Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

Kolinda hrv precjednica

lijevi, desni sve to dodje na isto.. nek ona radi svoj posao da nama svima bude bolje, iako predsjednicke ovlasti i nisu velike.. mesic kao predsjednik mi nikad nije sjeo, u svojoj politickoj karijeri je mjenao previse puta svoju politicku retoriku.. josipovic je po meni gospodin ma sta ko rekao, mozda je kod njega postojala i jos uvijek postoji volja i zelja, al slab karakter.. kako je netko bio rekao bas je kao kamilica.. [:smijesi]
2015 02 15
@Ledolina1985 meni josipovic nije bio mrzak, ali je pokazao u kampanji sad da je ipak u dubini duse iako prekriva jedan sovinist, a kolinda je ipak dama iako kakve koristi od toga kad cemo zavrsiti kao i grcka.. samo cekam
2015 02 15
Budite svjesni da nasim predsjednicima isto netko upravlja i da su svi oni tu vise kao figura bez ovlasti. Uzalud vam svadjanje, predsjednik ne moze previse uciniti za nasu, ionaku trulu drzavu i njenu jos truliju strukturu, hrvatska dvopartijska demokracija [:kesi] Relax [:sramezljiv] [:smijesi]
2015 02 15
hana ne vidim da se netko svadja.. [:smijesi] Istina, ona nema ovlasti da donosi odluke vezane uz gospodarski program ali itekako ima znanja i iskustva da moze pridonjeti svojim savjetima i idejama da nam svima bude bolje.. milanovic bi trebao preci preko svoga ega i suradjivati sa njom.. nadam se da nece opet krenuti prepucavanja preko medija vec da ce sjesti zajedno za stol i krenuti raditi.. kritika upucena od nje ili bilo kojeg drugog politicara ne treba uvijek biti shvacena zlonamjerno i kao napad..
2015 02 15
Vidim da su vec krenuli zli komentari, zato sam to i napisala. [:sokiran] Milanovic mi je bljakic totalni, neprofesionalan potpuno, od njega je svasta za ocekivat, dok ona pak prica price u koje vjerojatno ni sama ne vjeruje. Nasoj zemlji ce trebat jos dugo vremena da dode na neki normalan nivo, a ljudima ocito treba netko tko ce ih bodriti pa makar to bilo i lazima. [:smijesi] nitko mi u cijeloj prici nije normalan [:smije]
2015 02 15
naravno da nije normalno da lopovi i kriminalci imaju vlast nad novcima koje im svakodnevno dajemo..
2015 02 15
Nitko od njih nije doraso svojoj funkciji.nit je itko spretan u komunikaciji i cijeloukupnom dojmu.a svijet se garant fino nasmije na politicku situaciju kod nas.milanovic i karamarko buntovnici bez pokrica.josipovicu fali ljudska toplina.a kolindi zenska crta s kojom bi zene potaknula na svoju stranu.nebitno.zelim vam lijepu nedjelju.rekla bi kolinda i sunce je svanulo
2015 02 15
ne kuzim zakaj bi zene morale stati uz nju ako je i ona zena?
2015 02 15
Ne bih se složila da je Karamarko buntovnik bez pokrića. Osobno nisam dala glas niti Kolindi, niti Josipoviću, ali mislim da Karamarko premda antipatičan, nije nesposoban. Daleko od toga.
2015 02 15
Bojim se kako je Karamarko jako sposoban(no u svoju korist),a ne u korist naroda.Osobno nisam glasala niti za lijeve niti desne,,ali nama stvarno treba netko tko će sve to postrojiti,netko poput Angele Merkel I Margaret Tacher na kvadrat...
2015 02 15
Može Kolinda, mogo je i Josipović da je htio. Peticija.....itd. Može mijenjati i lopove...sve se može kada se hoće, makar je i ona nečija marioneta
2015 02 15
Bravo Martina, mogu oni samo da hoće. Tuđman je isto bio predsjednik i nitko nije smio prducnuti bez njegovog odobrenja. Problem je narod; uvijek iste ljude stavljaju na čelo, a probali smo i jedne i druge i nije nam bilo dobro.
2015 02 15
Ovlasti predsjednika su se od vremena Tuđmana promijenile.
2015 02 15
Tuđman je priča za sebe, živi mu brat par kuca od mene. I moj muž je kum Tuđmanu bio.....Tuđman je isto loša osoba bio, samo kaj mnogi ne znaju istinu..... Ali da mogu, e pa mogu.....
2015 02 15
OPĆE OVLASTI PREDSJEDNIKA RH •Predstavlja i zastupa državu u zemlji i inozemstvu; •Brine se za redovito i usklađeno djelovanje te za stabilnost državne vlasti; •Daje pomilovanja; •Dodjeljuje odlikovanja i priznanja propisana zakonom; •Obavlja druge dužnosti određene Ustavom. OVLASTI NA PODRUČJU UNUTARNJE POLITIKE •Proglašava zakone u roku od osam dana otkako su izglasani u Hrvatskome saboru. Ako smatra da proglašeni zakon nije u skladu s Ustavom, Predsjednik može pokrenuti postupak za ocjenu ustavnosti zakona pred Ustavnim sudom; •Raspisuje izbore za Hrvatski sabor i saziva ga na prvo zasjedanje; •Može na prijedlog Vlade i uz supotpis predsjednika Vlade raspisati referendum o prijedlogu promjene Ustava ili o drugom pitanju za koje smatra da je važno za neovisnost, cjelovitost i opstanak Republike Hrvatske; •Može predložiti Vladi da održi sjednicu i razmotri određena pitanja te može biti nazočan sjednici i sudjelovati u raspravi; •Povjerava mandat za sastavljanje Vlade osobi koja, na temelju raspodjele zastupničkih mjesta u Hrvatskom saboru i obavljenih konzultacija, uživa povjerenje većine svih zastupnika; •Donosi rješenje o imenovanju predsjednika Vlade uz supotpis predsjednika Hrvatskog sabora; •Na prijedlog Vlade i uz supotpis predsjednika Vlade, a nakon savjetovanja s predstavnicima klubova zastupnika parlamentarnih stranaka, može raspustiti Hrvatski sabor, ako na zahtjev Vlade da se izglasa povjerenje, Hrvatski sabor Vladi izglasa nepovjerenje ili u roku od 120 dana od dana predlaganja ne donese državni proračun; •Predlaže kandidata za predsjednika Vrhovnog suda kojeg, uz prethodno mišljenje Opće sjednice Vrhovnog suda Republike Hrvatske i nadležnog odbora Hrvatskog sabora, bira i razrješuje Hrvatski sabor; •Ima pravo predložiti promjenu Ustava.
2015 02 15