Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarantice-što učiniti?

Jako sam razočarana i ljuta kakvih sve ljudi ovdje ima. ...strašno! [:ljut] Molim vas savjet što da učinim. Javila mi se jedna gđa. da želi kupiti bundicu od mene ali pošto ima malo dijete i ne može do pošte po paket zamolila me da joj pošaljem pouzećem. Ja sam ju 2 puta upozorila da je tako skuplje no njoj je baš tako odgovaralo jer je navodno već kupovala na taj način. Izašla sam joj u susret; bundicu sam uredno poslala isti dan. Kada joj je bundica stigla nije ju htjela preuzeti zbog skupe poštarine. Prvo je lagala da iznosi 179kn??? Helloooo poštarina od 179kn pa koga ona mulja!? Nakon toga joj je poštarina bila 65kn, pa 55kn i onda me optužila da sam joj više naplatila - sve da bi izbjegla preuzimanje jer je ona sebi izračunala da će ju koštati 30kn, a ne 50kn. Mada i za tih 50kn nisam sigurna,mislim da je došlo 41,60kn ili 46,10kn. Paket mi se vratio i sada ja moram snositi sve troškove+povratak. Živi 40ak km udaljena od mene, dođe mi da sjednem u auto i odem kod nje sa bundicom ili da ju prijavim za prevaru!?
2013 01 25
Prijavi je, uredno si je upozorila da će joj pouzećem biti skuplje pa prema tome očito je da te z.......
2013 01 25
pa sta ju nisi odmah pitala za primopredaju kod kuce njezine vec ako nije nikako mogla do poste.....odmah bi skuzila da je prevarantica ako nebi pristala jer bolje da si vozila 40 km nego sto si platila tu sad cjelu postarinu [:smijesi] a dobo sad barem znas s kim neces poslovati i mene su u posljednjih mjesec dana prevarile tri osobe i jako sam razocarana krpicama u zadnje vrijeme jer se nista ne mjenja i dalje se ljude vara...prestrasno [:ljut]
2013 01 25
Eto,što se sve događa iz neznanja! [:ljut] A mogla si joj poslat kao paket sa dostavom na kućnu adresu i to bi je došlo 20kn. Ne upuštajte se u slanje pouzećem makar vas kupac molio jer u većini slučajeva se radi o neupućenosti!
2013 01 25
ja sam na dobrom putu da izbrišem profil čast iznimkama ali šta se ovdje dešava je besramno!!!!!!!!
2013 01 25
Pomislila sam i na to pa mi se nije činilo isplativim, a dotična živi na selu gdje nema banke pa navodno sa bebom ne može do grada da uplatiti novac na moj račun...i tako sam joj izašla u susret i "nasjela"! Na žalost. Sada moram "kupiti" svoju bundicu [:place]
2013 01 25
a to ti je slanje pouzecem... primatelj moze a i ne mora dignuti paket,znci kako ga je volja a onaj tkoo salje na kraju sve troskove snosi sam
2013 01 25
draga moja, kod mene je uvjek prvo uplata na racun, pa onda saljem, moj feedback govori za sebe jel, a uvjek izbjegavam prodati osobama koji nemaju nikakav feedback a pocnu muljati oko cijena postarine, i nacina dostavljanja. [:ljut]
2013 01 25
Ma uvijek te svako može zeznuti , ako niš drugo i ak sa plaćanjem i poštom sve prođe ok može ti poslati stvar koja je potpuno drugačija od one na slici. Koma, treba se čuvati
2013 01 25
Cure a ja sam prije punih mjesec dana poslala curi prsluk, a ona je meni trebala poslati torbu.. nikad mi se vise nije javila, a torbu naravno nije poslala, od tada se nije ni prijavljivala,nasla sam ju na fejsu i tamo sam joj poslala u inbox poruku ali nista..neznam sta da radim :((( vrijednost prsluka je bila 250kn
2013 01 25
cure!!! kao što sam jučer rekla na drugoj, sličnoj temi ovo mi je zadnja zamjena u životu. hlače koje su mi poslane pod kožne otprilike su krpa od mikrofibre, odrezana škarama, puna fleka sa rupom. za to govno ja sam dala novu adidas jaknu i još sam se ispričavala jer jakna ima malo dlakica po sebi od krznene bunde pored koje je stajala. ja ću tu kuju nahraniti tim " kožnim hlačama" jer mi je več dosta da me svako malo neko ovako izje... [slika:caa51b2b-cae0-441e-a12a-732a3a3dba3c] [slika:f7fd5fd5-e2f3-4a84-8580-1b4045c97e8f] [slika:1e516daa-2914-4623-a530-3c2fd02872bb] dotična se inače zove Tea Zimić i pod njen profil možete pogledati opis dotičnih hlača
2013 01 25
sorry luda sam od bijesa...2004Tea
2013 01 25
isuse, ja nevjerujem kakvih ima ovdje, fuj -.- zato se ja više ni ne mijenjam jer dobijem neki šrot, smrdljivo ili pokidano [:znoji] tu se gleda samo ko će koga sje*at.. [:frustriran] ja da sam na tvom mjestu, ako joj nisi daleko, ošla vratit to "kožno" s*anje. ajme i ja sam sada ljuta, jer je i meni dosta toga. [:frustriran]
2013 01 25
idem srećom za ZG idući tjedan, rekla sam ako pojede to govno ispred mene, može zadržati adidas jaknu.
2013 01 25
Prugac baš si me nasmijala! Evo,i ja razmišljam da odem do dotične gospođe pa taman me ona i njezin suprug izbacili naglavačke jer neću dozvoliti da me netko pravi ludom. Čak razmišljam o nekoj prijavi, ipak imam sve njezine poruke....ako ništa drugo dobit će kaznenu prijavu za pokušaj prevare. Nadam se da to mogu [:znoji]
2013 01 25
1 2 3