Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Poruka ADMINU

Najbolje da svaki racun na koji smo uplatili ili adresu na koju smo poslali a bili smo prevareni neka admin vodi evidenciju!!! pa valjda ce prevarantice iskoristit sve adrese i racune koje imaju od poznatih i nepoznatih i za par miseci bi se par nekih rijesili!! amo draga admin ucini nesto za prevarene konkretno jet ocito da savjeti i blokiranje nisu dovoljni!!!
2013 02 08
ma ovo je meni bia gust!!! lipo kad obavin sve i legnen dicu meditacija po krpicama!!! sada se samo zivciran i osjecan ko kreten koji bespomocno cita o prevarama !!!dosta vise!!
2013 02 08
@prugac - potpisujem, umjesto "Top članovi" trebalo bi staviti prevarante, mislim da bi svima to puno više koristilo nego popis koji prikazuje tko ovdje najbolje posluje i ima najviše komentara, to mi nekako i nema smisla... Mislim kad otvoriš profil osobe vidiš komentare i bez da odeš na top članove...
2013 02 08
Top clanovi!!! ma njima ne triba popis nego varalicama!! ime i prezime i nick!!
2013 02 08
Postoji popis prevarantica ali ga nije dozvoljeno objaviti ovdje [:sokiran] jer sadrzi osobne podatke. Dobro ste rekle,izgleda da se ovdje vise stite prevarantice nego postene cure i to je sramotno i bezobrazno. Popis ima Garavusa,sa imenima i prezimenima,adresama,brojevima racuna i nickovima i salje ga na upit u inbox ili na mail,i svakodnevno ga dopunjava. No apel treba uputiti vlasnicima sajta jer admin i nema tu moc,no do njih se pak moze opet samo preko adminke i to je zatvoreni krug. Kako kaze Nela82,jos ce poceti nas blokirati jer javno objavljujemo svoja iskustva sa tim lopuzama. [:frustriran]
2013 02 08
Stitit nekog ko vara!! popis stavit uz bok top clanovima da svak moze ptovjerit kome salje ili di uplacuje!! ma na kraju krajeva mi ne tracamo i ne izmisljamo!!! svaka prevarena ima dokaz prema tome sta se ima krit ime i prezime!!!
2013 02 08
Ja ne znam zasto na ovom sajtu ne postoji popis clanova,a pogotovo novih kao na slicnim portalima i forumima. Pa to bar ne bi trebalo bit tako komplicirano za uvesti. Mislim da bi se puno brze i lakse otkrile povratnice sa vise profila,jer ja sam sigurna da je ova koja je mene prevarila vec otvorila treci novi profil s novim nickom i mogu samo slucajno na nju naletiti i prepoznati po stvarima koje prodaje. A kad bi se objavljivali novi clanovi,svaka od nas bi pogledala kaj se nudi,i vec u startu bi puno njih bilo otkriveno.
2013 02 08
e pa onda neka adminka to zatrazi u nase ime!!! mislim da je svima u interesu da ovde kupuju ili mjenjaju sa radoscu a ne da se tresemo kako ce proci zamjena ili kupnja?!!!
2013 02 08
manna0405...Sve ti dobro kažeš ,ali ovo je postalo katastrofa !! Da tražimo popis prevarantica koji se svaki dan nadopunjava ...pa hajde onako iskreno ,da li bi se tebi dalo kad si nešto nađeš da ti se sviđa : 1. Provjeriti povratne informacije ( kako non stop svi savjetuju ) 2. Raspitati se sa tim curama koje su pisale iste o toj osobi . 3.Tražiti po popisu prevarantice ,da kojim slučajem nije tamo ... Hebote ....lakše mi je onda ugasit komp...otić u grad i šetat po dućanima ...sniženja i kupovati nove stvari ,pregledati ih ...isprobati ...
2013 02 08
100% sam uz vas i nije istina da admin nemože ništa, prevarena sam ovdje i molila ga da mi da podatke bilo koje od te osobe kako da stupim u kontakt i to je bilo prošle godine u 11mj ja do danas nisam dobila odgovor niti riječ, u smislu nemamo ih, nedamo ih i slično, mislim da to nije uredu jer ova stranica se pročula po prijevarama koje kruže među curama i jednostavno vidim kao prodavač (ali i kao kupac) da se cure boje uplatiti novac na tekući (kao i ja, kad vidim da nema niti jednog komentara) iako dam i broj mobitela jer sam na pretplatu i može mi se ući u trag, a ovdje vidim da nisam zaštićena kao kupac a drage moje i kao kupac, isto tako moram spomenuti drugi portal na kojem isto tako prodajem višak, tamo administratora možete zvat, uputite mu večeras pitanje sutra ga dobijete, tamo je puno sigurnije ali oni rade na proviziju od prodaje robe pa su valjda zato tako ažurni, ali stvarno jesu jer kad kupite predmet automatski dobivate broj mobitela i telefona i mail prije nego uplatite, zato sam pomalo ljuta što ovdje nismo zaštičeni niti prodavači niti kupci [:tuzan]
2013 02 08
i ti bi bilo dobro!!! ma bilo sta da se pokrene uz ovo blokiranje!!! samo treba pokusavat svasta da bi se rijesili ovih skovaca od cura ili zena ovde!!!
2013 02 08
Te takve ...samo sjede na krpicama i čitaju teme i gledaju kad će se tko javiti da ga prevare ....katastrofa ...Čim ih se spomene ,odmah se prepoznaju .... Maloprije je Tealimac napisala komentar kako u opisu imaju napisano da im je to drugi profil ,jer je prvi blokiran ... Jedna od njih je već to promijenila ....Mislim da smo i mislile na istu osobu ...,jer baš ta je imala takav opis ... [:frustriran]
2013 02 08
bijelo i to je odlicno!!! ma triba malo volje od vlasnika i admina koji trebaju pokazat vise volje i odvojit vise vrimena za ove probleme""!
2013 02 08
Nela naravno da bi mi se dalo provjerit popis ?" sve je bolje od toga da poklonim novac nekoj tuki!!! svi mi mozemo kupovat po ducanima al isto je gust kupit neku lipu ili povoljniju stvar i jos kad ti ga postar donese!!! ono uzbudenje dok otvaras paketic.... [:zaljubljen] [:zaljubljen]
2013 02 09
Tealimac....meni osobno ne bi ...da ja svakoga dana nekoga molim da mi pošalje popis ....stvarno mi se ne da...ako se svakodnevno povečava broj korisnica na njemu ...Ok,ne smiju se javno objavljivati osobni podaci ...pa ne trebaju nam osobni podaci 99 % ovdje je cura sa nickom ....pa to nek' se objavi javno ....baš me briga kako joj je pravo ime ako želim sad nešto kupiti od nje i želim provjeriti jel' prevarantica ...Šta nam znači ime tad ? Ništa .....
2013 02 09
1 2 3 4 5 6 ... 8