Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Da li vam je ponekad žao?

ja sve što stavljam bi nosila al iz nekog razloga ne nosim više...ili sam nosila vrlo malo...al mi je drago kad netko kupi neku stvar i kad ja prregledam stvari koje ta osoba prodaje i shvatim kako će joj ta stvar idealno pristajati...jer već po profilu vidim koji je đir u igri [:smijesi]
2014 09 23
ako mi i bude zao neke stvari, brzo zaboravim jer ne znam trenutno cega sve imam u ormaru a pogotovo da se sjecam necega cega vise nemam. [:smije] ali u pravilu i prodajem stvari koje nikad nisam ni obukla, mada u ormaru jos ima dosta toga sto nisam a toliko su mi lijepe da mi zao prodati pa sve mislim da cu kad tad to nositi.
2014 09 23
Meni se na nekim artklima po cijeni vidi da nisam baš ziher jel bi prodala ili ne [:smije] .Ali,da vas ne uplašim i takav je već bar 50 % snižen od cijene kad je bio nov.
2014 09 23
meni je bilo zao kad sam danas slala curi cipele koje su plaćene 1000 kn a prodane za 90 kn ((( ali bolje i 90 kn nego da stoje....ipak je to necija dnevnica a kako ne radim svaka kn je bitna
2014 09 23
Za neke stvari ne, a opet nesto sta mi je drago i kvalitetno rađe uzivam da visi u ormaru nego da dajem u bescjenjenje [:tuzan]. A za ostalo me veseli kad se nađe kupac [:zaljubljen]
2014 09 24
1 2 3