Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Molim pomoć (iznos poštarine)

Jeli zna netko koliko je poštarina iz Zagreba za Split? Zanima me i kada se šalje obično ali i preporučeno. Hvala [:smijesi]
2013 02 22
na stranici HP-a možeš točno izračunati :)
2013 02 22
Cijena pošiljke ovisi o njenoj težini, a ne o destinaciji na koju šalješ, za cijelu HR je jednaka cijena
2013 02 22
pepelopez-zaboravila sam to napisati :)
2013 02 22
Također, uz gramažu, obrati pozornost i na samu pošiljku.Je li to obična pošiljka, preporučena, paket, itd. :)
2013 02 22
preporučena pošiljka je sigurnija jer imaš potvrdu o slanju i možeš provjeriti gdje je tvoj artikl, dok kod obične to ne možeš i u slučaju da se obična zagubi, ne možeš si pomoći... :/
2013 02 22
Ja sam slala preporučeno jednoj curki naušnice, lagano,, obična koverta -10 kn jednoj mami sam slala hrpu robe, običnim paketom-20kn jednoj curi sam poslala pletenu haljinu + žuta pucketava koverta , preporučeno -18 kn
2013 02 22
najbolje obični paket, najjeftiniji je, a uvijek dođe bar u mojim slučajevima u roko 1,2 dana. i može se provjeriti gdje je na praćenju pošiljci, a i ako se slučajno zagubi i to se može riješiti tak da :)) :P meni brat radi u pošti već sve znam napamet cijene hh
2013 02 22
Običnom poštarinom ako šalješ, ispadne te do 13kn, ovisno o težini paketa, cijeni kuverte, markice itd. Kod preporučene, cijene ti se kreću od 11,50kn do nekih 30-ak, također ovisi o težini... Što se tiče destinacije, cijena ti je ista slala ti iz Zagreba u Dubrovnik ili Ivanić... Ako šalješ prioritetno to ti je još +1,75kn na cijenu. Ja sam slala iz Kt za Split preporučeno i ispalo me 15-ak kn...
2013 02 22
Hvala sviiiima!! [:poljubac]
2013 02 23