Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Poruka ADMINU

Najjača izjava je bila( pišem svojim riječima ,po sjećanju ) : Meni se svidjela torba ,ali moju ponuđenu cijenu nije prodavačica prihvatila ,pa sam rekla prijateljici da ima torba na Krpicama kakva se i njoj sviđa ..ona je otvorila profil da torbu kupi svojoj sestri i kupila ju je za iste novce koje sam i ja ponudila ...tražila je da se torba pošalje na moju adresu ,jer to je bio poklon za rođendan njenoj sestri . [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] Eto ....i takve su i dalje na krpicama ..... [:frustriran]
2013 02 09
Pitala sam je u više navrata da li se pravi blesava ,ili je ....naravno nije mi odgovorila kao ni na 99% pitanja ....Ja bih rekla da je ono drugo ipak .... ahahaahahahahahah [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] ovo si dobro skužila za "buling djevojku " Pa ja ne vjerujem !!!!!! [:ljut] [:ljut]
2013 02 09
Cure moje drage toliko zlobe nisam upoznala ni u vlastitom životu, kakve ja sve gluposti neću pročitat od vas, vidim da baš volite visiti na mom profilu, pametnije vam je da izađete malo van prošetate, popijete koju kavicu i izbacite tu negativnu energiju.
2013 02 09
Vani je dosadno i ružno je vrijeme ....kod tebe se nasmijemo na profilu i uljepšamo si dan .... [:jezik]
2013 02 09
hahahahahahaha, ali to NIJE ona, netko se sazalio pa je napravio temu da je obrani [:smije] [:smije] [:smije] ko zna, mozda si ti ta s "dijagnozom", ipak se doticna navodno dopisivala i prek foruma i prek poruka, sad si se otkrila [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] samo me zanima koja je njena dijagnoza, bipolarni, podvojena(ili sudeci po profilima visestruka)licnost ili nesto deseto [:hihot] [:hihot] ups, opet sam bully [:hihot] [:jezik]
2013 02 09
o, pa dobro nam dosla [:zaljubljen] [:zaljubljen] [:poljubac]
2013 02 09
ko sad moze reci da sam zlobna <3 [:jezik]
2013 02 09
Ne bih rekla da je zlobno pisati o lažljivicama i istjerivati pravdu i uljeze zbog kojih je ova tema i napravljena ...a takvih tema je svakodnevno sve više i više ...
2013 02 09
Aha...ma nešto sam malo čitala tu temu o bully djevojci ...nisam u toku baš s tim ... [:vrti] Znam samo da nudi horoskope za zamjenu ... [:hihot]
2013 02 09
Ja vama nisam ništa napravila, to što sam ja imala s onom curom, mislim da jednostavno nije vaša stvarčica [:smijesi] ali očito daje vam jako, jako dosadno u životu cure moje drage [:hihot]
2013 02 09
A vidiš ....netko nešto radi iz dosade .... Ti lažeš ,a mi se šalimo na forumu i ujedno javno razgovaramo o lažljivicama i prevarama ... Slobodno prijavi .. [:smijesi]
2013 02 09
ma spobrkala si, ne nudi ona horoskope, ona samo otkriva tudje dijagnoze (i postavlja ih valjda isto? [:smije] ) za tu s horoskopima moras pitat celinez, kolko me pamcenje sluzi horoskopka nju prati [:smije] [:smije]
2013 02 09
hehehehe, istina, dosadno je doma, petak je, ja sam nesto malo nahladjena pa nisam mogla izaci van, valjda cu do sutra ozdraviti da mi vikend ne propadne bzvz [:jezik]
2013 02 09
Kad budem nekog slagala pa mu poslala nesto otrcano, poderano ili nesto drugo, i zbog toga dobijem negativan komentarčić onda me draga slobodno nazovi lažljivicom [:smijesi] , pošto vidim da voliš visiti na tvom profilu [:hihot]
2013 02 09
Kad si toliko poštena zašto si obrisala temu ?????????????? Nisam niti u jednoj rečenici tebe optužila da si prevarantica ...po 100000000000x !! da si lažljivica jesi ....to si sama pokazala .... Da ,volim visiti na SVOM profilu ! [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 02 09
1 2 3 4 5 6 7 8