Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Od hobija do firme - moje iskustvo

Sve teme o torbama koje nađeš, nisu valjda sve obrisane!!
prije 4 dana, 17:03
🤣🤣🤣ma,ko će kopat po tome? A,nema viŝe ni nekih prevara odkad je vinteda,a i ove dvije koje su se javile,niš posebno se nije saznalo,a jedna tema je misteriozno obrisana... moje cipelice-ništa novo,čak me nije uzrujalo dovoljno, nemre se čovjek više iživcirat kak spada 🤣🤣🤣a prodavačica isto odselila na vinted... Ajd,bar se ova zahuktala
prije 4 dana, 18:48
> Nitospitos: > 🤣🤣🤣ma,ko će kopat po tome? A,nema viŝe ni nekih prevara odkad je vinteda,a i ove dvije koje su se javile,niš posebno se nije saznalo,a jedna tema je misteriozno obrisana... moje cipelice-ništa novo,čak me nije uzrujalo dovoljno, nemre se čovjek više iživcirat kak spada 🤣🤣🤣a prodavačica isto odselila na vinted... > Ajd,bar se ova zahuktala Prevarantice preselile na Vinted 😂 Edit. Udjite u grupu Vinted Hrvatska i Vinted crna lista na Facebooku, svaki dan gomila prevara ... super štivo 😝
prije 4 dana, 19:02
Kad smo kod kopanja, zanima me gdje završavaju komadi polovne odjeće koji su dušu ispustili, odnosno koji nisu baš za staviti u prodaju? Vjerujem da se i škart robe nađe među pustim kilogramima od dobavljača... EDIT: Htjela bih baš komentar firme "MAU MAIRI j. d. o. o. " kako zbrinjava svoj otpad. Ne zanimaju me teorije drugih. Nadam se da ovo pitanje ne zadire u privatnost vlasnice iste.
prije 4 dana, 19:15
> Prevarantice preselile na Vinted 😂 > Edit. Udjite u grupu Vinted Hrvatska i Vinted crna lista na Facebooku, svaki dan gomila prevara ... super štivo 😝 Kak? Pa,kaj tamo nije sigurna kupnja?
prije 4 dana, 19:32
> vedranapv: > > Nitospitos: > > 🤣🤣🤣ma,ko će kopat po tome? A,nema viŝe ni nekih prevara odkad je vinteda,a i ove dvije koje su se javile,niš posebno se nije saznalo,a jedna tema je misteriozno obrisana... moje cipelice-ništa novo,čak me nije uzrujalo dovoljno, nemre se čovjek više iživcirat kak spada 🤣🤣🤣a prodavačica isto odselila na vinted... > > Ajd,bar se ova zahuktala > Prevarantice preselile na Vinted 😂 > Edit. Udjite u grupu Vinted Hrvatska i Vinted crna lista na Facebooku, svaki dan gomila prevara ... super štivo 😝 Jao, taman kad sam ja odlučila sve artikle obrisat, promijenit nick i nestat za sva vremena odavde. Niš, idem vidjet o čemu se radi.....
prije 4 dana, 19:36
> Dana23: > @andrejama: meni se sviđa Vaš stil, volim strogu ljubezen! Mislim da svatko treba takvu osobu u životu, da nas prizemlji kad letimo previsoko. Neki su mimozasti pa ne žele takve ljude u blizini, ali meni je 🔝. Nadam se da ne djelujem prestrogo 🙈 Ne mogu pobjeći od Σωκράτης u sebi. 😏
prije 1 dan, 15:38
Nego mene još zanima jedna stvar. Baš sam znatiželjna, iako znam da neću dobiti odgovor. Ali ću svejedno (si) postaviti pitanje. Zašto nije otvorena djelatnost kada je bilo zlatno doba i kupnje i prodaje i kada je kg robe bio i po 10-15 kn. Kada se stvarno moglo od toga profitirati, nego sada kad je najgore i kad doslovno ima previše konkurencije, cijene sve niže, a općenito je odjeća/obuća u enormnom padu. Od svih mogućih rabljenih stvari koje se mogu prodati, baš mislim i vidim kako je najviše stradala odjeća i obuća. Na vintedu npr (njega najviše spominjem jer i vidim da je trenutno najveća konkurencija na tržištu cijele EU) su cijene stvarno niske van konkurencije tako da evo ne znam kako se to i kome isplati. Tamo su ljudi zaista da se "riješe" robe, a ne da zarađuju.
