Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

svaka cast!

Ma nemoj se nikada dati isprovocirati i uvijek budi posebno fina prema onima koji te na bilo koji način pokušaju izbaciti iz takta,ja osobno mislim da im je to najgore [:hihot]
2013 03 03
jana je super. jedna od mojih suradnji skroz na pocetku. sve mi upute dabvala da se lakse snadjem na krpicama i slazem se s tobom - svaka cast!!
2013 03 03
@zadarmamica.... Da promijenila sam fotku dok ne stavim novu [:zaljubljen] Svi su me upamtili po slici, i svi su me isto pitali! Da da znam mlađe izgledam, obicno mi ljudi daju do 25god, onda se sokiraju kad čuju da sam '83.godiste [:zaljubljen] Genetika mi je super, svi mlado izgledamo!!! Osobno ja sebi isto ne bi dala da imam 30god. [:hihot]
2013 03 03
Ima stvarno super cura na Krpicama, primjerice JA! [:hihot] Malo se šalim, ali ove Krpice bi trebale biti razonoda, a ne ratište. [:sramezljiv]
2013 03 03
nema nista ljepse za moje oci nego kad vidim ovako pohvale za nekoga [:smijesi] i od mene svakaaaa casttt [:smijesi]
2013 03 03
branka39 vjerujem ti na rijec [:sramezljiv] mojestvarchice [:poljubac]
2013 03 03
ni ja ne znam o cemu se radi, no takodjer sam bila razocarana kad su dosla prva neg iskustva, ali to se brzo prezivi jer, da - ima vise ok cura i ovo mi je prvenstveno razonoda tak da se pretezito zabavljam, al ak zapnem negdje, normalno da cu se branit. ne volim nepravdu. vidjela sam cura koje su totalno kul i uopce ih ne tangira kad im se pametnjakovicke osvecuju. ja ne bih mogla sutjeti. a i zasto bih. mogu trpjet kolko mogu, al kad-tad im se to obije o glavu [slika:9a8d76f1-b577-4f2c-91dc-f29517d466d0]
2013 03 04
mozak na pašu i sve ti bude ravno tko što govori. [:smijesi]
2013 03 04
jedini nacin je da malo otupis na sve to. prosla sam tu fazu i stvarno mi je sad sskoro sve ko dobar dan
2013 03 04
mojestvarcice baš sam se tebe sjetila neki dan,čistila sam sobu i našla sam jedan mali novčanik koji ću ti poslati prvom prilikom kad budem imala nešto viška novčića u đepu. [:zaljubljen]
2013 03 04
ah, lijepo od tebe. jedino ak nadjes nesto za zamjenu
2013 03 06
1 2