Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Bok svima, kratki update

Svima želim uspješnu i sretnu novu godinu! Od danas krećemo za blokiranjem korisnika koji otvore temu za kupovanje/traženje artikala (osim onih koji pitaju, npr, gdje kupiti nešto a da se misli na dućane, kao npr nedavna tema za boriće/čemprese.) Korisnika ću blokirati i obavijestiti o tome na temi, temu ću zaključati i ostaviti je u podforumu kako bih kasnije mogla odblokirati korisnike u skladu s istekom roka bana. Još mnogo toga će biti novoga, no o tome kad dođe vrijeme. [:smijesi] Vratila nam se i asistentica koja mi pomaže s brisanjem arikala, nemojte ju previše gnjaviti [:hihot] Pozdrav!
2015 01 06
Sretna Nova tebi admine i tvojem vilenjaku!
2015 01 06
Sretna Nova i vama :))
2015 01 06
SRETNA NOVA SVIMA! Samo da je zdravlja i one poznate: U se, na se i poda se! [:smije] Admnika znam da je bio vrijeme za party i alkohol je ucinio svoje, al daj malo potrudi se oko dnevnih tema o rasprodajama, zamjenama i kupnji da budu redovne, jer ne bi tad bilo ni previse nedozvoljenog reklamiranja, te MOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DAJ ISKOMBINIRAJ DETALJNIJA PRAVILA ZA AUKCIJE!!!!!! Jer cure kad i bidaju, a bude mala zavrsna cijena, prodavacica nece da proda, nego se pravi grbava i samo obrise temu! [:frustriran] [:frustriran] I brisi te artikle s prvom slikom s neta i krivim tagovima! [:smijesi]
2015 01 06
Sve najbolje Vam želim! možete ubaciti dječju veličinu 134?....i predlažem,da uzmete još koju asistenticu jer dvije su na ovakvu stranicu definitivno premalo
2015 01 06
Daisy-ček polako, vilenjak ce povileniti kad vidi koliko ima stranica za odraditi...treba poceti jucer.... [:hihot]
2015 01 06
Aukcije su od neki dan sakrivene sa nedavnih tema, po vašoj želi, kako ih regulirati ne znam jer nemrem ja natjerati da netko nešto proda :/
2015 01 06
Da, moze se ubaciti i djecja ve 98 :-). Pliz :-* SRETNA NOVA I TEBI I DRAGO MI JE DA SE ASISTENTICA VRATILA :-) :-) :-)
2015 01 06
Ovo i nisu neki noviteti ali mislim ds nas sve zanima koji su to zbilja noviteti e da i sretna nova [:smijesi]
2015 01 06
Koji je onda smisao aukcija? Reklama koja prolazi bez blocka?
2015 01 06
Evo ti ideje: daj odobrenje svim curama koje izbidaju zadnju cijenu a da prodavacica nece da proda...da bude dozvoljeno da se prodavacici lupi negativka. [:frustriran] Ili jos bolje...uz negativku zaprijeti i dozivotnokrpičarskimforumskim blokom.
2015 01 06
Ne mozes natjerati ali neke sankcije mozes poduzeti valjda po pitanju doticnog clana
2015 01 06
Smisao bi bio da se proda nešto po nižoj cijeni, pa ne vjerujem da nitko neće prodati nakon što ljudi ne biddaju. Onda ćemo ih ukinuti skroz.
2015 01 06
wizardica ne.
2015 01 06
Lijep novitet bi bio da stranica radi normalno, da kad brišem pitanja iz inboxa i artikle-da me ne vrati na prvu stranicu....Da mi u razgovorima ne označava kad ja pošaljem poruku....
2015 01 06
1 2 3 4 5 ... 6