prije 1 dan, 15:47
Žao mi je što doprinosimo proizvodnji jeftine robe. Ja stvarno neznam koja je realna cijena materijala i rada,ali nemože ne nitko uvjeriti da smo siromašni i da zato to kupujemo. Isto mi nije jasno,prčkala sam malo po tom vintedu jučer da vidim u čemu je caka,kako je roba koja se tamo prodaje tri puta manje cijene nego na vestiaireu. Većinom poljski profili sa luksuznijim artiklima
prije 1 dan, 05:32
Industrija je omogućila da se tekstil brže i jeftinije proizvede, kilometri i kilometri tekstila. Također, za odjeću....izgleda da više ne treba ni dizajner ni krojač, svatko može i šivati i dizajnirati. Pogledajte cijene kod IsaKove.......probila se u svijet s tim pamukom za bebe i ugodnim materijalom. Ali ja sam takvu košulju kupila u House dućanu za 5 eura, lagana, zelena. Jel njena vrijedi više? Za mene ne jer mi glava ne dopušta da vrijedi. Luksuzni artikli me nikad nisu zanimali da ih kupim, sve ih promatram sa strane. Ma, nije to patnja da ih ne mogu imati, kupim si što želim i ni u čemu ne oskudijevam. U današnje vrijeme vlada opća histerija za stvarima, ljudi moraju imati, posjedovati, nedajbože da žene na 2 vjenčanja obuku istu haljinu. Jedni vidimo od drugih i kopiramo. Tako da, puno je odjeće koja cirkulira, prvo je skupa pa ide na sniženje pa što se ne proda ide nekim drugim linijama u prodaje jer dućani trebaju mjesta za opet nove stvari. Mi koji pratimo stanje s odjećom i modom već godinama vidimo da se iste stvari vraćaju jer ne može se izmisliti više novo. Evo, bijela košulja, što se još može smisliti??? Imala je već proreze na svim mjestima koje možete zamisliti..
prije 23 sata
Velim,neznam koja je realna cijena proizvodnje, a znam da se neka zara nemora truditi da poboljša kvalitetu kad svejedno ide. Ja volim prave materijale ,tkane,gledaš pamuk, ima ga 100 vrsta,scaki grozan na opip. Pa,recimo ovi skupi pariški brendovi ,ako su pariški i ako kaput košta 500 eura zašto se ne šiva u parizu,ne plaćam ja ime,plaćam i rad, ak me kužiš,nemam niš protiv kine,naprotiv,al nećeš mi škrtariti na radu... tak da u biti gledam da kupujem robu koja je proizvedena u europskim tvornicama . Još da Nike presele u europu.
prije 23 sata
A tko misliš da će šivati u Parizu?????? Pa nema radnika za tu vrstu posla. Europske zemlje rade na školovanju nacije, a poslove šivanja misle da im raditi tko? AI? Neki dan prolazim pored budućeg bazena u Španskom. Tamo gdje je stradao čovjek zbog nečije nestručnosti na gradilištu. Preko puta gradilišta je kafić, 11 ujutro, dvadesetak dečki svih generacija ispija kavicu ili pivicu. Preko puta 20 radnika se vrti na građevini. Prema mojoj slobodnoj procjeni nema nikoga među njima kojem je materinji jezik hrvatski. A ona bio da joj Parižanke šivaju kaput. Svaka firma i proizvodnja gleda smanjiti troškove. Zašto bi tog istog radnika plaćali u Parizu jer on im je tamo skuplji. Meni nema veze gdje se šiva već kako i od čega.
prije 23 sata
Pa,kaj onda košta 500 eura? Ta vuna mi izgleda kao filc,prestrašno!
prije 19 sata
Još jedan od profila na temu preprodaje. Ak ne i ista.
upload
prije 17 sata
Uvijek iste fore od kolegice, šogorice, mame, bake, svekrve, sestrične, tetke iz Kenije, susjedice, psa, zmije, jazavca, ljubavnika..... Otkud ona ZNA da će imati puno artiklića? I naravno sve je to zaokruženo samo kroz LOVE-LJUBAV. Stvarno se sve daju pročitati, uvijek po istoj šabloni pišu i komuniciraju i dakako nezaobilazno one samo šire ljubav i tu su jedna za drugu i sve je divno i krasno 💕💕💕💕
prije 17 sata
1 2 ... 5 6 7 8