Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pomoć - zamjena paketa

Lijepi pozdrav svima ! Eto sam se i ja jednom našla u problemu. Slala sam prošlu nedjelju popodne kupaći kostim preko Vinteda curi u Poljsku,no umjesto kupaćeg,dobila je Star Wars majicu. Po slici vidim da su dvije naljepnice,što znači da je majica poslana isto iz HR. Pišem ovo u nadi da će se možda javiti osoba čija je majica. Dal je netko imao sličnu situaciju i jeste li i kako uspjeli riješiti problem ? hvala
2025 03 02
Ne koristim Vinted pa nisam 100% sigurna, ali šaljete li prvo njima na provjeru ili direktno kupcu? Ako šaljete njima, onda je to definitivno njihova greška i trebate se javiti njihovoj korisničkoj podršci. A i ako nije tako, javite im se svejedno pa vidite što će vam reći.
2025 03 02
Korisnička služba ne radi nedjeljom pa moram čekati sutra. U međuvremenu mi je cura poslala šifru i vidim da je majica poslana isto prošlu nedjelju,ali prijepodne i s druge lokacije,tj Varaždin-Konzum
2025 03 02
Jeste li napisali broj paketa na posiljku? Ne znam kako vam pomoci, pitam ovo generalno jer vidim da ima vise tema o zamijenjenim paketima pa me zanima kako do toga dodje.
2025 03 02
Uvijek na paket pišem šifru. Cura je kontaktirala In post i očito su oni zamijenili pakete. Sutra će njihov kurir preuzeti majicu,a njoj su se obvezali do srijede pronaći paket. Eto,nadam se da će se na kraju sve riješiti pozitivno.
2025 03 02