Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zara ( naslov teme je prekratak)

Pozz curke! Zamisli, prekratak haha :) Samo da vas obavijestim! :) hehe Bila sam u arena centru danas.. U Zari su vam hlače 59 kuna! Roze, bijele, crvene, mentol.. Ma kakve god! Kosuljice isto 59 kuna, balerinkice 79 kna..... Ima svega :) jeftinije nego na krpicama :P [:poljubac]
2013 02 16
aaaaaaa [:kesi] nadam se da je isti popust i u portanovi u osijeku [:smije] [:smije] [:smije]
2013 02 16
curke ja sam bila u porta novoj..pull&bear,bershka,zara,h&m franco...snizenja su ajmeeeee...uzela sam 3 hlace,košulju,štikle,buce,3majice za 470kn...ali kad sam usla u te trgovine nisam se mogla odluciti sta bi prv uzela probala,,,,ma savrsenstvo [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi]
2013 02 16
Da, sad se stvarno da fino kupiti.. Ali naravno da sam ja zapela na novu kolekciju tako da sam sad u depresiji mjesec dana :( haha
2013 02 16
heheh..:))))) isplati se otici i kupiti novo i jeftino nego uzet na krpicama nošeno i to po 150-200kn :)
2013 02 16
ja nekako nisam zadovoljna sa zarom;(kod nas u zagrebu roba je uzas;(osim sta je sva prljava i smrdi po vlazi kvalitetom je ravna nuli...kupila sam sad na poputu traperice i nakon jednog pranja pola se koncica izvuklo vise tamo ne kupujem cijene su i na snizenju previsoke za "smece"koje prodaju
2013 02 16
kako kome,,meni je njihova roba supač :)
2013 02 16
i to sto kazes...meni je kvaliteta katastrofa a i cijene bas nisu pristupacne...obicna majica 300kuna to si mi studentice bas ne mozemo priustit [:sokiran]
2013 02 16
A ne znam... Ja ovo kaj sam kupila do sad sam bila prezadovoljna, osim sa balerinkama! Zuljevi uzas :( A kaputici su im jeftinije nego tu na krpicama haha
2013 02 16
kad ljudi pretjeruju i na krpicama sa cijenama:(sve je to i dalje preskupo s obzirom na nasa primanja ili neprimanja...kod nas u zagrebu samo su ostali veliki brojevi sve se pokupovalo [:sramezljiv] ja potpisujem na mustang koji ima super kapute od vune po pristupacnim cijenama [:zaljubljen]
2013 02 16
meni je sve sto imam iz zare super.. prosle godine uhvatila na snizenju dugu pernatu jaknu za 400kn, grijeee ma nema sanse da bude hladno u njoj :)
2013 02 16
slazem se sa leshomeso,sve što sam tamo kupila (nemam bogzna koliko stvari iz zare) mi je odlično,od kvalitete,udobnosti,ma oduševljena sam [:kesi] [:kesi]
2013 02 16
Ae..bolje da nisam ovo procitala :((
2013 02 16
Zasto? Kaj si kupila tu neke ili? Juuj
2013 02 16
zara je užas, sve ,kod nas dolazi roba koju sam ja u ljubljani kupovala prije 2 godine i više i isto u mangu i sl , prljava i večinom ofucana i rupičasta.
2013 02 16
1 2