Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

E-bay krpice?

Konstantno nailazim na neke "krpice" s ebaya ili sa čajniz sajtova, al naravno duplo (u najboljem slucaju) i vise skuplje, zanima me jel to fer? A opet u redu mi je da se cure bave biznisom (dok ne prelazi granice bezobrazluka), jer nekom se neprtlja po ebayu, nema devizni ili jednostavno ne da cekati... Mozda bi to trebalo dodatno naglasiti (stavim stvar i naglasim: novo i s ebaya)? Treba li prijavit ove bezobrazne ili to spada pod njihova prava? Ispricavam se ako vec postoji tema
2013 02 25
Pa tema je stavljena na raspravu, slobodno se prikljucite... NE morate odmah lupat minuse [:hihot]
2013 02 25
narucila sam mobitel sa E-baya i cekam i cekam i cekaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] sad da sam znala da cu cekati toliko joj sto bih slatko dala 200 kuna vise da dođe vec jednom [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran] [:frustriran]
2013 02 25
ja mislim da je u redu da si uzimaju neku proviziju od 20 - 30 kn ako naručuju novo. I ako piše da se na robu čeka cca 30 dana onda se podrazumijeva da su uzele proviziju pa nema potrebe nešto dodatno pisati.
2013 02 25
aha, rađe bi kupila na krpicama ili na njuskalu 200kn skuplje nego cekala.. to je ok
2013 02 25
evo ja sam podigla ocjenu teme [:smijesi] naravno da mi svi ovdje imamo pravo stavljat cijene koje mi želimo za određeni artikli, ali šta je previše je previše [:smijesi] nekad kad možda se nije toliko ljudi znalo korist ebayom se moglo nabit cijene, ali sad kad je ebay opće poznat, mislim da to više ne pali [:smijesi]
2013 02 25
ok, netko stvavi da narucuje s ebay-a za druge, netko naruci te predmete pa ih drzi doma i prodaje. po meni je ok dok je naglaseno, ili u opisu ili u pp... da kupac moze odlucit
2013 02 25
@branka39- pazi da ti ne carine mobitel, tako moj frend naručio mobitel, pa mu opalili carinu i pol [:ljut] nakit na ebayu od 1dolar (6kuna) tu se prodaje po 40-50kuna, ma daj..... ajde do 20kuna je sasvim prolazno, ali više od toga a-a [:znoji]
2013 02 25
sto mi se svidi na ebayu narucim preko jedne cure, uzme mi 10kn provizije i to mi je ok. ionako je to sve smece pa da tu nekome nznm kakve novce dajem za to, a moze se kupit za par dolara.
2013 02 25
meni je netko rekao (nije provjerena informacija) da kad narucujes iz EU prolazis bez carine, i stvarno nikad me nisu zvali radi stvari iz EU... al bome iz Kine jesu, al opet... nekad prodje, recimo... zadnja narudzba 350 kn i nitko nista... (do 160kn zanemariva posljika, do 300kn provjerava se sta je, iznad 300kn op i ajmo)
2013 02 25
Mavrra, i ako je preko 160kn, a ispod 300 moraš platiti carinu ili samo provjere? Dal bi se plaćala carina na neke cipele npr? Ja do sad nikad nisam iznad 160kn naručivala jer sam čula da carinu znaju nabiti nehumano [:boji]
2013 02 25
ja sam bila naručivala torbu, i ono vrijednost 20 dolara, i zvali su me samo da im račun mailom pošaljem i nikom ništa [:smijesi] da ali ako potrošiš 160kuna i više kod jednog sellera, onda "kao" carine, a možeš ti naručit 1000kn naruđbe isti dan od različitih sellera i nikom ništa [:smijesi]
2013 02 25
to je to, mislila sam od jednog prodavaca jednu stvar te cifre... mislim da ovisi o tome sta narucujes, na neke stvari ne ide carina (knjige i ne znam sta jos), kao skuzili su i prepravljanje cijena, i oznake GIFT [:hihot] , nekad se da s njima nagodit bila jedna zloscesta teta u zg na carini huh Mozda bi najbolje bilo rec prodavacu da ti ne stavlja nigdje cijenu, ili stavi malu i nadat se najboljem, pravit se "manit"... neka kazu iskusnije cure, žene... :)
2013 02 25
aha, pa to je okej onda [:kesi] ja sam naručila cipele za 24$, to je ispod 160kn, al ipak se nadam da me neće zvati [:jezik]
2013 02 25
zapravo sve preko 200 kn ide carina mislim da je to 28 usd ako se varam
2013 02 25
1 2