Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Poruka ADMINU

Daj ženo ohladi malo, kako ti se samo da zamarat stvarima koji se tebe ne tiču , već mene i te cure, al jbg neki više voli vodit brigu o tuđem nego vlastitom životu [:smijesi] uživaj draga i nemoj se nervirati [:smijesi]
2013 02 09
Ahaaaa....hvala celinez...ja skroz mislim da je " horoskop dama " druga osoba ... [:jezik]
2013 02 09
Ne zamaram se ...Uživam !!!!!! Ti se zamaraš djevojčice ....boli te istina ... [:hihot]
2013 02 09
Heheh da sve moje pozitvne komentariće na mom i na prošlom profilu sam sama napisala [:zaljubljen] haha [:smijesi] te cure uopće ne postoje na mojim krpicama haha [:zaljubljen]
2013 02 09
Hahaha neznam ja tko se zamara i tko pokreće ovdje razgovore [:hihot]
2013 02 09
....nije više riječ samo o torbi ... Riječ je o tvojm mnogobrojnim profilima i povratnim informacijama .... već sam navikla da ti moram bar deset puta ponoviti isto ...pa mi nije problem ... samo eto ....ovu temu ne možeš obrisati ... [:jezik]
2013 02 09
heheheheheheheeh lanazg ... [:hihot] [:hihot] Nives...ta žena je meni fenomenalna ....Bože sačuvaj ! [:place]
2013 02 09
lanazg-ne brini,ja sam tu,stiže i ona [:kesi]
2013 02 09
Hahaha ti si Nela presmješna osoba stvarno, da vidiš uskoro će biti i komentarić osobe koja je bila na početku razgovora ovdje i njega ću sama napisati [:hihot] [:jezik]
2013 02 09
Marija25...nisam samo ja vidjela tvoje povratne koje su pisane u vrlo kratkim vremenskim razmacima na tvom profilu onu večer ... Poslije su nestali naravno .. Bye-bye....ne mogu niže ....prenisko sam se spustila do sada.... Mah-mah ....i [:poljubac] u Rijeku ,a i na Krk...( tvoja dva prebivališta )
2013 02 09
lanazg...sve bolje od boljeg ... [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] Idemo na temu koju si otvorila za net trgovinu ....
2013 02 09
Marija25-da znam ljubazniji nacin kako da ti kazem da zamaras,rekla bih ti na taj nacin,s obzirom da neznam,reci cu ti na taj-ZAMARAŠ DJEVOJKO!Cure su te skužile,razotkrile i pomiri se s time,poradi na sebi,ako ništa neke instrukcije iz laganja isto nebi škodile.
2013 02 09
Heheh pa i jesi , pričaš gluposti a nikad nismo ni poslovale niti hoćemo, i zabadaš nos gdje mu nije mjesto, ali vrijeme će pokazati , stoga bye bye dragička [:jezik] [:poljubac]
2013 02 09
daj, zas se vracas na tu temu, ja sam se potrudila i nasla 2 zanimljiva traca da se malo zabavimo i razonodimo i maknemo od sizifovog posla, a nitko nece komentirati... [:tuzan] mene zanima, zasto andrej pejic nema svoju temu? tko bi njega htio samnom redovito komentirati i pratiti? [:smije] [:smije]
2013 02 09
Još samo ovo !! [:jezik] hehehehehehe...najjače je što cijelo vrijeme ponavlja : " Nisi sa mnom nikada poslovala ..." [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] lanazg ....eto me tamo ... celinez dođi i ti ....
2013 02 09
1 2 ... 4 5 6 7 8