Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Prodavacice u DM-u

Svakako dolazim do zaključka da neki ljudi jednostavno nisu za to...ili teroriziraju kupca ili ih nije briga. Radim sličan posao samo naveliko [:hihot] zato me jako takvo ponašanje živcira. Jedom u Konzumu red na kasi cca 15 ljudi...6 prodavača dođe na kasu i razgovaraju ko bi kad mogo na godišnji...ja držim novčanicu od 50 kn čekam...niša...kažem gospođoooo...ništa. Ahhh [:pospan]
2015 03 05
Nu tebe...Pa zašto ljudima nisi dala neki konstruktivan prijedlog gdje bi mogli na godišnji.I zašto bi bio red da skladištar pero ode prije blagajnika Mirka [:smije] [:smije] [:smije] Ma, ima i kupaca svakakvih...Stojim u Konzumu, red...Blagajnice samo što ne svisnu od posla. I kako imaju one pločice s imenima, lik iza mene, valjda wanabee hebač, dovikuje ime ženske koja mi blokira robu i da tko je njezin iz Bosne kad se tako zove. Inače nisam sklona ekscesima u javnosti(samo u miru doma svog), ali bogme me je čuo [:smije] Naravno, idiot je računao da će mu sirota žena pristojno odgovoriti i eto temelja za konverzaciju.
2015 03 05
Neki dan je u Krizevcima, u DM-u, u uglu gdje su parfemi stajala neka cura, nije bila obucena u njihovu uniformu, ali bila je bez jakne, stajala je barem pola sata na to istom mjestu i promatrala ljude, posebno te blizu parfema??? Prvi put da sam to zapazila... do sad je nije bilo [:sokiran]
2015 03 05
nemam iskustva da me prate u stopu, iako vjerujem da je jako neugodno ja sam doživjela da mi prilaze samo kad se dotjeram, pitaju jel mogu pomoći i sl..... inače kad uđem normalno obučena, mislim da me ni ne pozdrave [:smije] [:smije]
2015 03 05
Da u pravu si [:smijesi] Ima dana kad bi i ja rađe radila sa životinjama nego sa ljudima [:hihot]
2015 03 05
mene je jednom "zaštitarka u civilu" u DM-u zaustavila i počela napadati da sam ukrala lak za nokte. hihi [:smije] [:smije] [:smije]
2015 03 05
U Mulleru kada gledam police uglavnom mi sa smješkom priđu: "Trebate li pomoć?", ja kažem: "Ne hvala, snalazim se." i obično razgovor završi tako da ukoliko nešto zatrebam da se slobodno obratim nekoj od djelatnica i nitko mi ne dahće za vratom. Što mi je super! I u Kozmu su ok. Žele pomoći, ne negoduju i ne kolutaju očima i, što je najbitnije, ne dahću za vratom! [:zaljubljen] U DMu samo neugodnosti. Jednom me neka muška mrga pratila po cijelom DMu. Neki bilder, cck.190cm, ćelave glave, full neugodan već na oko. Ja si gledam šampone - evo njega. Doslovno mi je za vratom i gleda što ja radim. Mislim si (wtf), koja bolest i odem dalje. Gledam si uloške, ista priča. Ok, sada mi je već bio neugodnjak jer mi time već viri u intimu. Odem na kreme za lice (a to sam stvarno morala kupiti, bez iznimke) i opet ista priča. Ja uzmem tamo neku kremu, pročitam joj opis, vratim na policu, uzmem drugu i tako da si nađem onu pravu. Škicam istovremeno preko ramena i evo njega. Lik doslovno odmjerava što ja radim. Ja sada gledam njega, on mene al on ne pušta (ko Put Bul ). Doslovno ga čujem kako diše. Ono, na kilometar se vidjelo da špijunira kupce. Nije se ubrajao u profil tajnog kupca ni da ga slijep gledaš! Kasnije sam ga još neko vrijeme viđala ali sam izbjegavala