Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

S čime osvježiti kutnu garnituru?

Curke može savjet,trebam osvježiti kutnu garnituru no ne znam čime da ju perem....usisam naravno svaki dan no dosta pušimo partner i ja tako da je poprimila neki ustajali miris...nište strašno ali to je jedina stvar koja se ne pere...moze savjet??
2014 07 27
Wileda miraclean te posusit carobnom krpom
2014 07 27
hvala,probat cu svakako [:kesi]
2014 07 27
Imaš i jeftiniju verziju kupi u DM -4 bijele iste te spužvice u kutiji na koje su nacrtane crvene tenisice pitaj prodavačicu ista stvar troduplo Jeftinije
2014 07 27
Ili sasit prekrivac [:hihot] [:zaljubljen]
2014 07 27
Vanish u prahu,za tepihe... [:smijesi]
2014 07 27
Soda bikarbona(u što debljem sloju)-pospi i ostavi ako je moguće preko noći. Još veći učinak je ako na sloj sode bikarbone staviš neke mirisne soli npr. ja sam stavila lavandu. Poslije samo usisaš i učinak je odličan! Soda bikarbona izvrsno izvlači sve neugodne mirise. Probaj, provjereno djeluje.
2014 07 27
slazem se sa martinom za sodu, meni se djete ispovracaalo po kutnoj a mozete misliti kako to smrdi. soda je zakon.
2014 07 27
ne znam kakva je tvoja , ja sam imala godinama onu sa skajem, kada je dao svoje, redovno sam je sama pretapecirala
2014 07 27
hvala na savjetima,ma stara je dvije godine ....samo sam ja malo bolesnica pa volim da sve miriši [:smijesi]
2014 07 27