Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Bok svima, kratki update

te aukcije nisu imale smisla jer su početne cijene toliko bile nabijene da je to strašno....po meni bi aukcije (ako ih već imamo) trebale biti sa početnom npr.5kn, brisanja teme nema sve dok se prodavač i kupac ne dogovore a isključiti da sam pokretač aukcije briše temu (ako je moguće staviti da samo vi i vaša asistentica brišete takve teme.Ukoliko prodavač ili kupac ne pristanu na izbidanu cijeneu-ban!
2015 01 06
Ljudi nece bidati jer su se te teme pocele 'iskoristavati' i one koje su bidale, otvaracice aukcija nisu htjele prodati po toj cijeni. Mislim ti sam otvaras aukciju red je da znas za koju najbizu cijenu ide. Meni je to nekako svjesno.
2015 01 06
Meni aukcije imaju smisla...kupila sam si vec 3 stvari po uber povoljnim cijenama. Samo je potrebno malo truda s tvoje strane. [:sramezljiv] No hard feelings ali to ti je posao. I sad ces ih obrisati...a bas sam se zainteresirala za njihhhhhhhhhhh [:place] [:place] [:place]
2015 01 06
Ako erika nije admin, a ima cvjetić...a što je? [:hihot] I btw, jel samo meni njen profil izgleda drugačije ili? O.o [slika:f1e0e707-89de-4554-bad6-c87bbc8377b3]
2015 01 06
Erika je šefica ;)
2015 01 06
Banneri su jedan od noviteta [:smijesi]
2015 01 06
Khm Khm kako je taj profil pod brojem 32? a nas je 140 000 ako ne i vise...... I hoce mi netko otkriti tu tajnu svemira kako nadjete te prazne profile?
2015 01 06
Ja pozivam asistenticu da mi se javi da nastavimo gdje smo stali [:smije]
2015 01 06
Aj napokon da se to uvede, nadam se i za vrijedjanje....
2015 01 06
Pa daisy rekla sam ti....Eriku sam slučajno usnimila jer je dodala novi artikl. [:vrti]
2015 01 06
Adminka ja ne vidim drugo rjesenje: Erika, ti, i par cura s foruma k meni na kremsnite i medicu...pa se sve lijepo dogovorimo. Da ti i pomognemo. [:hihot] Ali da budemo jasni, otvorena sam i za "zelene" stvari. [:smije] [:smije] Nemoj brisati Aukcije...nek i ostanu skrivene, ali daj malo uredi ta pravila. [:smijesi] P.S. Zelim baner s ovčicama. [:smije] [:smije]
2015 01 06
Hoće li onda prestati i prodaja kućanskih aparata i ostalog vezanog za kućanstvo,mobitela i knjiga (sve je to naravno drugačije tagirano)?
2015 01 06
Kvragu hanami sad nema niti jedan..nisam bila sigurna dal je to ta.......mislila sam da je to bila neka druga.... Na seceru sam ovaj tjedan...pa nisam sva svoja. [:smije] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 01 06
Ovco saberi se [:smije]
2015 01 06
Kad će doći red na one koje vole stavljati svoje teme u pogrešnu rubriku? Tipa: naslov teme je Zvjezdana noć (ono, sve ti rekla a zapravo nije), ti pomisliš Astronomija, u rubrici je Obitelj a !!!prodaje!!! majicu na zvijezdice. Još naslov i ok ali navlačiti na rasprodaju oglašavajući po nevezanim rubrikama? Nekad ih bude ekspanzija! [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2015 01 06