Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

MOLIM pomoć ...

TinaPoljak , prije 3 sata u redu, da, jesam poslala slike? da jesam, slike nisu sa fotića nego sa moba pa su bile lošije, vidjela si kako meni stoji probat ću opet naći sliku i poslati meni iz uz tijelo normalno, ii sve što si pitala sam odgovorila i sve je tako kako sam ti rekla, a to ako si ti manje/sitinije građe od mene ili jednostavno ti neodgovara nije ti uska to moj problem ipak nije:) rekla sam da vraćam novce ako niije nešto kako sam rekla, i kako je na slici;) tija54 , prije 3 sata nisam ja nikakve sitnije građe imaš slike moje pa pogledaj a ako si me htjela izvarati pa nisi baš morala na ovaj način pogledaj si lijepo prepisku razgovora a ja ću je objaviti neka i drugi vide jer mislim da nije uredu doći ovdje i varati i lagati ... hvala. TinaPoljak , prije 3 sata na koji način sam te prevarila?? jesam ti slike poslala sve ti objasnila? objavi na to pravo imaš kao i ja:) tija54 , prije 3 sata TinaPoljak , 2012 12 12, 21:35 daa :) ide uz tijelo :) nažalost loše su mi slike, nisam u mogućnosti stavljati nove, pa ako se odlučite za kupnju, i ako nebude nešto kako sam rekla vratim novac :)) kakve slike si ti meni poslala ????bila je jedna slika koja se jako loše vidi što se vidi i iz razgovora ...
2013 03 01
tija54 , prije 3 sata TinaPoljak , 2012 12 12, 21:35 daa :) ide uz tijelo :) nažalost loše su mi slike, nisam u mogućnosti stavljati nove, pa ako se odlučite za kupnju, i ako nebude nešto kako sam rekla vratim novac :)) kakve slike si ti meni poslala ????bila je jedna slika koja se jako loše vidi što se vidi i iz razgovora ... TinaPoljak , prije 3 sata pa vidjela sam ja ovu poruke gore i 1. put i ja iza svojih riječi stojim i pročitaj molim te gore što sam napisla u vezi novaca, da poslala sam 2 slike 1 haljinice 1 kako stoji, kažem OPET slike su loše preko mobitela slikano a ne preko fotića. i ove gore riječi da varam i lažem su jakoo leške znaš? da ok ako će ti biti lakše oblati me ili što ja znaš još, ali draga kao što možeš vidjet imam 26pozz komentara,pogledaj ih malo, a imam ii profil na fejsu gdje se bavim prodajom nikada nisam imala problema sa kupcima;) iii nee nemam namjeru varati i lagati jer sam to mogla već gomilu puta napraviti ali nisam, niti ću! tija54 , prije 3 sata prijavit ću vas i na fejsu budite sigurni ,pa ne možete na taj način prodavati robu i zarađivati , slike mi niste nikada poslali jer vam fotić nije bio dobar kao što ste napisali. Nije meni radi 90kn već vas čekam preko 2 mijeseca i neću ni da dosađujem jer znam da je svakome svaka kuna bitna. Hvala. TinaPoljak , prije 3 sata može, imam i blog sa odjećom dam link pa može i tamo:) u redu,hvala tebi
2013 03 01
evo kao što sam i rekla i objavila sam pa da se ne ponovi nikome ....
2013 03 01
sramota !!!
2013 03 01
Inače se ne uključujem u komentiranje ovakvih žalosnih situacija, ali evo malo podrške mojoj Zadranki [:smijesi] Svakako si u pravu, a za dotičnu gospođicu potpisujem prethodni komentar velikim slovima- SRAMOTA!!!!
2013 03 01
hvala :)
2013 03 01
Pa rekla ti je na pocetku razgovora ako ne bude nesto u redu da ce ti vratit pare. Jesi trazila povrat novca?
2013 03 01
Zašto ne tražiš mjere onoga što kupuješ? Ja ženi ako treba stvar izmjerim par puta. Nije u redu da te voza, naravno, ali zašto niste pažljivije? [:vrti]
2013 03 01
pročitaj razgovor vidi se da sam odmah tražila i ona je pristala da bi je čekala 2 mjeseca a ona kaže da to nije praksa i da je ona meni prodala sve kako je rekla .... računam da je veličina S uski model može da otskaće 1 cm ili 2 cm ajde i 3 ali 20cm pa to nije normalno ...
2013 03 01
sorry onda, bum čitala pažljivije... [:smijesi]
2013 03 01
[:smijesi] sve ok
2013 03 01
1 2 3