Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Zašto moramo plaćati grupiranje artikala?

Mogu shvatiti da se netko dosjetio malo unovčiti ovoliku "hrpetinu" korisnica i to za "male novce" ali grupiranje artikala bi trebalo spadati pod osnovnu uslugu. Nek slobodno plaćaju one koje imaju love posebne reklame i istaknute pozicije,iako mislim da nas većina ovdje nema love... ali molim Vas lijepo..grupiranje je trebalo biti ponuđeno već odavno, i bilo je puno tema gdje smo to tražile a sad nam ga želite naplaćivati [:jezik] . Nikada ova stranica ne bi imala toliko korisnica da nije bila besplatna, nemojte to zaboraviti.
2015 01 10
U pravu ste potpuno...!
2015 01 10
Like za temu
2015 01 10
Ja se apsolutno slažem sa vama SanjaMoric i ovako po kategorijama je sada toliko lakše raditi i gledati po profilima, ali to je trebalo biti dostupno svima, i da su svi isti [:sramezljiv] a isticanje artikala da se slobodno naplaćuje [:sramezljiv]
2015 01 10
Također se slažem.
2015 01 10
Mislim da su to treali uvesti kad su pravili stranicu..a stvarno nie u redu da se to placa..
2015 01 10
di je smajlic za palac gore!! [:smijesi] slazem se
2015 01 10
Mislim da ova usluga neće dugo zaživjeti. Ja sam isprobala, tek toliko da isprobam i odabrala opciju istaknuti artikl. I baš gledam prema brojaču, danas je ogrlicu za koju sam platila uslugu pogledalo svega 3 osobe, dok je nedavno dok sam je tek stavila imala 40 pogleda... Nije da to baš nešto pomaže istaknuti artikl ili brojač ne radi [:hihot] Opciju za vip članstvo ne namjeravam kupiti, jer mi ne treba, ne moram imati krunu [:hihot]
2015 01 10
U potpunosti se slažem!!!
2015 01 10
Samo ovdje će ti naplatiti nešto što spada pod normalne opcije na svakoj stranici gdje se kupuje/prodaje. [:znoji]
2015 01 10
redpearl, ja sam ti kliknula na strelicu [:smijesi]
2015 01 10
u potpunosti se slažem i sama smatram da bi grupiranje artikala trebalo biti pod normalno a ne da za to moramo plaćati i šta platim jedan mjesec grupiram i drugi mjesec ne platim i opet mi sve razbaca, [:vrti] bezveze. [:hihot]
2015 01 10
kakvo grupiranje.. niš ne znam
2015 01 10
zrinkić pa kad platiš imaš mogućnost grupiranja artikala u svom ormaru tako da su ti majice sve zajedno ,jakne , hlače, za lakše snalaženje nekoga tko pregledava tvoj dućan a i tebi samoj
2015 01 10
eto kad ništa ne znam hvala malo ću to pregledat.. [:smijesi]
2015 01 10
1 2