Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

sjemenje ruže...

e cure baš ste me nasmijale.. sigurno se mojoj majki štuca [:hihot] a tata je "car" za takve uzrećice, svako malo "baci" neku...uglavnom, neda on mami da to drži u spavaćoj sobi, za svaki slučaj [:smije] morala ona to stvaiti u posebnu prostoriju gdje on nije.. za svaki slučaj [:smije] [:hihot] [:place] [:smije] [:hihot] [:hihot] Matea, moram još smisliti kako ću "naplatiti" tu promjenu profilne u "moje dugine ruže" [:zaljubljen] [:poljubac] ako kome nikne što , neka javi.. no sada sam malo googlala pa kažu da je takvim nekim sjemenjima potrebno i do 3 godine da uopće niknu... [:sokiran] no kažem, mislim da to treba biti posebna klima i još štošta tako da se ne nadam previše, no ako što bude.. javim.. kroz koju godinu... [:smije] [:hihot]
2015 01 31
posij u teglicu I na toplo gore posipaj malo zemlje ,nikako na sunce I ne treba zaljevati sa dohranom I lagano orošavaj odozgora ,povremeno zalij I tako duuuuugo dok ne niknu kad niknu onda na sjenovito opet ne na sunce I kad ojačaju,rasadiš I onda imaš mladice ruža I onda kroz godinu imaš sadnicu. koja bi trebala cvijetati
2015 01 31
ja sam ti ozbiljna bavim se cvijećem pa nekaj I znam [:smije]
2015 01 31
I mene se sjeti,ako treba platit ću ti.Ovo je nešto prekrasno. [:poljubac]
2015 01 31
Odusevljena sam ruzama htjela bi tako nesto imat :-) Ii nekuzim ja nista sta tu pise koliko bi sve izaslo i sa postarinom u kunama :-) Sorry ato te mucim al eto. . :-)
2015 01 31
maJa tnx. na savijetu.. budem pokušala pa javim ako bude što.. kroz koju godinu [:smije] a vi cure koje naručujete to sa tih net stranica, javite ako vama nikne... [:zaljubljen] [:poljubac]
2015 01 31
2,20 eura 10 sjemenki,iako ja mislim da je to bačen novac jer je jako teško ružu uzgojiti iz sjemena I mora imati idealne uvjete,bavim se proizvodnjom cvijeća (ne ruža) no njih prodajem pa znam ponešto o njima,
2015 01 31
I mala je mogućnost(nije nemoguće) da bude taj mix boja jer je to hybrid(križanac),uglavnom ispadne neka crvena,žuta ili bijela koja je dominantna
2015 01 31
ajmeee... znači moja majka je bila uzalud "švercerka" a mogla je buksi završiti.. da su našli tko zna što bi pomislili da je to... [:smije] [:hihot]
2015 01 31
Možda da probaš ovako ,kako ja radim Prerežeš plastičnu flašu po pola unutra staviš teglicu sa zemljom i jednom sjemenkom,,dobro zaliješ i poklopiš s drugim djelom.Ja bi na tvom mjestu probala s jednom,,a druge čuvala. Inače ,ja obožavam cvijeće i nabavila sam si ružu hokus -pokus--nije bila kao na slici. Mislim da i ako ti uspije niknuti ,neće biti tih boja [slika:26d79944-8d43-470a-9183-1138599380b8] ruža hokus -pokus [slika:6d9a25f5-e486-4485-84e5-e46d4738858e] takva je trebala biti a ovakvo je procvala [slika:f209ad5f-69ac-4d25-a85d-b618455c72ec]
2015 01 31
inače dok hr nije bila u eu,su bile jako velike kazne(obično ti uzmu na granici ,)radi karantene I prenašanja bolesti,e sad nemam pojma kako je naručivanje iz ne eu država,iako je brat naručioiz ne eu ljute papričice bez frke.
2015 01 31
e ja sam tu hokus pokus imala I moja je ispala crvena [:smije] ,tako je to kod križanaca (pogotovo ako razmnožavaš) 99 posto da će biti dominantnija boja,
2015 01 31
stars nemaš kaj izgubiti,posij ako ispadne takova boja bez problema ju prodaš na krpicama po paprenim cijenama [:smijesi] [:smije]
2015 01 31
jacica.. tnx. i vama pokušat ću i tako.. imam par sjemenki pa ću pokušati na više načina, možda koji od njih i uspije [:sramezljiv] bez obzira što nisu ispale tako , prkrasne su i ovakve [:zaljubljen] maJo, frendica je naručivala prošle godine neko sjemenje za vrt, po dolar-2... i na kraju su joj to zapljenili i dobila je neko pismo kući, mislim da i neku kaznu.. no nisam sigurna, ne sjećam se više.. no znam da je tako nekako iša priča... uglavnom prisjelo joj sjemenje ljtih papričica, neki posebni peršun i ne znam što još [:znoji]
2015 01 31
držim fige da uspije [:smijesi]
2015 01 31