Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

haljine preko ebaya ili alliexpress???

Pomoc za 2mj moram na vjencanje ...malo sam gledala po netu ima predivnih haljina na alliexpress ali koliko je kvaliteta sigurna.Lijepo izgledaju na fotkama a stvarnost..ima tko iskustva za kupnju neke svecane haljine preko tih stranica...i ako znate kojeg dobrog sellera thanks ♡♡♡
2015 02 17
to ti je sve igra na srecu od istog sellera ti moze doc savrsena a moze doc i neka krpa
2015 02 17
Ja bi prije preko Aliexpresa zbog dolara koji strašno raste. Preko Ebaya kada kupuješ plaćaš premo Paypala koji uzima proviziju pa te tako dolar još više dođe. Preko Alija dobiješ naručeno kroz max.3 tjedna. Meni sve nevjerovatno brzo dolazi. Ako misliš nešto naručivati naruči danas ili pričekaj tjedan dana jer je Kineska nova godina i ne rade. Na Aliju imaš prikazane feedbackove ispod malo. Ako nema niti jedan najbolje ne naručivati od tog sellera
2015 02 17
Ivaa ja narucujem preko ebaya i jos mi nijednom paypal nije naplatio dodatni iznos jer se preko njega uplacuje
2015 02 17
Hvala vam cure a kad imam haljinu al mislim da je pre svecana prvi put idem na neko hrvatsko vjencanje Albanska vjencanja su puna kica sljokica a ne znam sta obuci jer se bojim sa je moja haljina too much [slika:255621e6-f16a-49ab-995c-ffe926f5a7b0]
2015 02 17
istina je za pay pal...ja ne znam koji oni tečaj dolara imaju ali je stvarno too much [:frustriran] mislim, naravno da ne računaju po tečaju hnb-a ali im je prevelik tečaj [:tuzan]
2015 02 17
pa imas opciju i da ti ide po tecaju pp i da ti ide po tecaju banke
2015 02 17
Da mi dođe neka krpa ajmee tako mi jednom dosla neka krpa a na fotki bila kao sexy predivna haljina a uzivo prugasta krpa koju bi i zatvorenik odbio
2015 02 17
ha?? [:sokiran]
2015 02 17
AdemayZadya ... za vjenčanje nema previše svečane haljine, to je naprosto takvo događanje koja traži eleganciju i stil... jedino možeš izgledati jeftino (ako dođeš u minjaku) ili kičasto (ako si u nekom sintetičkom jeftilenu) s previše detalja i đinđi.... Ova Tvoja haljina (sa slike) mi se čini elegantnom, mada ne mogu povećati sliku. Samo nemoj dodati svjetlucave detalje već nešto crno i diskretno.... Crne male naušnice i jedan crni (može veći kamen) prsten. Štikle obvezno crne i neka mala crna torbica ili veći etui.... (za rezervu i poslijeponoćni dernek preporučam imati balerinke u autu... Lijep provod želim [:hihot]
2015 02 17
Za Ebay stvarno kako pogodiš,meni je za 5 dolara došla fenomenalna haljina,bolja nego na slici,a sestrični je za iste pare došlo neko čipkasto čudo,uglavnom katastrofa. Šta se tiče haljine AdemayZadya,ukusi su različiti..meni je osobno tvoja haljina više za kumu npr.,nego za gošću.. [:smijesi]
2015 02 17
ebay i ali nikad ne znaš što ćeš dobiti,pogotovo kad su takve stvari u pitanju [:smijesi]
2015 02 17
meni je to uvijek rizik uzimati, hoće li pasati, treba li se prepraviti itd... ako nekome trebaju haljine ja evo prodajem duge svečane haljine pa se možete javiti...
2015 02 17