Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kopije sunčanih naočala

Ma joj koliko puta je vec bilo i na tv-u i po novinama da po ducanima prodaju fejk stvari,torbe i te gluposti.Pa me vise nista ne cudi. :/
2013 03 11
pa nije nitko nista rekao, samo smo ustanovile da su fejk. tko voli nek izvoli, ja osobno nebi, ali vjerujem da ce se prodati. i jos jedan detalj, na orig ovaj dio sto ide iza uha je kao malo zavinut, na fejku ugl ravan
2013 03 11
e tako sam ja bila u zabludi tj. nisam znala jesu li ove naočale Vogue koje prodajem origi..? Jednostavno otišla kod optičara i ljepo mi je rekao da su original..tako da sam mirna [:smijesi]
2013 03 11
JA prva nebi mogla tvrditi nekome da su original,jer se kao prvo ne razumijem u to,jer nikad ne kupujem ray ban,a kao drugo ko to kupi lako moze kasnije ustanoviti da nisu original ako nisu kako ti kazes.I sta da za 200kn imam problema? Ne hvala. Ako se prodaju dobro,ako ne opet dobro.
2013 03 11
Ma kako futrole nisu crvene,ja imam jedne tatine iz 98 valjda 100 % su original i crveni pliš je iznutra
2013 03 11
Aha,hvala lijepo svima na odgovorima!
2013 03 11
ma ana, sto te briga, glavno da si se ogradila i nikom ne prodajes maglu... :) @ penelope - ali nemaju sav sigurno :)
2013 03 11
Imas broj na ocalama na rucici! Provjeri koji broj ima model sta ti se svida u optici i trazi prodavacicu da ti ga procita. MORA SE POKLAPAT!"
2013 03 11
Pa da,ali sada kad znam da nisu original reci cu tako kako je. Nebi ni ja htjela kupiti nesto original pa da mi dode kopija. Iako sam iz tog razloga i stavila ovu cijenu.
2013 03 11
i na kopijama imas broj i sve znakove originala tako da je tu malo teze prepoznat :-)
2013 03 11
1 2