taj DM. Lik se ponaša psiho! U drugom DMu u gradu sam često nailazila na neku staru baku koja bi galamila po cijelom DMu za kupcima koji bi po njenoj procjeni bili sumnjivi: "Ova mala vam krade! Držte ju! Vidim ja nju kako ona gleda onu šminku!" i onda mrmlja sebi u bradu kako ona sve vidi, psuje sve moguće lopove iz svoje glave pa kao, neće nju (ono, nju?) nitko varat i krasti. Jednom je neka cura stvarno nešto maznula, sve drugo je bila lažna uzbuna. Jednom je i mene slijedila već sa ulaza, čim sam kolica uzela. Bome, pokupila brzo što sam planirala i bjež van! [:smije] [:smije] Bože! Dođem se relaksirati i kupiti što treba a moram izaći brže nego što sam ušla! [:frustriran]
2015 03 05
Moram priznat da me u DMu nikad nisu pratili kao udba...Pogledala me neka eventualno i to je to. A znala sam po sat i pol biti tamo i birati svašta [:hihot] U mulleru obavezno stoji neka pored mene kad sam na parfemima. Baš sam bila prekjučer s mamom, nije se micala od nas. Odemo u drugu gondolu, evo je opet. A najgore mi je tamo bilo kad sam s dečkom išla, kupovali smo njemu parfem. Žena je doslovno stajala s nama i gledala parfeme. Mi se pomaknemo pola metra, pomakne se i ona, ode 2 gondole dalje, evo je opet. Možda jer smo oboje alternativci, pa si je mislila da nemamo novaca za hugo boss parfem, nije ni bitno šta si je mislila, ali mi je baš bilo neugodno.
2015 03 05
Baš mi je teško zbog Milanovićeve gospođe... [:smije] Ajde, tko šiša nas, "sitnozube", ali nju da prati...Pa kako je mogao, gdje će mu duša [:smije] [:smije]
2015 03 05
U dm-u nikad nisam imala takvo iskustvo,ali u Mulleru potpuno druga priča [:frustriran] Kad god odem tamo (a odem često jer mi je jako blizu) stalno me neka od njihovih djelatnica slijedi. Prošli put kad sam bila, tražila sam maskaru i ruž i naravno da neću uzet prvo što ugledam na polici,pa sam malo razgledavala i šetala se od polica do polica. Di god sam ja stala,prodavačica metar od mene kao nešto popravlja,slaže... [:vrti] Stvarno mi je bilo neugodno! Stvarno sam bila frustrirana jer nisam mogla u miru potražiti ono što mi je trebalo.
2015 03 05
Meni je CC East 5 minuta busom i često sam tamo, a kako mi je na prdac idem u stvarno svakakvim izdanjima (ono čru kežual). Muller mi je stalna destinacija i već sam navikla da su te žene tamo prokleto neugodne. Toliko bulje da je čak i dečko skužio kad je bio samnom bez da sam mu išta spominjala. I onak maltene što ne crkavaju od smijeha kad me pitaju jel mi treba pomoć. Najdraža mi je bila trebica kad sam pudere nekakve gledala i ona mi se smije i kao jel mi treba pomoć sa puderima (a ja naravno bez trunke šminke). Ono mrš [:pospan]
2015 03 05
@Anaanaana i ja idem tamo u Muller [:znoji]
2015 03 05
Onda znaš o čemu pričam [:smije] [:place] Al baš su očite, znaju buljit i u kompletu, to valjda da im ne bude dosadno [:pospan]
2015 03 05
O,da! Ma grozno,pa osjećam se kao kriminalac kad odem tamo... [:vrti]
2015 03 05
Ma takve su i u Karlovcu...Još kad nam je ova rekla da odemo na drugu policu jer su nam tamo pristupačnije cijene...Ja gledam i ne vjerujem. Rekla sam dečku da idemo negdje drugdje, ali on je iz inata uzeo parfem i otišao na blagajnu.
2015 03 05