala kao da je prepuna 3D maćuhica, kad je došla totalno razočaranje. Mislim ok je ali ni približno kao na slici. Sam materijal nije ni na razini Sinsaya. E sad da je cijena bila tipa 1 euro još bih i bila zadovoljna, ali zapravo kad malo pogledaš nije to baš ni jeftino. Cijene odjeće kao u Sinsayu ili Takko a po meni puno lošije kvalitete.
2025 02 21
Nekad davno je Temu bio sličan Wish. Samo što su tamo u recenzijama ljudi ostavljali fotke kupljenih artikala. To mi je bilo super jer si točno mogao procijeniti kako zapravo nešto izgleda u stvarnosti. Koliko sam skužila Temu nema tu opciju što je šteta.
2025 02 21
Temu mi je dobar za neke stvari kojih baš i nema u Hrvatskoj. Primjerice nastavci za špricu za torte, vrećice za špricu ili razni silikonski kalupi za kojekakve DIY projekte. Također naljepnice za klince mi se čine jeftinije nego kod nas; puno komada za malo love. I tako neke sitnice...
2025 02 21
1 2 3 4