Veliki lot kozmetike:
1.Oriflame sapun -NOVO
2. Balea sapun za depilaciju - isprobano samo, ne odgovara mi, opran i dezinficiran
3.Lidera prah za depilaciju - isprobano samo na pazuhama, ostalo više od pola pakiranja
4.Čupko trake za depilaciju - ostalo još 12 komada (4 trake sam potrošila) + 2 kom aloe vera gela
5.Baolishi rumenilo u kamenu - Terra cotta - NOVO
6. Baolishi puder/rumenilo u prahu - NOVO
7.Alverde 3in1 pjena za čišćenje lica od kamilice - NOVO
8.Crest 3D white trakice za izbjeljivanje zubi - NOVO
9.La Roche-Posay Lipikar ulje za pranje - protiv atopijskog dermatitisa - ostalo mrvicu manje od pola
10.Ziaja losion za tijelo za samotamnjenje - isprobana 2-3 potiska za nanosenje na ruke, praktički potpuno pun
11. L'oreal gel za obrve sa četkicom - nijansa 104 brunette - jednom isproban samo - ne odgovara mi nijansa - potpuno pun
Cijena je za lot, može prodaja i pojedinačno
Na upit šaljem više slika ili informacija
Sve korišteno je i dezinficirano alkoholom
Šaljem samo tiskom zbog težine (poštom bi bilo preskupo) 
Veliki lot kozmetike:
1.Oriflame sapun -NOVO
2. Balea sapun za depilaciju - isprobano samo, ne odgovara mi, opran i dezinficiran
3.Lidera prah za depilaciju - isprobano samo na pazuhama, ostalo više od pola pakiranja
4.Čupko trake za depilaciju - ostalo još 12 komada (4 trake sam potrošila) + 2 kom aloe vera gela
5.Baolishi rumenilo u kamenu - Terra cotta - NOVO
6. Baolishi puder/rumenilo u prahu - NOVO
7.Alverde 3in1 pjena za čišćenje lica od kamilice - NOVO
8.Crest 3D white trakice za izbjeljivanje zubi - NOVO
9.La Roche-Posay Lipikar ulje za pranje - protiv atopijskog dermatitisa - ostalo mrvicu manje od pola
10.Ziaja losion za tijelo za samotamnjenje - isprobana 2-3 potiska za nanosenje na ruke, praktički potpuno pun
11. L'oreal gel za obrve sa četkicom - nijansa 104 brunette - jednom isproban samo - ne odgovara mi nijansa - potpuno pun
Cijena je za lot, može prodaja i pojedinačno
Na upit šaljem više slika ili informacija
Sve korišteno je i dezinficirano alkoholom
Šaljem samo tiskom zbog težine (poštom bi bilo preskupo)