Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

ebay problem

Pozdrav ako moze pomoc mozda se nekome ovo desilo na ebayu znaci imam novca na kartici a kad ocu kupit izbaci mi ovo We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, This happened because it has been denied by the card issuer. i tako vec 20 puta ne razumijem zasto,Dali je neko imo ovakav problem? lp
2015 02 14
dogodilo mi se to, i onda sam ponovila transakciju, pa mi je poduplalo narudžbu... i onda seler poslao dva puta istu pošiljku, prvu sam pruzela, druga je stala na pošti u zg, gdje je i carina, tražili su da platim carinu, ja odustala i oni vratili nazad pošiljku. e sad počinje moja kalvarija jer u pitanju je 100 dolara koliko je narudžba,... treba dobiti nazad novac za robu koju su carinici vratili seleru, jer ja nisam preuzela.. kako će završtiti.. ne znam.. [:sramezljiv]
2015 02 14
Ajoj moja stvar dode 5 kn i nije mi se desilo da mi se povecalo
2015 02 14
meni se slicno desilo kada mi je istekla kartica pa sam morala po novu [:hihot]
2015 02 14
@Thelma: Dali imas verified karticu na paypalu? Ukoliko nemas paypal ogranici kupnju. @nevena tuzi sellera da ti je posalo krivotvorenu ili ostecenu robu koju su ti na carini pokazali. Mada trebala si preuzet i onda otvorit case na paypalu ili ebayu jer ovako nemas potvrdu da je roba vracena i seller ce reci garant da nije zaprimio i nista od povrata novaca (dogodilo se isto frendu)
2015 02 14
Themalecka93 vjerovatno si prekoračila limit, nazovi banku riješe ti to u 5 min [:smijesi]
2015 02 14