Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Da li vam je ponekad žao?

Ponekad razmišljam zašto uopće prodajem tu robu,mislim znam zašto ( zato što više nemam prostora) i zato što stalno mi treba nešto novo...ali da li vam je žao kad prodate nešto i dal se pitate kakva će osoba nositi vašu robu [:smijesi] ...i dal ponekad molite Boga da se nešto ne proda ?[:smije] [:smije] [:sramezljiv] ili sam samo ja luđakinja [:hihot]
2014 09 23
O da, bilo je takvih slučajeva [:kesi]
2014 09 23
Nije mi žao....da mi je žao ne bih niti prodavala.....poklanjala... Pošto u mom ormariću prevladava odjeća od mojih klinaca koja je lijepa i očuvana, a opće poznato je da klinci brzo prerastu robicu posebno me veseli kaj će i neki drugi klinac nositi te stvarčice i uživati kak sam ja i moji klinci..... Zato....nek se samo nekaj vrti i svi sretni i zadovoljni..... [:smijesi] [:smijesi]
2014 09 23
joj, nekad stavim čak i veću cijenu i mislim si ma reko neće to proći malo je skuplje. kad ono upit, i odmah kupuje bez razmišljanja. stanem i pitam se zašto sam to stavila?? [:hihot] a ono što bih voljela što prije prodati, to nikako da ode... [:kesi] [:smije] [:smijesi]
2014 09 23
ne..volim svoju odjecu ali u prodaji imam ono sto nisam dugo stavila na sebe tako da mi nikad nije zao
2014 09 23
mislila sam da se samo meni to događa [:hihot] [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2014 09 23
dobro anajack naći ćeš ti drugi posao sigurno bit će još balerinkica... [:smijesi]
2014 09 23
ne,ono sto prodajem ne nosim,a ono sto nosim ili mislim nositi ne prodajem [:smijesi] vecinom prodajem stvari kupljene za neku prigodu ili ono sto mi vise ne odgovara,i mislim da nema smisla da mi stoji bzvze izuzetak su cipele koje uopce ne prodajem bez obzira da li ih nosim ili ne [:smijesi]
2014 09 23
[:hihot] [:hihot] [:hihot] znači nisam luda...meni se desi da nešto prodam i onda za npr dva tjedna shvatim kako sam luda jer bi mi baš to pasalo na ove trapke koje imam na sebi a prije toga nisam to obukla mjesecima [:hihot] [:hihot]
2014 09 23
Ana, i meni je tak znalo biti za par stvari -.... , [:hihot] , no prođe me brzo [:smije] [:smije]
2014 09 23
naravno da mi je žao, naročito ako sam platila tri puta skuplje od cijene koju oglašavam, a robu sam nosila dva puta jer sam bila brzopleta prilikom kupovine [:tuzan] a što se tiče prodaje, mislim da je za mene postala nemoguća misija [:znoji]
2014 09 23
Joooj. Meni se dogodilo par puta da stavim neke stvari pa nakon nekoliko mjeseci ih primjetim i shvatim da ih opet želim. Onda ih obrišem s profila i stalno nosim, ne izlazim iz njih haha [:vrti]
2014 09 23
ma da anajack uvijek glava gore i u nove pobjede...znam da je lako to reći ali vjeruj mi da će biti sve ok...
2014 09 23
hahaha aanastasia e o tome ja govorim...a što mi je još najgore prodajem tu neke stvari a onda kupujem maltene iste samo u drugim bojama [:smije] [:smije] [:sramezljiv] [:place] zvuči kao ludost
2014 09 23
Da, definitvno mi je nekad žao. [:smijesi] Ima nas...
2014 09 23
1 2 3