Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

Nova godina u Zagrebu

Drage cure, mi smo kao drustvo odlucili ove godine Novu proslaviti u Zgu! Zeljeli bi ono ili platiti upad pa biti negdje gdje je dobra zabava (bez žive muzike, tako da u ponudu spadaju Industrial, Močvara,KSET, Aquarius itd.) ili platiti 200-300 kn (ili vise) i imati alkohola i hrane za cijelu noc. Od vas bih molila preporuke klubova/kafica, s obzirom na to da nismo stalno u Zgu. Dakle, gdje mozemo ocekivati najbolji provod? Inace svi slusamo drugaciju muziku, tako da se uvijek jedni drugima prilagodimo. Bilo bi super da je negdje mix alternative, rock n rolla, dj-a i tako :D Hvala unaprijed! [:zaljubljen] Uz to, kamo vi planirate za Novu? :)
2014 12 03
200-300kn da imate alkohola i hrane cijelu noć?? nisam baš sigurna...mi ćemo tradicionalno doma uz losos,škampe i fina skupa vina [:zaljubljen] [:hihot] zašto rađe ne napravite dobar tulum doma?
2014 12 03
Tako kako vi radite i je najbolje, ali nama uvijek ispadnu katastrofa, tako da sad idemo na nesto novo:D
2014 12 03
Sesvete- Heaven 200 kn upad pijes cugas cijelu noc i imas za jest Trg bana J. Jelacica- Ritam grada 350 kn cugas cijelu noc i imas za jest i u Akvacu ce bit dobro al mislim da ti se sve puni i da je sve skoro puno i rezervirano [:boji]
2014 12 03