Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Seminarski rad

Radim seminarski rad o Sisačko-moslavačkoj županiji. Moj profesor je užasna picajzla i stvarno hoću to napravit kak se spada, ako netko ima primjer seminara o bilo kojoj županiji jer sam pretražila cijeli ineternet, mogu jedino kupit seminarski rad, a to ne želim, samo sam htjela vidjet primjer jer mi je potrban koncept. Ne znam otkud početi i što sve svrstati. 4. sam razred ekonomske škole, a seminar mora biti jednak onima fakultetskim sa strogim pravilima. Ako netko ima kakav primjer takvog nekog rada ili ima neki koristan savjet za koncept bila bi jako zahvalana. Znam da ovdje ima puno pametnih ljudi koji su spremni pomoći. [:kesi]
2015 01 14
Lako za pamet. To se placa.
2015 01 14
Ima puno baza podataka na webu di se može doći i do previše korisnih informacija. Svaki seminar je fokusiran na određeno područje, reći da je seminar o Sisačko moslavačkoj županiji je jako velik pojam.
2015 01 14
meni i je trenutno problem što je to velik pojam, i ima previše podataka i stvari na kojima se u tom radu treba pisat, uopće ne znam na koji bi način se organizirala
2015 01 14
imala sam seminar i prošle godine, ali je tema bila puno bolja, Krvava nedjelja, isto iz geografije, znala sam na čemu se baziram i mogla sam lagano osmislit koncept
2015 01 14
Pozz! Ja ti pišem seminarske radove, ako budeš zainteresirana ti, ili netko od tvojih kolega, iz škole, ili fakulteta.. Ako si zainteresirana za ova, ili neki drugi rad.. [:zaljubljen] Također, bit ću slobodna, ako mogu [:sramezljiv] (i zahvaljujem na tome), ovim putem ako ima još tko zainteresiran, slobodno se javi.. Lp!
2015 01 14
Ja pišem seminare, iz kojeg predmeta je taj seminar?
2015 01 14
Želim sama napisat svoj seminar, seminar je iz Geografije, htjela sam u principu samo nekakav primjer, da vidim koncept, o nekoj drugoj pokrajini ili županiji ili nečemu sličnom da vidim koje su stvari najbitnije za tako opširnu temu [:kesi]
2015 01 14
hvala vam najviše, ove dvije informacije će mi stvarno koristit, znam engleski [:kesi]
2015 01 14