Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Jeste li ikad narucili haljinu s ebaya?

Ako jeste, kakva je bila kvaliteta i je li bila ista kao sa slike? Ja jesam, jednom, ali nisu je ni poslali, seller je vratio novce bez problema. Kakve su ove koje dodu? Vidjela sam puno failova, budu skroz nekvalitetne uopce ne upotrijebe isti materijal, vec neki prejadni...
2015 01 23
najsigurnije je preko monika posredovanje...vrati ti novce ti neodgovara [:smijesi]
2015 01 23
i mene zanima ovo isto... ja sam u 5mj kuma u svatovima pa bi naručila neku do poda, jer su mi kod nas preskupe, a opet bojim se i veličine i kvalitete... [:tuzan]
2015 01 23
Ja sam ih puno narucila...ima na mom profila jedna sto mi je dosla mala prije tj dana...sve su do sad stigle
2015 01 23
Stvarno se jako rijetko desi da nesto ne stigne sa ebay-a, a i u svakom oglasu ti dolje pisu mjere u centimetrima. Nadam se da ti nece biti promasaj ^^
2015 01 23
Meni su sve do sad stigle, uvijek se moze traziti povrat novca ako nesto ne dođe bez obzira da li narucujete sami ili preko neke stranice/nekog. Po meni ti ovisi to o selleru, neke haljine su fkt bile katastrofa tipa jedna bijela čipkasta u mom slučaju na slici izgledala prekrasno, a uživo ko zavjesa xD a ove ostale su bile ok, neke čak i ljepše uživo :) Al to je ono kolko para-tolko muzike, ne može čovjek ni očekivat neku kvalitetu za haljinu koju plati 50-60 kn :D al ovako za večernje izlaske vikendom su čisto ok :)
2015 01 23
narucila sam ju prije tjedan dana i cekam :) Nadam se da će biti dobra, za maturalnu sam naručivala :)
2015 01 23
ja sam za cerku narucila za novu, haljina je stvarno predivna ,niti materijal nije loš i mjere su joj odgovarale , superr zadovojna . [:smijesi]
2015 01 23
ja sam naručila dvije i imaš slike na mom profilu [:smijesi] iste su kao i na original slikama [:kesi]
2015 01 23
Ja naručila dvije, niti jedna ne odogovara.. Kratke a nekako široke. :S
2015 01 23
jesam od uk sellera.. brojevi kako pise. jedino mi je jednom zeznio veličinu.. a jednom sam naručila od kineza preko monike posredovanje pa je došla prevelika. nisamv jerovala da su mjere odgovarale mjerama u tablici :D
2015 01 23
Jesam ja, za bratovu svadbu,dugu haljinu. Predivna na slici,ista takva i došla. I veličina mi odgovarala jer sam se mjerila prije nego sam naručila. [:zaljubljen]
2015 01 23
pogledaj mjere ispod, pogledaj materijal i to je to. ali u principu, gledaj i cijenu. za 5 $ ti vrlo vjerojatno neće doć kao iz butika. [:smijesi] također imaš i na forum.hr naše recenzije temu, gdje cure pišu što su naručivale i kakvo im je stiglo.. ja sam tamo po preporuci kupila neke stvari [:smijesi]
2015 01 23
Bella003 meni treba za maturalnu, u istoj smo situaciji Najvise se bojim zbog materijala Htjela bih dugacku haljinu, mozda cipkastu.... ruzastanic kako se zove tvoj seller(da od njega ne narucujem haha)? I ako mi vi kojima me dobra dosla, Mozete reci od koga ste narucile?:)
2015 01 24