Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Posao ili obitelj?

Bok curkice [:smijesi] Što odlučiti? Našla sam se u situaciji da moram birati između posla koji mi je udaljen 600 km od kuće i obitelji. Mlada sam, ali već sam jednom tako radila i izdržala sam 9 mjeseci, najgori period u mom životu. A sad, ovdje nemam ništa, nisam u situaciji da mi nešto fali, ali sama ne zarađujem i to me psihički ubija. Ali opet da viđam obitelj svakih par mjeseci, ne znam kako bih to opet podnijela. [:place] [:place] Može neki savjet ili barem utjeha? [:tuzan]
2015 01 22
mislim da bi ti obitelj najviše voljela da je tebi bolje u životu, da si nađeš posao [:smijesi]
2015 01 22
Imas muza i djecu?
2015 01 22
ako imaš muža i djecu obitelj bez ikakvih razmišljanja, ako si single onda posao [:poljubac] [:smijesi]
2015 01 22
Ja bi išla...nova poznanstva,nove mogućnosti...nije da nisam vezana za obitelj, ali ponekad se treba odvažiti [:sramezljiv]
2015 01 22
Vjerujem da ti je teško, ali odaberi posao. Postoji velika mogućnost da ćeš tamo osnovati svoju obitelj, a ako te možda životni put jednom opet odvede u rodni kraj, bar nećeš žaliti što si propustila šansu koja ti se pružila.
2015 01 22
S roditeljima zivim, svasta sam prosla s njima i jako smo povezani i imam mlađeg brata. Curke moje, sve je to lako reci, ali ne znam hocu li imati snage ostavit ih. Placem cijeli dan [:place]
2015 01 22
uvijek se možeš vratiti, odeš probaš, ako ide super, ako ne vratiš se [:poljubac]
2015 01 22
Sve jasno, a sta kad budes svoju obitelj (muza i djecu) osnivala? Kako ces onda.... uostalom ako ne radis znaci da si na grbaci roditeljima....draga, odi radi, prezivit ce i oni i ti.... sve je to lijepo da se volite, ali moras svoj zivot graditi....
2015 01 22
Posao ako si sama jednom moras i tako otici od njih [:kesi] [:smije]
2015 01 22
da slazem se s curkama, ukoliko nisi vezana brakom i djecom, prakticki si slobodna tako da kad tad ces se odvojiti od obitelji,nažalost se ne živi od toga da budeš kod kuće i ne prihvaćaš dobre prilike koje dobiješ... znam da će ti bit teško i sama sam mnogo puta bila odvojena, al sve se čovjek s vremenom navikne, od nekud moraš krenuti da sebi osiguraš bolju budućnost [:zaljubljen]
2015 01 22
Posao.
2015 01 22
Posao [:smijesi]
2015 01 22
Ubija te to što ne zarađuješ, ubija te to što bi bila udaljena... pokušaj odlučiti što te ubija MANJE. [:hihot] [:sramezljiv] I meni bi prvi odgovor bio "posao", ali... kud baš 600 km? [:tuzan] Možda da izdržiš još malo (osim ako baš nije neki posao iz snova) pa ti uleti nešto bliže?
2015 01 22
Iz osobnog iskustva, prije godinu dana sam radi posla otisla 400km, bilo je teško ali da se izdržati, najteže otići a onda se prilagodiš situaciji gdje god da jesi. Igrom slučaja sad se vraćam - isti posao, samo kući. Da nisam pokušala vjerojatno bih sada sjedila doma i ubijala se u pojam kako ne radim... nikad ne znaš što te čeka. Kao što su cure rekle, uvijek se možeš vratiti, ali ako ne pokušaš nećeš ni znati.... sve ima svoje 'ZAŠTO'.......... [:smijesi]
2015 01 22
1 2