Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Pitanje...:)

Pozdrav krpičarke! Zanima me koji mobitel po vašem mišljenju ima najbolju kameru? Ja imam iphone 5s i npr sve slike sa krpica slikam njime i stvarno dobro izgleda, ali kad zelim slikati 'normalne' slike nekako mi nije to to. Bas bi htjela neku kameru koja ima ostre slike i jako dobar intenzitet boja. Raspitivala sam se puno i svi mi preporucaju da kupim profi fotic ali nisam ja za fotice, laptope i sl, ja sve to volim na mobitelu [:hihot] [:hihot] [:sramezljiv]
2015 03 07
Preporučujem Sony Xperiu Z [:zaljubljen] Fotić 13 megapixela,kamera snima HD...prezadovoljna sam a i vodootporan je [:smijesi]
2015 03 07
Jel prednja dobra?:)
2015 03 07
Je,ful čiste slike ispadnu,za selfie odlična,i isto u visokoj rezoluciji.
2015 03 07
ja imam Z1 i svaki dan očekujem Z3 [:smije] [:smije] [:smije]
2015 03 07
Nokia 3310 [:smije] [:smije] [:smije]
2015 03 07
Ametista, taj je najjaci [:smije]
2015 03 07
S.Galaxy Alpha, savršen <3 JAsam htjela nokiu lumiu 1020, ima 41 megapixel..ali je vise ne mogu naći kod nas, ako netko zna zašto, pliz javite :D
2015 03 07
samsung galaxy s5
2015 03 07
Huawei g6! Vrh, procitaj i na netu...prednja je savršena kao i normalna
2015 03 08
Ja imam s4, slike su fenomenalne, ostre, boje naglasene.. na danjem svijetlu. sto se tice stvari za prodaju takoder sve slikavam njim, u prostoru, dok ima danjeg svijetla, slike su mi savrsene, dok na umjetnom svijetlu - katastrofa. također i bljeskalica, u potpunom mraku je fenomenalna, iznenadilo me je, dok u kombinaciji sa svijetlima ne valja. bas razmisljam preci na s5 ili xperiu z2, pa ako mi netko moze reci dojmove sto se tice kamere dali je sto bolja.. [:tuzan]
2015 03 08
ja sam imala iphone 5s i slike su mi super bile, jako sam zadovoljna bila. E onda sam ga prodala i kupila samsung galaxy s4 koji ima 13 megapiksela kameru i slike su mi bile losije od iphonea koji ima 8 megapiksela. Pa sam njega neki dan prodala i idem drugi tjedan po Samsung galaxy alpha5 jer ga sestricna ima i stvarno je kamera odlična, isto 13 megapiksela, ali su joj slike super, a prednja ima 5, i stvarno su super slike. Pa se nadam da cu i ja biti zadovoljna, iphone 6 mi je trenutno preksup (al cu se vratit na njega cim mu cijena padne negdje druge godine), pa sam se odlucila za samsung galaxy alpha5 (da ne govorim da je predivan po dizajnu, tanak, ljepsa verzija iphonea), valjda ce biti ok [:smije]
2015 03 08
lg g3 ako imas par tisuca viska :D
2015 03 08
Z1 imam super je! :)
2015 03 08