Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Poruka ADMINU

Psychocouture bilo bi jako lijepo da se objavi TOP lista prevarantica i lažljivica ...bar njihov nick ! Nadam se da ćete uspjeti u tome .... [:smijesi]
2013 02 09
Uh, stvarno nisam znala da je takva...Ma ne branim ja nikog, ako je prevarantica dobro da ste je otkrili
2013 02 09
..nisam imala pojma da postoji tema o njoj!! Žao mi je cure zbog toga što ste prevarene, od mene više neće dobiti pozitivan komentar bez obzira na prethodnje suradnje
2013 02 09
Joj ja nisam imala pojma da je ta Monika neka prevarantice...Ja sam s njom imala zamjenu i sve je proslo uredu...i naravno pitala me za komentar na novom profili i ja ostavila...ali nebi vise kad vidim koliko je cura prevarila..stvarno zalosno na sto su ljudi sve spremni [:vrti]
2013 02 09
Kad ce vise ta lista prevarantica?!
2013 02 14
Molim adminicu da mi odgovori na poruku. Da podsjetim,radi se o negativnoj jer sam trazila podatke za uplatu i kasnije se nisam javila-jer sam otisla roditi! I ne morate mi naknut negativnu,ali bi bilo lijepo da se bar javite. Hvala!
2013 02 23
Mene zanima što je s brisanjem artikala, vidjela sam negdje da se brišu kad se označe kao prodani, ali neki artikli su mjesecima već prodani, pratim te prodavačice, i još stoje gore..
2013 05 26
To se vrlo jednostavno da riješiti blokiranjem IP adrese. Naprimjer, aukcije.hr imaju shemu da ti na kućnu adresu koju navedeš u registraciji pošalju pismo sa kodom koji moraš upisati u login da potvrdiš da si to ti i da si na toj adresi. Mogli bi uvesti i obavezan OIB pri registraciji. [:frustriran]
2013 05 28
Zaposlena je brisanjem postova i artikala poštenih cura...
2013 05 28
kako doći do admina da prijavim jednu curu?
2013 05 28
Badava ti prijava, kad se na nju uopće ne reagira. Kolegica i ja smo slale prijave za dvije cure, niti jedan slučaj nije riješen, niti smo dobile uopće kakav odgovor [:frustriran]
2013 05 29
Nisam čitala komentare do sada,ali ako se ikako može zakonski napraviti kao i na njuškalu,da kod izrade računa pitaju za OIB.I naravno podaci moraju biti potpuno privatni.
2013 05 29
@silviad: pošalji mi pm s linkovima do profila korisnica
2013 05 29
ajmo Jovo nanovo [:hihot] pa sad slijede obećanja i puste priče kao i o problemima sa samim sajtom. lijepo je nadati se ali...prihvatite situaciju takvom kakva je. niti će se što poduzeti niti koga za to boli briga. što prije prihvatite situaciju i shvatite da smo prepušteni sami sebi i da je jedino što možemo je informirati jedna drugu o novim prevarama i novim profilima blokiranih prevarantica i pokušati se same izboriti za povrat robe ili novca. i pazite da ne prekršite koje pravilo [:sokiran] foruma ili otvaranja tema pa da vas ne blokira jer to su daleko opasniji prekršaji od prevare [:smije] [:smije] [:smije]
2013 05 30
1 2 ... 6 7 8