Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Zašto moramo plaćati grupiranje artikala?

I ja se slažem. .mislim da neću to ni kupovati..dobro mi je i ovako..Ako šta trebam kupim. .Ako netko nesta treba od mene ..kupit će. .mislim da to ne igra ulogu za prodaju..al dobro. . Ovo je samo izvlačenje love,nešto kao kuponi i popusti u trgovinama. . I kad ti ne treba nešto kupiš,jer je na sniženju. .jer tko zna hoće opet biti [:jezik]
2015 01 11
slažem se [:smijesi]
2015 01 11
Slazem se i ja
2015 01 11
bravo za temu! slazem se!
2015 01 11
Danas se sve naplaćuje. Još malo pa će nam naplatiti zrak koji dišemo. A i primjetila sam da netko tu na krpicama tko vodi ovu stranicu radi šta hoće. Nema baš neke pravednosti... Ne znam zašto su ovo uveli, pa zar im nije bilo dosta šta zarađuju preko onih reklama na toj stranici. Sigurno je da to naplaćuju kao npr.b fashion i sl... Ovako su samo napravili razliku među krpičarkama. Nisam za to....
2015 01 11
Nensi. potpuno si u pravu...opet oni koji imaju i oni koji nemaju [:kesi] Iako se na prvu čini da to uopće nije skupo...za nas koje nemamo, koje "važemo" i za poštarinu, sve je skupo. Pomnožimo li cifru koja će se skupiti obzirom na broj članova, pa da ih samo pola koristi ove usluge... ima da ti se zavrti u glavi [:vrti]
2015 01 12
Kod mene je stvar osobnog principa. Imam ja tih 5 kn, ali ih neću dati za nešto što bi trebalo biti besplatno i što bi se na jednoj ovakvoj stranici trebalo podrazumijevati. Ne pada mi na pamet dopustit da me netko tako pravi budalom i još na meni i zarađuje.
2015 01 12
[:kesi]
2015 01 12
evo, čitam da cure baš i nisu oduševljene novim "krunama", osim toga izgube 5,10,15kn dok skuže kako aktivirati uslugu
2015 01 16
Meni definitvno olakšava traženje po profilima gdje ima i muške i ženske i dječje robe pa tako 10-20 stranica...al da bi trebalo biti beplatno - bi [:vrti]
2015 02 28
1 2